This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bonzai Roelofs
Bonzai Roelofs - 4 Items
Ook ik ben een goed uitziende getinte vrouw, verzorgd netjes en een mooi figuurtje. Ik ben graag bezig met mijn uiterlijk bezig omdat ik dat heel belangrijk vind. Eigenlijk zie je nu niks vreemds aan mij he? Zal ik je het geheimpje maar verklappen ik ben een shemale. Sinds kort heb ik borsten en ik voel me hellemaal compleet. Ik heb mijn pik nog maar hier heb ik bewust voor gekozen. Nu ik alles achter de rug heb en mijn rust heb gevonden ben ik absoluut niet op zoek naar een relatie, maar wil ik wel genieten van verschillende mannen en piemels. Durf jij het aan om eens goed verwend te worden twijfel niet en reageer. Graag serieuze reacties. Ps. Ik krijg steeds domme mails over mijn bikini uit de VS, dat maakt mij niet fake wel eens van vakanties gehoord? Voor de rest zijn alle lieve berichtjes welkom!
Bonzai Roelofs
mijn onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Bonzai Roelofs
big M
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Bonzai Roelofs
sex
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Bonzai Roelofs
friends
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Janice Kayin
Janice Kayin - goed seks leven
Mijn man Bert en ik hebben een goed seks leven, doen het bijna altijd als we samenzijn. Maar nu dat hij mij niet wil beffen. Op het begin had hij altijd een grote mond dat hij liever beft dan vingert. Maar hij heeft mij denk al 3/4 maand niet gebeft. Ik moet er iig altijd om vragen, hij zou het nooit uit zichzelf doen. Ik vraag het al niet eens altijd, maar de laatste drie keer dat ik het vroeg wou hij het niet! Of hij is te moe zegt hij, hij kan mij wel vingeren en daar is hij altijd nog langer mee bezig is. Een keer zei hij zelfs toen ik het vroeg: nee bah daar heb ik echt geen zin in! Dus ik vraag het ook niet meer want het is denk wel duidelijk, hij vind het vies! Terwijl ik hem ook altijd wel moet pijpen en ik weet dat als ik dat zou weigeren hij echt boos zou kunnen worden. Ik ben tevreden hoor, maar altijd alleen maar vingeren vind ik ook wel jammer! Wat denken jullie?
Truusje Spetter-Kwak
Truusje Spetter-Kwak - sterke waterstraal
Hey! Ben jij wel eens in n saunazwembad geweest met zo'n sterke waterstraal??? Als je nu je DONG langs die straal houdt dan voelt het bijna of je gepijpt wordt...MMMMMMMMM
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - lekkere borsten
Als een man zich laat masseren met happy end is hij een viezerik die er voor moet betalen. Doet een vrouw hetzelfde, dan is het spiritueel en om blokkades op te heffen.Koopt een man een opblaaspop, dan is hij een zielige viezerik. Koopt een vrouw een vibrator, dan is zij een zelfstandige vrouw. Er wordt met twee maten gemeten! Nu begrijp ik het trouwens van niemand dat je kan ontspannen als een wildvreemde tegen betaling aan je geslachtsdelen zit. Maar goed, ik vind m'n haar laten wassen bij de kapster al te intiem, vooral als met die lekkere borsten langs mijn oren gaat……..mmmmmmmmmm
Rambo en Ramboner
Rambo en Ramboner - project over sexuele voorlichting
Voor een project over sexuele voorlichting voor jongeren, zijn wij regelmatig op zoek naar stellen die gedurende twee dagen mee willen werken aan opnames. De opnames vinden plaats in het buitenland (Zuid-Frankrijk), waar jullie te gast zijn op een landgoed tussen de wijngaarden. De stijl zal soft zijn, maar wel expliciet. Alle 'normale' onderwerpen zullen aan bod komen. Jullie zijn beide slank/normaal van postuur, geen overdaad aan tatoeages, hebben uitstraling en een vriendelijk gezicht. Je hoeft beslist gιιn supermodel te zijn. Wij hebben de voorkeur aan normale, alledaagse mensen. Ervaring is niet vereist. In feite hebben deze de voorkeur in verband met spontaniteit. Wil je hier eens verder over praten, stuur ons dan even een berichtje met je naam, enkele foto's van jullie beide en hoe ik jullie kan bereiken. De opnames vinden plaats in een bordel, maison de joie, maison close en bij goed weer in een heuse bazar!!
Deborah Drigsie
Deborah Drigsie - geen orale seks!
Zelf houd ik niet zo heel erg van gebeft worden... MAAR pijpen betekend toch altijd ook beffen... Al is het maar om gelijkwaardig te zijn. Als hij wilt dat jij hem pijpt... moet je de eis stellen dat hij jou beft en anders geen orale seks! Clitorissen heb je in alle vormen, maten en gevoeligheden, maar dat zegt niet zoveel. Ze willen allemaal zachtjes en langzaam beginnen. De enige manier om te ontdekken wanneer je wat sneller kan gaan, is het meisje zelf. Je moet op haar reacties letten. Het is onmogelijk om dat aan te leren, maar doe in ieder geval je best. Stuiptrekkingen geven aan dat je het rustig aan moet doen, “Oh mijn god” betekent dat je het tempo op kunt voeren.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook