This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Verona Ruckert
Verona Ruckert - 1 Item
Deze 27 jarige dame uit Gent is op zoek naar een man die mooi is van inborst en die niet alleen gaat voor het uiterlijk. Al die macho’ s die me altijd benaderen, ik ben dat een beetje beu, ze willen allemaal een mooie verpakking, maar hebben zelf geen inhoud en een kleine TAMP. Dus voor mij is het karakter veel belangrijker, ik hoop dat via deze weg te kunnen vinden. k heb voor jou mijn gebruikte slipje om je fantasieën op hol te laten slaan! Wanneer je mijn kutje ruikt raak je meteen opgewonden. En wanneer je mijn vocht voelt kom je zeker tot een hoogtepunt! Dat kwam ik n.l. ook in deze slip. Ps. Speciale aanvragen zijn mogelijk en mijn slipje wordt discreet naar jou opgestuurd wanneer ik jou betaling binnen heb. Voor vragen kan je mij uiteraard mailen!
Verona Ruckert
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Befanie Badertscher
Befanie Badertscher - Beffen doe je rustig
Tja, dat jij jouw klanten altijd standaard "moet pijpen"is natuurlijk raar. Waarom zou je iets tijdens de sex moeten? Dat levert alleen maar stress op! Ik denk toch dat je door de zure appel heen moet en echt met jouw pooier hierover moet gaan praten! Kleine ergernissen worden vanzelf grote! En als nu blijkt dat klanten jou niet willen beffen omdat ze het vies vinden, dank kun je altijd nog befdoekjes gebruiken, of als je net uit bad komt etc etc. Nu is het veel gissen en slechte communicatie. En dat is slecht voor elke slipjesrelatie! Ps. Beffen doe je rustig, met passie en opbouw. Vergeet de droogtrommel, doe het alfabet! Gebruik veel speeksel en bouw het rustig op!
Armand van Vugt
Armand van Vugt - de stelende amateurprostituee
Tja, ook ik ben inmiddels bekend met het fenomeen van de stelende amateurprostituee. Het zou fijn zijn als er meer controle wordt uitgeoefend op de parkeerplaatsen. Ook wordt er op veel Bulgaarse parkeerplaatsen gewaarschuwd voor de praktijken van deze vrouwen. Toch kiezen de meeste chauffeurs er standaard voor om de prostituee uit te nodigen in zijn cabine. De stelende amateurprostituee’s houden er rekening mee dat niet iedere beroofde chauffeur aangifte doet bij de politie, waarschijnlijk uit schaamte."
Cornelia
Cornelia - wijze woorden
Roses are red, violets are corny...ooohh baby please make me so horny !!
Petra Verschaik
Petra Verschaik - masseren van mijn borsten en mijn schaamstreekje
Zelf heb ik helaas nog nooit een "normale" massage ondergaan want ik snapte nooit waarom er altijd een taboe heerst op het masseren van mijn borsten en mijn schaamstreekje terwijl het hele lichaam wordt gemasseerd. Het is bij mij ook niet zo dat alleen de schaamstreek wordt gemasseerd. Het complete lichaam wordt gemasseerd, dus alles. Ik had natuurlijk wel veroordelende reacties verwacht, maar het is echt niet alleen ordinair vingeren. Verre van dat zelfs. En dat ik me altijd door een vrouw heb laten vingeren, heeft niets te maken met mijn sexuele voorkeur. Het is gewoon allemaal puur beroepsmatig gegaan !
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - bezeten van vrouwen geurtjes
Ook ik ben nog steeeds helemaal bezeten van vrouwen geurtjes. Begrijp me niet verkeerd hoor ik bedoel geen parfum of zeep maar lichaam geurtjes. Elke dag ben ik er mee bezig, sta ik naast een vrouw dan probeer ik zo dicht mogelijk met mijn neus bij haar te komen. Volgens mij zijn er echt wel dames bij die me horen snuiven. Super geil word ik als ik een vrouw haar zweet lucht ruik en zou ik het liefst mijn neus onder haar oksel duwen en mezelff lekker snokken. Ik probeer ook altijd als ik ergens op visite ben de badkamer te bezoeken en daar direct de wasmand te onderzoeken op gedragen slipjes. Heerlijk vind ik dat om dan mijn neus tegen zo een kruisje aan te houden en de geile geurtjes op te snuiven………………, bijtrekken maar!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook