This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Disco
Disco - 4 Items
Ben jij ook zo dol op gedragen slipjes???? Nou, ik wel! En ik zoek daarom een man die dat ook is. Als vanaf het moment dat ik mijn eerste beha mocht kopen, ben ik dol op lingerie en heb dan ook vele setjes in mijn kast. Maar genoeg heb ik er zeker niet, ik word bloedgeil van een mooi nieuw setje. Ik zoek een man die me graag zou willen verwennen met lekkere sex en ook mooie lingerie. Ik zou een bezoekje aan de lingeriezaak met een hete vent wel erg spannend vinden… Heb je trouwens al eens sex in een pashokje van de V&D gehad? Nou ja bij interesse lees ik je graag! Hete kusjes Mijn hobbies zijn: zaadjesspuiten, poepen, lekker te keer gaan, klaarkomen op mijn werk , oerwoud kappen, de kleine gedag zeggen en softballen.
Disco
mijn lievelingsboekje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Disco
geil slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Disco
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Disco
tegeltje met spreuk
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Befsther
Befsther - BEFDIPLOMA
Een BEFDIPLOMA is een bewijs van wat je hebt gedaan, niet van datgene wat je kunt! Ps. niet omdat het moeilijk is durven we niet, omdat we vaak niet durven is het moeilijk.
Floyd
Floyd - Ik speel wat met haar poes
Mijn vrouw en ik knuffelen en strelen mekaar regelmatig, doen lief, zoenen en tongzoenen. Het tongzoenen met mijn vrouw was echter niet zo goed als het tongzoenen van daarnet in een GLIJHUIS. In het glijhuis was het wel even anders. Toen was het tongzoenen uitmuntend. We rollebollen letterlijk wat terwijl we heel close blijven met mekaar. Ik op haar, zij op mij, zijdeling en benen in mekaar gewikkeld, zij weer op mij en zo kwam het weer tot droog n#uken. Daarna gaf ze me zowaar een blow job. Op zich weer erg goed maar ze stopt er snel mee. We beginnen weer te zoenen en te tongzoenen. Ik kon daar best in mee. We zijn weer heel innig met mekaar en knuffelen mekaar. Ik kan daar best in mee. De blow job zou nog wel vervolgd worden, denk je dan. Een beetje plagen is toch zo leuk. Ik speel wat met haar poes en ze wordt nog nat ook! Ik wil haar vingeren maar ondanks dat het toegelaten werd, merkte ik toch ook signalen op dat ze het liever niet had. De truc is dan om het veel gewiekster aan te pakken en zeker niet fors te willen doorzetten. Je moet ze een beetje vertroetelen met dingen die ze net heel graag heeft om dan beetje bij beetje toch wat meer te mogen, wat dat vingeren betreft. Ik bef ze ook, lange tijd zelfs. Ik genoot ervan! Jammer dat mijn eigen vrouw er niets van bakt…….
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - sjanokkelen
Tja, zo ben ik verleden jaar met mijn nichtje van 22 een weekend weg geweest. In het hotel hadden ze ook een saunacomplex. Wij dus naar de sauna. Het viel me op dat ze mooie borsten had en een lekker gummetje! Ik stond te douchen en naast mij stond een meneer zichzelf zo/n beetje af te trekken terwijl hij naar mijn nichtje keek. We waren daar met zijn tweeën en werden van elkaar gescheiden door een glazen wandje. Zo genant. Eerst dacht ik nog dat ik het me verbeelde maar hij stond zich op zeker te sjanokkelen. Ben normaal gesproken brildragend dus dacht het niet goed te zien. Maar het was echt zo. Zag 'het resultaat' ook nog eens langs mijn teenslippers richting doucheputje drijven. Trouwens geen melding van gemaakt. Had enorm last van plaats vervangende schaamte. Zou dat nu heeeeel anders aanpakken... Mijn nichtje vraagt me nu wel steeds wanneer we een keer terug zullen gaan……….
Carla Kannewasser
Carla Kannewasser - SWINGERSCAFE!
Waar niet-swingers hun seksuele fantasieën kunnen laten voor wat ze zijn, kunnen swingers, zoals ik, dat natuurlijk net zo goed doen. Het is niet zo dat je, omdat je weleens wat geks doet / je een swinger in hart in nieren bent , je jezelf geen " beperkingen " op zou kunnen leggen. Je gaat niet dood van het hebben van wensen die niet vervuld worden. Op elk ander vlak vinden zelfs swingers het normaal dat ze niet alles kunnen hebben , waarom dan niet op dat vlak? Als deze boodschap duidelijk is dan hoop ik jullie allemaal te mogen ontmoeten in een SWINGERSCAFE!
Bertha Boterbonbon
Bertha Boterbonbon - een gedragen slipje gaat ophalen
Hier nog wat aanwijzingen en kenmerken die zouden kunnen betekenen dat je vaste (huwelijks) partner regelmatig ergens een gedragen slipje gaat ophalen: Je partner werkt laat over; je belt naar zijn/haar werk en niemand weet waar je partner is. Hij/zij is al uren geleden vertrokken.Je partner de laatste tijd wel erg vaak naar parfum en/of aftershave van een ander ruikt, Je partner plotseling vrijwel ieder weekend op stap moet voor zijn werk, Je partner zich heeft ingeschreven bij een of zelfs meerdere slipjessites en die geregeld bezoekt of jouw partner presteert seksueel ineens ver onder de maat!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook