This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Babbel
Babbel - 4 Items
Hey lekkere, geile sniftert! Geloof jij het? Mijn laatste vriendje dumpte me omdat ik veel te geil zou zijn! Dus nu op zoek naar een geile man met een bikkelharde TAMPERT die me wel aandurft! Ik geef niet om leeftijd, maar wel om geilheid! Het liefste heb ik elke dag sex. In huis, buiten, in de auto… Gewoon een supergeil avontuur… Als jij ook zo vaak geil bent lees ik je graag!! Hete kus op je DONG alvast! Kernwoorden: Roggen, Versieren, Vergaderen, Starwarzen, sterwarzen, aftrekken, afvoeren en lekker puddingbuksje spuiten.
Babbel
lekker toch??
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Babbel
road to jesus!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Babbel
chica bonita
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Babbel
shit
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ingrid Bafjes
Ingrid Bafjes - Afscheid nemen is hard
Heel veel mensen krijgen vroeg of laat te maken met ontrouw binnen hun relatie of huwelijk. De angst om de partner te verliezen is groot. Vooral omdat het de laatste tijd op deze site vrij normaal schijnt te zijn om vreemd te gaan, zowel seksueel vreemdgaan als emotioneel vreemdgaan. De angst ontstaat voornamelijk uit het feit dat de kans bestaat dat men gedwongen afscheid moet nemen van de vaste (huwelijks) partner. Afscheid nemen is hard, zelfs als het van een amateurprostituée is!
Dildo
Dildo - flopsessies.
Tja, ik kan het jullie wel vertellen: natuurlijk heb , zelfs ik , zo nu en dan ook wel flopsessies. Sessies waarbij ik niet gewoonweg niet klaarkwam of sessies waarbij ik klaarkwam maar geen sprake was van lekkere seks. Het ligt dan aan mij of aan de dame of we passen gewoon niet bij mekaar op seksueel vlak. Gelukkig komt dat zelden voor en steeds minder en minder omdat ik steeds hogere eisen stel. Ik ga ook vaak naar de clubs en kan me permitteren om eens een dag geen seks te hebben dan zo maar op kamer te gaan om te gaan (of te proberen).(Ik krijg het ervan als een dame na een tijd dan zegt: gewoon even proberen, en dan een uur als een achterlijke aan mijn TAMP gaan liggen trekken zeker….bah! ) Het feit dat ik zulke sessies dan niet afbrak wil zeggen dat er toch nog iets van gebakken werd maar dat herhaling uitgesloten is!
Alyssa Caprese
Alyssa Caprese - een plek waar veel SWINGERS zijn
HoyHoy! Nu de kinderen het huis uit waren, gingen ik met m’n man (Bert) terug alleen op vakantie. Een warme bestemming moest het sowieso worden en een plek waar veel SWINGERS zijn: lekker in je blootje relaxen aan het zwembad. Ibiza werd het. We boekten in hotel Royal Plaza en genoten van onze dagen aan het zwembad. Maar de avondanimatie begon al snel te vervelen omdat niemand echt los ging. Op een avond besloten we naar een heus SWINGERSCAFE te gaan om er wat te drinken. Ik had me extreem sexy gekleed: hoge hakken, kort rokje en een doorschijnend bloesje met een rits aan de achterzijde! Mijn borsten knalden er gewoon uit! Het duurde dan ook niet lang voordat ik een geile Spanjaard aan de haak had geslagen die gelijk met mij en mijn man Bert mee naar huis ging voor en lekkere SWINGPARTIJ!
Pennelope Jimenee
Pennelope Jimenee - SWINGERSWERELD
Dag allemaal! Hoe gaan jullie om met het feit dat je partner of jijzelf doorgroeit in de SWINGERSWERELD? M.a.w. dat hij of zij zijn of haar horizon hierin wil verbreden, of juist niet terwijl de ander dit wel wil. Te denken aan bijv. seks in aparte ruimtes willen, terwijl dit daarvoor geen wens was of van trio's (MMV of VVM) willen daten met stellen of andere zaken die hiervoor geen issue waren, maar door de groei van de ander wel een issue aan het worden is? Dank voor de hopelijk eventuele reacties alvast! Het moge duidelijk zijn dat mijn man een beetje aan het doorslaan is, die wil ieder weekeinde alleen nog maar naar een PARENCLUB….
victor
victor - Stellen zijn intiem in de sauna!
Hallo allemaal Hier even een TIP! Het blijkt ineens ten strengste verboden om met een wildvreemde intiem te zijn in elke sauna! Een sauna blijkt ineens niet meer bedoeld om intiem te zijn met je partner laat staan met anderen. Als het personeel het merkt, zul je, net als ik zojuist, een zware waarschuwing krijgen, ofwel direct verzocht worden de sauna te verlaten. Het is ineens blijkbaar not-done! Vraag me nu toch serieus af waar je nog wel lekker intiem met vreemde vrouwen kunt zijn………

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook