This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Chips Pattinama
Chips Pattinama - 4 Items
Hey psssst!! Leuk dat je wel nieuwsgierig werd en dit nu aan het lezen bent. Ik ben ook een GEILE vrijgezelle meid die op zoek is naar een leuke man voor een wilde nacht. Mag ook een dag zijn natuurlijk dat is maar net wat we willen. Ik ben erg goed in paaldansen en misschien vind je het wel spannend daar naar te kijken als opwarmertje voordat ik op jouw PAAL ga zitten? Niet verplicht hoor! Laat het maar weten wat jij graag zou willen……. Voor een gezellige geile escort mag je mij vragen dan komen ik lekker wel bij je langs of we pakken een hotelletje. Ik vraag hier wel natuurlijk vergoeding voor. Heb ook een beetje geld nodig. Ook voor een geile Car-date vanavond en vraag geen extreem hoge geld ervoor terug. Als je met mij wilt afspreken, vraag het me dan even.
Chips Pattinama
lekker bipseltje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Chips Pattinama
poep
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Chips Pattinama
let op!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Chips Pattinama
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Derica Knechjes
Derica Knechjes - Jezus in onze SM-club.!!!
Yoni's, lingams, jeetje, stop toch eens met die woorden te gebruiken voor zo'n zaken als een ordinaire vagina- of penismassage. De meeste Indiërs krijgen waarschijnlijk een halve beroerte als ze zien hoe belangrijke concepten in hun religie zo vervormd en eigenlijk ook misbruikt worden hier in het westen. Wij gebruiken toch ook geen aan het kruis genagelde Jezus in onze SM-club.!!!
Roos de Poos
Roos de Poos - flink gescholden op mijn POOIER
Eind vorig jaar had ik last van een behoorlijke bacteriële vaginose! ik heb toen ook flink gescholden op mijn POOIER (maar goed, dat was ook een hork) Daarna ben ik mezelf gaan scheren *down under* en voordat er actie kwam altijd ff zelf gecheckt hoe de situatie was daar. Nooit meer klachten gehad. Als ik denk een minder frisse TAMPERT tegen te komen zeg ik ook dat er even gewassen moet worden hoor. Bij mijn laatste KLANTEN begon het voorspel dan ook altijd op de badkamer en daarna nog even flink ontsmetten met mijn mondje!
Vloon
Vloon - prikkelen van de vulva
Beffen’ is het prikkelen van de vulva met de mond en de tong. De tong is een fantastisch instrument om een vrouw te prikkelen: heerlijk zacht, altijd nat en uiterst beweeglijk. Vingers kunnen hier niet tegenop. • Omdat beffen zo intiem is, doe ik dit pas als ik ze al eens lekker heb geneukt!
Notermans
Notermans - pis en smegmasmaak
Hoi, hier nog een tip! Ik was em altijd ff voordat ik sex heb, check zowiezo altijd ff in de badkamer of ik geen nare luchtjes heb. Als vrouwen je gaan pijpen dan hebben ze tenminste geen smaak i.p.v. een pis en smegmasmaak. 1 keer gehad dat een meid me pijpte toen we uit de kroeg kwamen, had em niet gewassen die keer, en de volgende keer wilde ze alleen nog maar neuken. Ik vermoed dat hier om de bij smaak ging!
Claudi Nesbitto
Claudi Nesbitto - clitorissen willen helaas niet alle kanten op
Sommige clitorissen willen helaas niet alle kanten op worden geslingerd. Dit zijn de saaie, die met speciale zorg moeten worden behandeld. Doe het nonchalant als een Sint-Bernard HOND, en blijf likken tot ze komt. Zo simpel is het. Als je verveeld raakt, probeer dan eens een andere richting. Voor de afwisseling kun je bijvoorbeeld het alfabet schrijven met het puntje van je tong. Dit kan zomaar een half uur duren, vriend, en dat is problematisch. Als je het zo lang volhoudt en ze komt niet, dan raak je in een slechte stemming. Als het te lastig is, ga dan gewoon verder met de rest. Het lichtpuntje voor geduldige mensen is dat je waarschijnlijk zelf dik beloond wordt zodra de week ongesteldheid aanbreekt.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook