This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Linda Verbeek
Linda Verbeek - 1 Item
Hallo ik ben Linda en ik ben 35 jaar en ik woon in den haag! Ik ben opzoek naar een man met wie ik mijn ondeugende spelletjes mee kan spelen. Ik ben een vrouw die voor alles in is zolang het maar lekker vies is! dus ben jij een man die hier ook niet vies van is mail me dan op lindaverbeek35@gmail.com Ps. Ik bied ook mijn ongewassen gedragen strings aan! Vol met mijn heerlijke kutsappen! Tegen vergoeding van € 2.50 eventueel ook te krijgen met urine, squirtvocht of andere uitscheiding. Mijn strings worden 1 dag gedragen, mocht je langer gedragen strings willen, is dit ook mogelijk. Uiteraard tegen een vergoeding van 2,50 per dag. Met een maximum van 1 week. 1 gedragen string €12.50, 10 strings voor € 100.-, Alle strings worden verzonden inclusief foto waar ik deze string op draag! Tevens bied ik ook mijn squirtvocht aan! Dit netjes verpakt in een potje. Deze potjes zijn €40.- per stuk! Bij grotere afname korting! Ps. alles word discreet verzonden en ik accepteer Bitcoins!
Linda Verbeek
lekker slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Machiel Reservewiel
Machiel Reservewiel - droge poes
Een droge poes is een ongelukkig poes. Voelen je vingers geen vocht, ga dan weer een tijdje zoenen en knuffelen. Dip je vingers voor de zekerheid wel even tussen de lippen. Soms zit het vocht opgesloten achter de schaamlippen, maar met een klein vingertopje druipt het als honing naar buiten. Als je zeker weet dat de lippen nat zijn, plaag haar dan zachtjes met je vinger. Er is niets erger dan dat je hier haast bij maakt, dus zorg ervoor dat ze aan het smeken is voor je onder de lakens duikt.
Assie van Veen
Assie van Veen - zijn vuist in mijn yoni
Dag allemaal! Ik heb een heup die regelmatig uit de kom gaat. De liesspieren en pezen en de aanhechtingen van mijn bekken raken daardoor vaak overbelast. Ik bedenk nu pas net godverredomme dat dit dezelfde omgeving is. Mijn fysiotherapeut zit dus gewoon regelmatig met zijn vuist in mijn yoni ! Ik vind dit een gekke gedachte!
Yolanda van Regenmortel
Yolanda van Regenmortel - yoni-massages
Ja, hoor! In onze praktijk geven mijn man en ik heuse yoni-massages! deze vorm van verinnerlijkt contact en de wijsheid van energieën, chakra's en spirituele kennis vormt zich individueel tijdens deze ervaring. wij hebben inmiddels al heel wat ervaring met trio’s en zoeken daarom een leuke man of vrouw die met ons op avontuur wil gaan. Hygiëne en respect vinden wij erg belangrijk. leeftijd/kleur maakt voor ons niks uit. (???????? ???; ??????)
Fifi Trixibele
Fifi Trixibele - geile sexfilmpjes
Regelmatig maak ik geile sexfilmpjes met mijn vriend. Filmpjes duren minimaal een half uur waarin je kunt zien; Hoe ik een lekkere stripact geeft, Lekker ga douchen, Heerlijk met mijzelf speel Mijn vriend lekker pijp en neuk in verschillende standjes! Voor een film vraag ik slechts € 25.- inclusief verzenden. Het is ook mogelijk dat ik speciaal voor JOU een film maak. Je kunt dan een beetje aangeven wat je precies wilt zien en natuurlijk richt ik me in de film ook tot jou persoonlijk. Ook is het mogelijk dat ik het slipje wat ik even aanheb in de film meestuur. Aan deze dingen zit natuurlijk een meerprijs. Deze is afhankelijk van wat je precies wilt!
bastiaan
bastiaan - gedragen slipje van de buurvrouw
HEY GUYS! Vorige week ben ik betrapt bij buren van mij. Ze hadden mij gevraagd of ik even naar het bad wilde kijken omdat die lekte. Kon ik mooi ongestoord en met toestemming in de badkamer zijn. Ik stond juist net met een gedragen slipje van de buurvrouw tegen mijn neus toen ze binnenstapte. Met een rood hoofd probeerde ik mij te verontschuldigen en wist mij geen houding te geven. Ook de buurvrouw wist even niet wat ze moest zeggen maar zei toen: ik zeg er niets over tegen Dirk maar wil er wel met jou over praten morgen! De volgende dag kwam ze bij me en heb ik haar eerlijk verteld dat ik vaker in was manden zat van anderen en ook wel eens een slipje pikte om me daar thuis mee te vermaken. Ze begreep me gelukkig en zei dat als ik er zo geil van werd ze best zo af en toe een gedragen slipje in mijn brievenbus wilde gooien. Ze wou ze dan uiteindelijk wel schoon weer terug hebben!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook