This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Banjer van Gent
Banjer van Gent - 1 Item
HOI! Ik stond altijd vol vreugde in het leven tot ik twee jaar geleden last kreeg van ME. Dit is een ziekte waarbij je chronisch vermoeid bent. Ik heb dus iets meer slaap en rust nodig dan een ander. Ik heb bemerkt dat dit in een relatie een groot probleem kan zijn en mijn ex heeft me dus ook om die reden verlaten. Ik kan niet aan alles mee doen, maar niet omdat ik het niet wil. Ik zoek dus iemand die het geen probleem vind om ook eens lekker op de bank te hangen. Een oudere ervaren man is geen probleem!! Over mij : * intiem geschoren * lekker nauw * geil * voorkeur voor vaker en zonder condoom (wel schoon en veilig) Lijkt het je wat? Turkse mannen zijn ook welkom! Check ook eens : kerhane; genelev; genel ev; mektep; umumhane !
Banjer van Gent
lekkere gebruikte toy!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bonnie
Bonnie - YONImassages
Ik heb dus maar een afspraak gemaakt bij een praktijk in Duitsland waar een vrouw dergelijke YONImassages doet. Het vindt in ieder geval allemaal plaats in een Dirnenhaus; Freudenhaus; of in een Bordell ! lBij de eerste afspraak hebben we mijn wens besproken en hebben we eerst een "gewone" massage zonder penetratie gedaan. Bij de 2e afspraak was dus mijn yoni-massage en is er uiteindelijk toch nog een behoorlijke DILDO in mijn YONI gestopt! Ik heb hier slechts met één vriendin van mijn bijbelclub over gesproken, maar zij kon het het maar niet begrijpen dat ik zoiets had gedaan. Dus met haar kon ik er niet echt over praten, is er hier iemand met wie ik het er wel uitgebreid over kan hebben??
Werner Schnitzel
Werner Schnitzel - ik vind gepijpt worden niks aan
Ik wil mijn potentiële vriendin heus wel beffen hoor (graag zelfs), maar ik vind gepijpt worden niks aan! Een vrouw mag mij wel pijpen; ik houd haar niet tegen, al windt dat mij niet op. Sommige vrouwen die niet opgewonden worden van beffen, staan mij het beffen wel toe, maar ik haak dan wel snel genoeg af. Ook op andere gebieden dan seks, haak ik af als ik denk dat het anders geen zin heeft of niet het gewenste effect heeft.
Gitane
Gitane - standjes zoals 69
Als een man mijn niet beft, of het doet zonder er zelf plezier aan te beleven, is hij wat mij betreft direct de auto uit. Ik kan niets met iemand die zo iets al te vermoeiend of te vies vindt. Dat gerag met zo'n vinger irriteert me al snel en met ne#ken alleen kom ik niet klaar. Plus het feit dat bepaalde standjes zoals 69 ook van de lijst kunnen. Boring ! Als je moet gaan onderhandelen over de prijs van seks, laat dan maar zitten. En boos worden als je niet pijpt? Que? Wat een kleuter!
Geraldine Doeleman
Geraldine Doeleman - ergens een gedragen slipje gaat ophalen
Hier nog wat aanwijzingen en kenmerken die zouden kunnen betekenen dat je vaste (huwelijks) partner regelmatig ergens een gedragen slipje gaat ophalen: jouw partner heeft plotseling SOA: (Geslachtsziekte, seksueel overdraagbare aandoeningen) en het is deze keer niet van jou afkomstig! Je partner heeft afgesproken met een vriend/vriendin en je komt er later achter dat je partner daar niet is geweest, Je partner reageert helemaal niet blij als jij veel vroeger thuis komt dan normaal en moet snel een belangrijk telefoontje plegen, Je partner komt sinds kort regelmatig veel en veel te laat thuis na een sportavond of jouw partner is onbereikbaar als jij belt; de mobiel staat uitgeschakeld op vreemde tijden!
Bernhard
Bernhard - lust je geen pizza
Hey SLETTIE! Zullen we eerst neuken en dan pizza eten ? Nee ? Ohw lust je geen pizza dan ? Roses Are Red, Voilets Are Green, I Love Your Leggs, And What's In between !!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook