This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Fleur
Fleur - 1 Item
Hoi hoi, ik ben Fleur, van oorsprong een 'Gooische Meid', maar nu single wonend in Alphen ad Rijn. Ik heb blond lang haar op een knot, blauwe ogen (achter een strenge bril), heb een volle BB cup, lekkere lange benen en ik ben juriste in opleiding. Toevallig kwam ik op deze site terecht en verbaasde ik mezelf er enorm over dat er 'handel' is in gedragen lingerie. Tegelijkertijd wond het mij ook enorm op, te weten dat er op welk moment van de dag dan ook iemand mijn luchtje tot zich kan nemen... Voor mijn werk draag ik mantelpakjes, met daaronder erg luxe strings en kousen. Omdat ik echt teveel hiervan heb en omdat ik dit met jou wil delen, bied ik jou deze aan! Luxe slipjes kosten €15,- per stuk en voor de meest geile kousen die je ooit gezien hebt vraag ik €20,-. Neem van mij aan dat ik je niet teleur zal stellen...
Fleur
Gedragen panties
Stocking
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rob Flesh
Rob Flesh - pony
Nee bedankt, dan lik ik wel de anus van m’n pony. Groetjes, Rob.
Fleur
Fleur - braille
Ik vroeg laatst trouwens in een kledingzaak of ik de zin: “Als je dit kunt lezen, ben je er dichtbij” op mijn slipje geborduurd kon krijgen. “Natuurlijk mevrouw,” zei de bediende vervolgens. “geeft u voorkeur aan blokletters of schrijfletters?” ”Braille graag, zei ik toen.....
Melvin Rosbief
Melvin Rosbief - samen eieren uitbroeden en jongen grootbrengen
Ik wilde nog even opmerken: er zijn wel degelijk vrouwelijke albatros-, flamingo-, pinguďn- en ooievaarstellen die samen eieren uitbroeden en jongen grootbrengen. Al deze dieren leven in hun oorspronkelijke habitat en hebben dus geen last van degeneratie, boterhammen met margarine of rare hormoon - disbalansen. Hiermee zeg ik niet dat homoseksualiteit bij de mens geen gevolg zou zijn van een hormonaal disbalans, het toont in ieder geval WEL dat er homoseksualiteit voorkomt bij dieren die in balans zijn, net zoals bij deze TREKVOGEL!
Bernhard
Bernhard - an mir rummgespielt
Ich lag gestern mit meiner Freundin im Bett und sie hat ein wenig an mir rummgespielt. Zum Ende hin hab ich dann selbst nochmal Hand angelegt und sie hat sich am mich angekuschelt!!!
Laup Trellih
Laup Trellih - zadel
Mijn naam is Laup Trellih en ik ben groot fan van deze site! Mijn grootste fantasieën komen hier tot leven. Zelf ben ik getrouwd met een Oosterse schone, geweldige vrouw met slechts één nadeel….ze draagt nooit een slipje. Elke ochtend brengt ze de kinderen op de fiets naar school. maar ze gebruikt een zadelhoesje. Elke week steel ik stiekem dit hoesje! Nu zou ik graag dit heerlijk sterk geurende zadelhoesje willen ruilen tegen een strakke gebruikte damesstring, Weet iemand trouwens hoe je een vastgeroest zadel loskrijgt??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook