This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

ChupaChups
ChupaChups - 1 Item
Tja, waar zal ik nou eens beginnen?? Ik ben ondertussen drie jaar getrouwd, echt gelukkig ook maar er is één ding dat ik toch mis! Mijn sexleven is nog super, vele mannen willen een vrouw als ik, haha. Maar goed, daar gaat het niet om. Ik mis het beffen. Mijn vent wil dat niet omdat hij het vies vind. Ik ben vaak te nat zegt hij en dan doet hij het niet. Hierover is al gepraat met andere SWINGERS maar het helpt niet.Als ik hem pijp dan vind ie dat wel oké, maar omgekeerd, ho maar! Dat is dus niet eerlijk en daarom krijgt nu iemand anders de kans. Daarom ga ik op deze manier op zoek naar een vent die het wel wil. Die een nat kutje net lekker vind. Ben jij die vent? Stel voor dat mijn man dan af en toe kijkt, misschien kan hij dan nog wat van jou leren!
ChupaChups
lekker slipke
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Peter Reetveter
Peter Reetveter - als toetje ook nog even in mijn natte snee
Als ik thuis kom van mijn werk staat mijn vrouw me afstandelijk aan te kijken en wijst naar mijn bobbel "Foei jongetje hij is al stijf!". Wanneer we in de serre komen, heeft ze bezoek. Er zit een jonge vrouw die zich voorstelt als Agaath "Dat is je speelgoed Peter". "Ik wil dat je alles met haar doet, wat je fantaseert!" Kom op laat je maar eens gaan!"Tegen Agaath zegt ze "kleed je uit meid en laat je maar eens goed gebruiken!" Agaath kleedt zich uit, nerveus staat ze in haar blootje, kleine stevige borsten, strakke billen en een flamoes vol met haar. "Mijn vrouw zegt tegen me "zij is nu je slavin en slet" en neuk haar klaar, eerst in d'r kutje, daarna in d'r kontje en daarna spuit je ook haar mond vol". "Ze is helemaal van jou en mij". Ik wil kijken en als je "het goed doet en je bevalt me"dan mag je als toetje ook nog even in mijn natte snee!"
Pien Karna
Pien Karna - sex is like macdonalds
Hier nog een ‘post’ voor alle goudeerlijke aambeienschoffelaars : sex is lekker sex is gaaf als je het met een lesbisch meisie doet dan zijn ze heel ook nog eens heel braaf! sex is like macdonalds... every time a good time!
Noortje Kacela
Noortje Kacela - nooit geďnteresseerd in mijn werkrooster
Jongens, vroeger ging mijn man nooit onder de douche direct na thuiskomst, nu wel, en vroeger was hij nooit geďnteresseerd in mijn werkrooster en hoe laat je thuiskomt, nu wel, en vroeger belde hij me altijd op voor een kletspraatje overdag, nu nooit, en vroeger had hij nooit geheimzinnige telefoongesprekken, nu wel, en als klap op de vuurpijl! vroeger gebruikte hij nooit een bitcoins en nu wel. Zou hij soms ook hier gedragen slipjes ophalen???
rio
rio - de tickets zijn geloof ik al geboekt
Ik heb net ontdekt dat de vriend van mijn zus vreemdgaat. Ik wil liever dat hij het haar verteld, omdat ik vind dat hij dat allang had moeten doen. Daarom ga hem zo even vertellen dat hij een dag heeft en ik het anders doe. Ze zouden samen op vakantie gaan en de tickets zijn geloof ik al geboekt! Ik ga er persoonlijk voor zorgden dat hij alles tot op de laatste cent terug betaald. Het is namelijk niet maar 1 meisje maar meerdere. Hij gedraagt zich alsof hij single is en haalt iedere avond bij een ander weer een gedragen slipje op, niet oke dus!
MIa
MIa - een stijve
Ik vind het dus best begrijpelijk dat een man in de sauna een stijve krijgt, onbewust of kijkend naar naakte vrouwen die lekker met zichzelf aan het spelen zijn, maar ik vind het wel zijn verantwoordelijkheid om hier vervolgens netjes mee om te gaan. Want wat is nu de moeite om er even een handdoekje overheen te leggen? Nu dringt hij zijn stijve TAMPERT op aan een ander die daar niet op zit te wachten en misschien dus wel weg gaat zitten kijken of de sauna gaat verlaten en dat vind ik ongepast! Wat jullie dan??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook