This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Caress
Caress - 1 Item
Tja, eens in de maand ben ik altijd extra geil, maar dat is ook een groot probleem want de meeste mannen willen geen seks met een vrouw als ze ongesteld is!! In de kroeg of in mijn dagelijks leven kan ik die man niet vinden dus hier eens proberen. Ik ben in het bezit van een auto. Zoek geen vaste relatie alleen iemand die er niet vies van is om een rood kutje te n#uken…. Contact me dus….
Caress
mijn foefke
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Loek de Leeuw
Loek de Leeuw - Gisteren op het naaktstrand
Gisteren op het naaktstrand had een andere vieze grijsaard met een onverzorgde baard en uiterlijk zich een 20-tal meter verder strategisch opgesteld. De eerste man ging op een 7-tal meter van mij door waar hij even daarvoor mee bezig was : je leest het goed: masturberen ! Weer kon ik amper een lachje verbergen. Hij zag dat die andere vieze grijsbaard hem kon zien masturberen en ging toen op zijn knieën verder doen terwijl hij mij voortdurend zat aan te kijken. Na een 10-tal minuten waarbij er niet veel leven in 'zijn spel' te bespeuren viel vroeg ik hem doodleuk of het hem niet lukte er wat beweging in te krijgen. 'Jawel', antwoordde hij, 'maar alleen is niet zo fijn! Kom jij klaar? vroeg hij me. 'Kom man, geniet toch', zei hij nog. Toen heb ik hem duidelijk gemaakt dat ik wel een vrouw nodig had om opgewonden te geraken. Na een paar minuten is hij dan weg gegaan en sprak de vieze grijsbaard het zielige ventje aan en vroeg : 'wat zei die'. Het zielige ventje antwoordde hierop : 'hij vroeg of ik gemakkelijk klaar kwam!' Dus voor iedereen die naar het naaktstrand gaat: niet te ver de duinen in gaan, tenzij je het op prijs stelt dat andere mannen je voortdurend zitten te begapen! Ik ben nadien nog een paar keer op het strand geweest en ben op het strand zelf gaan liggen. Geen enkel probleem. Maar van daaruit zie je ook de zielige ventjes rondlopen, zich verschuilen of voyeureren in de duinen. Sommigen zelfs met verrekijker!
Corry  Huijsmans
Corry Huijsmans - GLIJHUISGANGERS zijn uit op hun eigen ontspanning
Zolang jij je in een GLIJHUIS niet te uitdagend opstelt is er niets aan de hand. In feite werkt het net zo als in het dagelijks leven, op straat. Het kan zijn dat het hooguit een reden is dat iemand een praatje met je maakt, maar niet om te proberen een afspraak met je te maken. GLIJHUISGANGERS zijn uit op hun eigen ontspanning en genieten, het is zeker geen ontmoetingsplaats. Je kunt dus rustig als vrouw (of man) alleen naar een GLIJHUIS gaan. Als je tot rust wilt komen kan dit juíst een reden zijn om alleen te gaan. Je hoeft dan met niemand te praten en komt echt tot jezelf, tot rust en kunt ook lekker MASTURBEREN in de rustruimte!
Dildo
Dildo - De geile rodeorit
De geile rodeorit na het halen van een gedragen slipje gisteravond was weer erg goed en erg intens. Net voor het point of no return verwisselden we van standje, in een klassieke missio. Zo heb ik zalig gen#ukt. Ik voelde zelfs dat ze hoe langer hoe natter werd, door het condoom heen. Dat is altijd heerlijk en geil om waar te nemen. Ook nu meende ik te moeten vaststellen dat ze toch wel stiekem aan het genieten was. Misschien ook mede daarom dat ze niet gemerkt had dat ik stiekem was klaargekomen. Ik kwam ook niet met veel en hard gekreun klaar maar een ervaren DVP zou dat toch altijd moeten voelen, merken, gewaarworden, tenzij ze zelf even een beetje weg is. Niet? Hierdoor kon ik na mijn orgasme nog lekker doorgaan. Mijn DONG bleef ook flink hard.. Het neukgedeelte was weer zo geweldig dat ik enkele keren tot net voor een tweede orgasme geraakte maar mijn TAMPERT verslapte op den duur toch te veel zodat ik hem er uit moest trekken om geen risico's te lopen. Nu kreunde ik even wel nep. Het moeten niet altijd de dames zijn die ons voor de gek houden!
Ruudt Rugvet
Ruudt Rugvet - de swingers van toen
Swingen, ook wel swinging genoemd, komt oorspronkelijk uit de jaren vijftig. De enige manier voor de swingers van toen om gelijkgestemden te ontmoeten was door het plaatsen van contactadvertenties in kranten. In de jaren zestig ontstonden de paren-/swingersclubs en werd de Noord Amerikaanse Swing Club Association opgericht om informatie over de swingerswereld te verzamelen en te organiseren. Het was in de jaren zeventig dat de nieuwe trend 'partnerruil en sleutelfeesten' heel populair werd met als gevolg dat het aantal swingers explosief steeg en een echte 'Lifestyle' werd. Vandaag de dag zijn er geen grote Swingersites meer, met uizondering van USEDSLIPJES.COM dan natuurlijk!
Ellen Hoogstra
Ellen Hoogstra - ineens een BOONER krijgen
Tja, Ik ken meerdere mannen die niet naar een sauna durven omdat ze bang zijn dat ze ineens een BOONER krijgen! Alleen al door de ontspanning van de sauna is het soms mogelijk dat iemand een (beetje) een stijve TAMPERT krijgt. Het is gewoon een fysieke reactie die niet alle mannen onder controle hebben. Het wordt pas een ander verhaal als iemand gaat masturberen of mij gaat intimideren. Zoals laatst; toen iemand ‘per ongeluk’ even met zijn TAMPERT langs mijn gezicht liep! (mmmm)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook