This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dotje
Dotje - 1 Item
Tja., mijn tieten zijn inderdaad niet echt, nou en? Vaak hebben mannen daar een oordeel over, jammer voor hun ze weten niet wat ze missen als ze hun DONG daar even tussen mogen stoppen, en dan even lekker in de hoogste versnelling. Spuit het maar gerust over mijn gezichtje! Zie jij dit wel zitten kom maar op dan en bestel mijn gedragen slipjes………Hobbies: vrijen met Marie La Main, vrijen met Vuistje’s dochter, stoom afblazen, en vendelzwaaien met de korte stok.
Dotje
lekker gummetje....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Thomas
Thomas - Voor het raamkozijn
Psssst, Wacht tot iedereen in bed ligt en het buiten donker en rustig is. Als het zover is en je hebt de mogelijkheid, ga dan eens, net als ik, helemaal naakt voor het raam zitten. Bij voorkeur de vensterbank zelf. Kijk naar buiten en bedenk dat iedereen die voorbij komt, jou zou kunnen zien. Omdat je in huis het licht aan hebt! ..... Ga nu jezelf masturberen voor het raam. Het idee alleen al kan voor mij heel opwindend werken. Maar dat is natuurlijk voor iedereen anders. Hoogst haalbare is om tegen het raam te spuiten op het moment dat er iemand langs loopt!
Claus
Claus - vagina in het duits
Wat is een vagina in het duits? zwei flappen dien suzammen klappen und nach den piemel happen naturlich!
Odetta Paalvast
Odetta Paalvast - leuke vent in de sauna
Hoi! Zat vandaag ineens met een zeer leuke vent in de sauna... en dat laat me dan niet helemaal onberoerd hoor, maar dat is toch vrij logisch? Lijkt me als man vervelend omdat het allemaal duidelijk zichtbaar is. Wij kunnen gewoon stiekum effe ons oog ergens op laten vallen en niemand die iets merkt. Zo werkt het bij mij althans hoor, ik ga niet uitgebreid zitten kijken maar ben wel een mens van vlees en bloed. Ps. ik werd er zowaar een beetje vochtig van, ik hoop dat hij het heeft geroken…!
Pietsje Feenstra
Pietsje Feenstra - een gedragen slipje gaat ophalen
Hier nog wat aanwijzingen en kenmerken die zouden kunnen betekenen dat je vaste (huwelijks) partner regelmatig ergens een gedragen slipje gaat ophalen: Je partner verandert direct bij thuiskomst direct van kleding, Je partner besteedt uren voor de spiegel, vroeger amper, Je partner wist direct na het lezen een pas ontvangen sms bericht, Je partner beantwoordt zijn mobiel niet in jouw bijzijn nadat hij/zij gezien heeft wie er belt, Je partner toont geen enkele interesse in jouw dag, Je partner is mijlen ver weg met zijn gedachten, en jouw partner heeft de laatste tijd geregeld en vaak overwerk te doen…………
Linda Kasinda
Linda Kasinda - Sinds een paar maanden gaat mijn man ook vreemd
Sinds een paar maanden gaat mijn man ook vreemd, eerst met zijn ex-vrouw, dan met een amateurprostituée en nu zit hij continu te chatten met mijn bloedeigen nichtje ! Ze hebben elkaar 1 keer gezien maar het klikte blijkbaar... Wat ze vertellen weet ik niet, wel dat hij continu met haar in zijn hoofd zit. Voorlopig blijf ik het aanzien, vraag hem vaak uit en negeer het soms ook, want ik wil hem niet kwijt. Dus voor nu laat ik het voorlopig maar op zijn beloop,en beslis ik pas na de vakantie...

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook