This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Calisto Hazes
Calisto Hazes - 1 Item
Hoi hoi! Na een zoveelste poging om mijn huwelijk wat meer passie in te blazen heeft mijn man me voor een erotische massage afgewezen… Heel jammer want eigenlijk hoe meer ik eraan denk hoe lekkerder het me lijkt om te leren erotisch te masseren en lekker body to body te gaan… Dus daarom nu maar zo op zoek naar een geil maatje die ook de nodige sex mist en wel graag de fijne kneepjes van het lekkere masseren onder de knie (of eigenlijk erboven ) wil krijgen. Dikke kus op je DONG alvast!
Calisto Hazes
geil slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Frank Fukking
Frank Fukking - zal ik een prostituée laten komen
Tja, het was gisteren de tiende opeenvolgende mooie dag in augustus en mijn vakantie was eigenlijk pas net begonnen. Volledig tevreden en ontspannen lag ik aan het zwembad van mijn vrijstaande villa. Al enige jaren ben ik, niet geheel onsuccesvol, zelfstandig ondernemer en ben mede hierdoor financieel onafhankelijk geworden. De meer dan royale erfenis van mijn overleden ouders heeft eraan bijgedragen dat ik zelfstandig ondernemer kon worden. Door het succes van mijn onderneming hoef ik niet veel meer te werken en komt het geld eigenlijk automatisch binnen! Moeilijkste vraag van de dag wordt nu: zal ik een prostituée laten komen of er één in een GLIJHUIS nemen?
Chantalle
Chantalle - Anus en penis
Hallo allemaal, hier een lekkere oefening die ik voor mijn man heb ontwikkeld om je anus te verwennen: Ga op je knieën bed zitten.] Pak met de ène hand je stijve TAMPERT vast en met de andere hand ga gewoon met je vinger in je anus. Als je de vinger in je anus duwt, trek jij je af door je hand naar je eikel toe te bewegen. Als jij je met je hand weer naar beneden trekt ga je met je vinger uit je anus. Je moet het zien als een attractie: de boot in een pretpark die ook heen en weer gaat. Je vinger erin is je naar boven met je hand om je penis, je vinger eruit, is naar beneden met je hand om je penis….. veel plezier allemaal! Ps. je kunt deze oefening ook gewoon in een echt pretpark doen!
Dildo
Dildo - in plaats van Shnaren ("sjnaren")
Van de week weer in plaats van Shnaren ("sjnaren") maar eens kennis gemaakt met een amateurprostituée voor een gedragen slipje. Ik schrijf: redelijke kamergang, maar wat mij totaal stoorde, constant op het geld, wat een golddigger! Zeg maar een ruime 100 euro per uur dame. Kreeg sterk de indruk dat 100 e per uur voor haar niet genoeg was. En die ook nog eens alle extra's boven de 100 euro zat uit te onderhandelen op de kamer en daar ruim de tijd voor nam. Ze nam het er ook van om twee keer even te gaan telefoneren met haar pooier buiten de kamer... Dit kwam de sfeer niet ten goede. Had eerder al negatieve verhalen vernomen tijdens een whirlpool bezoek van een paar andere gasten begin april dit jaar. Destijds kon ik het niet geloven dat ze het over dezelfde Monica hadden en ik nam het nog op voor haar, maar ik weet nu beter. Volgens mij heeft ze het een beetje in haar bolletje gekregen. Weet niet waar ze mee bezig is maar dit spoort niet. Een dame, tijdens mijn bezoek, met niet een leuke en vooral niet een eerlijke houding, geen herhaling voor mij dus!
Vingerien
Vingerien - aangesproken door SWINGERS.
Contact leggen? Tja, daar waar mensen naakt zijn gaat dat volgens mij gemakkelijker dan op een textiel strand. Als ik alleen aan of in het water was, ben ik regelmatig aangesproken door SWINGERS. Op een textielstrand is me dat in het verleden nooit gebeurd. Of probeer je partner of iemand van je vriendenkring mee te krijgen. Nu is het prachtig weer hiervoor. Succes alvast!
Beyoncé
Beyoncé - Ik kom regelmatig in de sauna
Dag allen! Ik kom regelmatig in de sauna en ben dan ook weleens ongesteld. Gewoon een tampon dragen, dan heb je nergens last van. Ook de andere bezoekers niet, want je laat niets achter. Alleen even wat vaker verwisselen, aangezien het water van de sauna zwembaden vaak in je tampon trekt. En het touwtjes knip ik nooit af, ik frommel deze altijd tussen mijn natte schaamlippen en dan gaat eigenlijk altijd goed! Lekker toch?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook