This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bruintje Boerma
Bruintje Boerma - 1 Item
Hallo allemaal. Ik kom uit Friesland. Zoals je misschien al hebt kunnen raden, ben ik dus puur natuur. Ik heb me een paar jaar geleden ooit eens geschoren en dat was dus echttt niks voor mij. Sindsdien heb ik me nooit meer geschoren en heb dus ook inmiddels een bos schaamhaar daar beneden hahaha… Nu ben ik nog op zoek naar een geile bi vriendin, bi stel of man die hier ook helemaal gek van is!! Wil jij me lekker likken tussen mijn lipjes met al mijn krulletjes erbij? Laat dan wat van je horen. Ben benieuwd wie er gaat reageren! Ik heb ook een tijdje in Engeland gewerkt, o.a. in whorehouse; brothel; bordello; bagnio; house of prostitution; house of ill repute; bawdyhouse; cathouse en in een sporting house!
Bruintje Boerma
mmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Anja Ringsredder
Anja Ringsredder - Wanneer jouw DVP kletsnat is
Wanneer jouw DVP kletsnat is, is het tijd om te gaan duiken. Haal je vingers weg en probeer niets aan te raken. Laat je onderlichaam nog even schuren en kus haar nog even alsof je op een hele lange vakantie gaat. Ook al is het verleidelijk om de lakens als een molletje over je hoofd te trekken, is dat een erg slecht idee. Het wordt nogal warm daar beneden en tien seconden voordat ze klaarkomt naar adem moeten happen is nogal een stemmingsbreker.! Succes alvast!
Aurélie Gauton
Aurélie Gauton - een hele lieve pooier
Om eerlijk te zijn, heb ik in het verleden een slechte sexuele ervaring beleefd met een slipjesklant! . Momenteel heb ik een hele lieve pooier die alle begrip heeft voor deze situatie. Echter het lukt me niet om me volledig te ontspannen de seks (mede door deze slechte ervaring). Door yoni-massage kan ik me geheel ontspannen en het heeft ook zijn positieve effecten op het sexleven met mijn slipjesklanten nu.
NICO
NICO - meer aromagevoelig
Guys! mijn nieuwe vriendin is nogal "geurig" (ja, daaronder idd )... Laatst was het best erg, ik zat tegen het kulleken aan. Op zich kan dit geen kwaad maar soms vind ik het gewoon echt vies ruiken! Ze douchet zich wel iedere dag, dus dat is niet zo’n probleem. Ik durf het eigenlijk niet zo goed aan te kaarten bij haar, maar ik stoor me er soms dus wel aan. Mijn vorige vriendin had hier geen last van, zij was overigens blond. Mijn huidige vriendin heeft zwart kroeshaar en het valt me op (in vergelijking met vorige vriendinnen) dat deze vrouwen altijd wat meer aromagevoelig zijn….. Herkend iemand dit en hoe gaan jullie er mee om?
rio
rio - zeer stijlvolle erotische films
Dag, ik ben nu op zoek naar liefdevolle stellen voor het maken van zeer stijlvolle erotische films. Stellen die willen tonen hoe mooi hun seks- en liefdesspel is en samen met mij deze prachtige expressies in een film willen vastleggen. Ik denk aan sensuele films, erotische massages, tips&tricks voor in de slaapkamer en bijzondere sexarrangementen. Je weet wel vol met liefdevolle lust en ondeugende momenten. Een film waar je inspiratie vindt om elkaar op nieuwe manieren te liefkozen. Met de films wil ik laten zien hoe mooi het liefdesspel is. Ik film niet zozeer alleen de penetratie maar toon ook de zeer intieme onderonsjes die het spel van de liefde zo leuk maken. De manier waarop geliefden naar elkaar kijken, elkaar vastpakken en elkaar verleiden. Bekijk vooral de trailers op usedslipjes.com om een impressie te krijgen.
Solange
Solange - solosexen dus
Een handtasdief is maandagochtend bij de kraag gevat toen hij zijn gestolen buit net iets te snel wilde verzilveren in de Antwerpse hoerenbuurt. Nog voordat het paaldansen in het hoerenkotje was begonnen werd de man met de gestolen geldsom uit de cabine geplukt! Voorlopig voor hem alleen maar solosexen dus!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook