This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Venco
Venco - 1 Item
Dag lekkere stoute kerels~! Ik ben een gebonden vrouw. Mijn man is zakenman en ik ben altijd huisvrouw geweest. Ik kom wat seks betreft veel tekort en dus zoek ik dit nu ook buiten de deur. Ik voel me mooier en sexier dan ooit, en zoek een man die een stijve pik krijgt van mijn foto’s. Ik houd bijzonder van orale en anale seks, maar geen extreme dingen. Je hoeft niet in de buurt te wonen. Waar wacht je nog op? Contacteer me gewoon…..
Venco
stout slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Currie Gurpstra
Currie Gurpstra - een heuse menstruatie cup
Tja, ik gebruik zelf nooit tampons maar een heuse menstruatie cup en daarmee kan ik ook gewoon naar de sauna. Je ziet er niets van, en je kan niet doorlekken (is mij in ieder geval nog nooit overkomen). Maar je moet er wel even handig mee worden dus misschien voor morgen niet een heel goed plan. Ps. Beppies zijn ook heel handig!
Dildo
Dildo - onder mijn handdoek te frullen
Hey jongens! Laatst bij Boudesteijn heb ik weer eens lekker gleufdiertjes ontmoet. Ik schrijf: we wrijven wat tegen mekaar aan, kussen mekaar wat, beetje strelen en lief doen. Ze omarmd me en zittend op onze kruk aan de bar bewegen we wat op de muziek, beetje onnozel doen dus. Met haar handen begint ze onder mijn handdoek te frullen. Ze komt erotisch voor me dansen tussen mijn benen. Niet veel later gaan we dansen op de dansvloer. Ze nodigde me uit en ik vond het o.k.. Ze houdt duidelijk enorm van naaktdansen. Het was fun! Het was voor mij vooral ook leuk om te zien hoe ze zich zo lekker kon uitleven op de muziek. Ze had er duidelijk zin in. Echt leuk om te zien hoe een dame geniet en plezier maakt. Geef mij dit maar in plaats van dames die duidelijk laten zien dat ze aan het balen zijn, zoals de gemiddelde DVP!
Manfred
Manfred - Aan de kassa van het theater
. 'Twee kaartjes a.u.b.' 'Voor Romeo en Julia?' 'Neen, voor mijn vrouw en voor mij, godverredomme!
Eva Goedkoop
Eva Goedkoop - wijze woorden
Geld is een vreemd goedje: wanneer je het bewaart heb je er niets aan en wanneer je het uitgeeft ben je het kwijt.Of niet dan??
Joke Bruis
Joke Bruis - mijn man vond Astrid heel aantrekkelijk
We spraken altijd met onze vrienden openhartig en hebben dan ook verteld van onze experimenten op seksgebied. We merkten toen al dat ze aan onze lippen hingen. Vooral Joost Gankema leek het spannend te vinden, Astrid Joosten was iets terughoudender. In de jaren hierna informeerden ze soms of we nog iets bijzonders hadden meegemaakt. De sfeer werd dan altijd giechelig. Maar daar bleef het bij. Tot die ene avond. We gingen bij hen eten en Astrid had er duidelijk extra werk van gemaakt. Goed eten, kaarslicht en wijn in overvloed. Joost zat naast mij en kwam in de loop van de avond verdacht dicht naast me zitten. Ook Astrid schoof dicht naar mijn man toe. Tja, en toen is het misgegaan en ik wilde het nog wel goed geregeld hebben! . Mijn man Boudesteijn en ik hebben tijdens de verhuizing nog wel onopvallend naar elkaar zitten gebaren of dit wel verstandig was, maar toen had Joost zijn hand al in mijn decolleté. En ik had er wel zin in. Ook mijn man vond Astrid heel aantrekkelijk, wist ik. Dus ik gaf me zonder nog veel na te denken over in hun woning in Beverwijk…….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook