This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Vlekje Hensel
Vlekje Hensel - 1 Item
Hoi lekkere geile, stoute SNIFTERT! Ik vind het prima zo zonder relatie, en heb over vriendschappen etc. niks te klagen, maar ik mis toch 1 ding. En dat is een lekkere harde paal die mij regelmatig komt verwennen….whahahaha. Daarom zoek ik via deze weg een man die mij wat bikkelhards komt bezorgen en mij weer eens lekker ouderwets laat schreeuwen! Avondje theater, uit eten en/of spetterende sex ! De kosten neem ik op mij en daarnaast heb ik voor jou ook een leuke vergoeding over. Het gaat me hier dus alleen om de gezelligheid, absoluut geen relatie ! Gesnopen???????? Anders ga je maar lekker in je ééntje naar een bordeel; club; eroscentrum; hoerenhuis; hoerenkast; hoerenkot; massagesalon; Venustempel; of naar een verwenhuis !
Vlekje Hensel
sperma spray
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Clarimond
Clarimond - spank the monky
Terugrijdend naar huis vraagt mijn vriend honderduit. Hoe het voelde om door een slipjesklant gemasseerd te worden, hoe ik dit en dat vond. En hij vertelt wat hij gezien heeft en vertelt dat met woorden die ik zo zelden van hem hoor. Hoe hij toch en beetje afgunstig, jaloers was toen de slipjesklant mij masseerde, special als hij 'daar' bezig was. Hoe hij mij ook op een compleet andere manier gezien heeft en mij heeft zien reageren op een wijze die hij compleet niet verwachtte. En ik mag van hem een keer alleen, want dat lijkt mij ook spannend. Ik wil meer van mijzelf ontdekken, mijzelf beter accepteren, mijzelf mooi vinden. En hij ziet dat het 'loont', hij krijgt een ander vrouwtje terug en ik voel het, ik een ander ventje. Dit is fun én therapie! spank the monky !
Peter Reetveter
Peter Reetveter - Ik spoot pardoes mijn zaad zo op haar vloer
Toen ik gisteravond bij dit meisje een gedragen slipje ging halen kwam ik weer eens veel te snel ! Ik spoot pardoes mijn zaad zo op haar vloer.! Dat ik dit bij haar mocht was zo opwindend en onverwachts. Vond je het zo lekker vroeg ze en ik kon alleen maar fluisteren dat ik het geweldig vond. Ze stapte zonder naar mij te kijken over mijn zaadplek heen en zei dit mag je wel vaker doen hoor Alleen snuffelen en heel misschien dat je jpuw tong een keer tussen mijn billen mag doen daar moet ik nog even over nadenken. Ik wil niet met je naar bed en ook ga ik jou nooit aanraken omdat ik trouw wil zijn aan mijn man.
Slettie
Slettie - in een GLIJHUIS
Lieve schat, ik heb járen lang, toen ik nog in een GLIJHUIS werkte, schimmels gehad, zo’n beetje elke 6 à 8 weken weer, en geloof mij maar, ook in shampoo zit zeep. Wellicht heb jij geluk gehad, maar ik kan je vertellen, elk middel met zeep is slecht voor je vagina. Uitleg? Zeep is basisch, de pH is boven de 7 (dat is neutraal). Je vagina is zuur, de pH ligt rond de 5. Als je met zeep (shampoo, douchegel, handzeep of wat ook) je vagina gaat wassen, dan wordt de pHwaarde van je vagina verhoogt, waardoor je vatbaarder bent voor schimmels. pH neutraal is dus niet goed voor je vagina, aangezien die zuur is! Je verkloot dan alsnog je natuurlijke bescherming!!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook