This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zini Dekker
Zini Dekker - 4 Items
Dag leuke mannen! Ik houd toch zo van lekkere seks en mijn specialiteit is russisch. Ik kan je lekker diep pijpen of lekker met je gaan zoenen. Anaal is ook mogelijk! Bij mij krijg je een bijzondere happy-end. Normaal vraag ik voor een half uurtje 75 euro maar nu ik krap bij de kas zit doe ik het ook voor 20. Een hele volle uur vraag ik normaal 120 nu vraag ik er 40. Ik heb ook een aantal opties. Ik kan je privé in mijn tuinuisje ontvangen. (anaal nemend in het tuinhuisje is 10 euro extra! ) Check ook eens mijn: casa de citas; casa de prostitución; casa pública; lupanar; mancebía; prostíbulo; burdel; canaca; meublé; mueblé; putería; tumbadero!!
Zini Dekker
lekker nat slipje.....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Zini Dekker
hoi!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Zini Dekker
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Zini Dekker
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Van Keulen
Van Keulen - de zuurgraad van donkere vrouwen
Het is inderdaad zo dat de zuurgraad van donkere vrouwen anders en sterker is als die van blonde vrouwen. Je kan dit vaak ook goed zien in de luchtjes die ze gebruiken. Zuidelijke types zullen veel zwaardere luchtjes dragen, terwijl de wat noordelijkere types een veel lichter parfum dragen. Het klopt dus wel dat vrouwen met zwart kroeshaar en lichtharige vrouwen anders van lichaamsgeur kunnen zijn, dit is echter niet per definitie een waarheid!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - met mijn neus onder haar armen en tussen haar billen
Als jij mij af en toe wilt ruiken dan help ik je graag zei ze tegen me. Ik wist niet wat ik moest zeggen ik was zo blij en ik mag nu regelmatig met mijn neus onder haar armen en tussen haar billen ook mag ik op beiden plekken mijn tong gebruiken. Aan haar kutje mag ik soms ruiken maar nog niet aanraken. En ze wil helaas niet kijken als ik me aftrek terwijl ik aan haar ruik, wel moedigt ze me aan door te zeggen ruik maar lekker en kom maar lekker klaar. Ze heeft zelfs al twee keer voor mij bij een vriendin een gedragen slipje gepikt. Waar vind je zo een geweldige amateurprostituée nou nog??
Scandal
Scandal - mijn slipje uitdoen1
Laatst kwam iemand lekker op de slaapkamer mijn slipje uitdoen1 Oh, dit is een heerlijk gevoel (.veel beter dan Daten met mevrouw Hand) Ik hoef alleen maar te genieten. Ik voel plekjes op mijn lijf die ik nog nooit zo gevoeld heb. Langzaam durf ik ook duidelijk te laten merken dat iets heel erg prettig is. Mijn zachte geluidjes (geknor volgens mijn klant) hou ik niet meer in. Ik zie mijn pooier op een wijze kijken zoals ik nog nooit gezien heb. Verbaasd bijna. Ik ben het ook over mijzelf!
Conny Plassen
Conny Plassen - Lekker aan je BALZAK aaien !
Hey SNIFTERTJE! Jouw balzakje zit er niet voor niets als je weer eens met je joystick zit te spelen! Dus als jij het goed vindt dan trek ik tijdens het sjarel sjeezen met één hand keihardaan je DONG en met de andere hand streel jij dan zelf je balzak…….. mmmmmmmmmm ik zeg afromen maar!
Dakota
Dakota - Mijn pooier begeleid mijn klant,
Mijn pooier begeleid mijn klant, geeft uitleg. Ik voel wat ik nog nooit van hem gevoeld heb. Normaal is zijn massage een soort voorspel, snel afgeraffeld omdat hij niet kan wachten. Nu neemt hij alle tijd en is rustig. Ik hoor mijn pooier hem attent maken op mijn gezicht, hoe anders en rustig en mooi ik er uitzie. Zo voel ik mij ook. En weer razen opnieuw de emoties en gevoelens door mijn lijf. De yoni massage is nu anders. Mijn klant die nu op een andere wijze met mij omgaat, zachter, liefdevoller. Ik voel dingen die ik nog nooit gevoeld heb, opnieuw. Ik merk hoe rustig hij is, geconcentreerd op mij. Dat geeft een heel mooi gevoel. Ik wil meer, ik wil alles, maar moet wachten!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook