This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Rena Netjes
Rena Netjes - 1 Item
Zo, eindelijk heb ik toch de stap durven zetten. Ik heb een heel moeilijk verleden achter de rug, ben net een maand of vijf terug van een gesloten instelling, door omstandigheden is een echtelijke ruzie een beetje uit de hand gelopen en ben ik een tijdje geïnterneerd geweest, maar nu is alles weer allemaal opperbest. Ik wil het je gerust allemaal in een mailtje vertellen. Nu woon ik in Deurne, ben 43 en op zoek naar een nieuw begin!! Ik begin nu direct met fullbody massage alleen voor schone heren! ik masseer heel het lichaam met warme olie en geef je ook een handmatig hoogte punt de massage incl hp kost 20 euro per uur de massage kan elke dag van de week bel even voor een afspraak graag na 21 uur bellen !!! mijn nr is 06- 12.73.51.72. !
Rena Netjes
mien slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Maarten
Maarten - plas in hun slipjes
HOIHOI.NL!! Vrouwen hebben vaak zo een mengeling van zweterig,geil en plas in hun slipjes en daar geniet ik zo van! Het liefst wil ik gelijk mijne kleine buitenlaten. Soms zuig ik ze ook uit maar dat lukt niet altijd je kan niet te lang in een vreemde badkamer blijven. Heerlijk vind ik de ingezonden verhalen van usedslipjes.com .. Jammer dat ze geen vervolg verhaal sturen. Ook dat verhaal waar dat meisje bij de oudere kerel komt die dan haar slipje pakt en dan aan haar kruisje gaat ruiken als dat jonge ding bij hem onder de douche staat. Ik ben gewoon een echte liefhebber en snuffellaar…….. Wie komt er een keer mijn vlees verwennen??
Vicky Delos Santos
Vicky Delos Santos - Amateurprostituees vallen vrachtwagenchauffeurs lastig
Vrachtwagenchauffeurs worden steeds vaker lastig gevallen door amateurprostituees op parkeerplaatsen. Hierbij gaat het niet alleen om het aanbieden van diensten, maar vooral om het bestelen van de betrokken chauffeur. Dit blijkt uit een onderzoek naar aanleiding van een aantal klachten dat binnenkwam bij usedslipjes.com. Nadat vorig jaar vooral de zogenaamde snikkelsnijders actief waren, en chauffeurs parkeerplaatsen wilden mijden die bekend staan als 'onveilig', staat momenteel de opdringerige Bulgaarse amateurprostituee, die later tevens dievegge blijkt te zijn, op nummer 1 van de lijst ergernissen op de parkeerplaats!
Poe Pen
Poe Pen - HOERENKOT OF GLIJHUIS
Elke dag krijgen we op onze site (www.usedslipjes.com) nieuwe aanmeldingen van rijpe, geschoren vrouwen uit het hele land die opzoek zijn naar een man voor gratis seks. Knappe vrouwen, vrouwen met veel ervaring in bijvoorbeeld een HOERENKOT OF GLIJHUIS, met of zonder SLIPJE, opzoek naar een relatie of alleen maar naar seks, volslanke vrouwen, dominante vrouwen of vrouwen die onderdanig willen zijn, voor elke man is er dus wel een geschikte vrouw te vinden! Laat de dames niet langer wachten, bekijk hun profiel en neem contact met ze op! En zit de juiste vrouw voor jou er vandaag niet bij, dan misschien morgen bij nieuwe aanmeldingen! Kijk snel op www.usedslipjes.com als je zin hebt in hete seks of een leuke relatie, alles is mogelijk! En niet geschoten is altijd mis toch? (bordélyház)
Tante Kalifa
Tante Kalifa - hitsige tante
Als je te maken hebt met een hitsige tante, zoals ik, dan wil ze misschien ook wat in haar kont. De duim is misschien het beste, maar houd in gedachte dat je iets stouts doet en je dit dus tot het laatste moet bewaren. Wrijven over de billen is altijd goed. Er lopen vijfhonderdduizend zenuweindes door. Dus door er eens goed op te drukken of door er een klap op te geven terwijl je haar likt geeft het meteen resultaat.
Linda Kasinda
Linda Kasinda - vakanties en single events
Welkom bij usedslipjes.com - vakanties en single events! Usedslipjes.com organiseert reizen voor singles die het leuk vinden om met een grotere groep singles tussen de 30 en 55 jaar op single vakantie te gaan naar Italië. Op het programma staan onder andere diverse bezoeken aan: casa di tolleranza; lupanare,, postribolo, casa chiusa, en iedere avond naar een casa d'appuntamenti !!!!!!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook