This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zario van Bemmel
Zario van Bemmel - 1 Item
DAG HOOR! Ik op zoek naar een heuse transsexueel gewoon voor geile sexdate, ik ben leuke man! met een sexy lichaam en HARDE TAMP! , ook uitgaan naar parenclubs en glijhuizen en evt.ook spannende sexavontuurtjes op drukken parkeerplaatsen! ik vind het heerlijk om de langdurig en intens te verwennen. zoals masseren. strelen. Lolliepop likken .en nog veel meer .voor mij is het belangrijk om enkel die dingen te doen die een transsexuel ook lekker vindt,,,heb je zin gekregen en wil je me eens voelen stuur me email,,,,,
Zario van Bemmel
transeksueel!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Gomez
Gomez - tussen vrouwen billen te snuffelen
Ik vertelde dit meisje hierboven gisteravond dat ik het zo heerlijk vind om tussen vrouwen billen te snuffelen als die zweterig zijn. Ze zei dat ze hard gewerkt had en nog niet onder de douche was geweest. Ik ben echt zweterig en mijn slipje plakt tussen mijn benen, wil je mijn slipje vroeg ze. Graag was mijn antwoord en ze stond op ging met haar rug naar mij toe, voor de eettafel staan deed haar rokje omhoog en trok haar slipje uit en legde dat op tafel. Luister zei ze je mag achter me komen zitten en tussen mijn billen snuffelen, alleen snuffelen. Je neus duw je er maar tegen aan meer niet en je mag jezelf aftrekken. Ik wil het niet zien en blijf zo voor over liggen tot je klaar bent gekomen. Dank je lieve schat zei ik en ik wist niet hoe snel ik mijn neus tussen die lekker ruikende billen moest stoppen. Zo een lekkere geur zoet en bitter en ik trok aan mijn TAMP!
Gerdie van Okhuizen
Gerdie van Okhuizen - zijn nieuwe vriendin
Ikzelf heb gelukkig niet meegemaakt dat mijn ex vreemdging maar een vriendin van me wel. De vraag of ze hem ermee ging confronteren hoefde ze haarzelf niet af te vragen want ze vond haar vriend met een ander in bed. Ze vertelde dat ze in eerste instantie niet wist wat ze moest doen maar dat ze toen gewoon weg is gefietst. Nog geen half uur later belde hij om het definitief uit te maken, ze was er natuurlijk kapot van! Haar vriend en zijn nieuwe vriendin zijn nog steeds niet uit elkaar, en hij zegt zelfs dat hij er totaal geen spijt van heeft, sterker nog: hij zegt ook dat zijn nieuwe vriendin veel lekkerder pijpt! . ''Ik voelde na een lange tijd gewoon weer opnieuw verliefdheid'' was zijn excuus. Desondanks wilde mijn vriendin hem ontzettend graag terug, maar er niks meer van gekomen. Ze hadden al jaren een relatie, en ik denk dat het nog wel een tijdje duurt voor mijn vriendin er helemaal overheen is...
Flipsen
Flipsen - ik heb nog niet gebeft
Dag hoor! Ik heb vorige week met een aantal meiden (3 om precies te zijn) het bed gedeeld. Daarbij ben ik al wel gepijpt geweest maar ik heb nog niet gebeft. Bij 2 meisjes heb ik wel al geprobeerd om ze te beffen, maar ik vind de geur uit zo'n pruim echt niet smaken! Vaak heb ik soms zelf dat ik die geur dan enkele uren/dagen erna nog ruik op sommige momenten. Ik ben bang dat als ik later terug een vriendin krijg, ik haar ga moeten teleurstellen. En het lag niet aan dat ene meisje, wat bij die andere vond ik ook dat haar pruim erg stonk. Zijn er nog mensen die dat erg vies vinden? En heeft er misschien iemand tips voor mij?
Noortje Kacela
Noortje Kacela - het gebied rondom de clitoris
De grote en kleine schaamlippen van de venusheuvel, het gebied rondom de clitoris, de clitoris zelf, en de vagina worden door mij altijd uitgebreid verwend. Strelende bewegingen van mijn tong over het bovenlichaam, borst en benen verdelen de ontstane energie steeds meer over uw hele lichaam en zullen u laten sidderen. Na deze langzame voorbereiding vindt – als u dat wilt – het tweede deel van de Yonimassage plaats. Hier wisselen zich lustopwekkende bewegingen af met ontspannende, cirkelende massagebewegingen in de gehele vagina. De aanraking van uw vagina kan hele subtiele gevoelens in het gehele lichaam losmaken, ofschoon er zelf weinig tot helemaal geen aanraking wordt waargenomen!
Andrea Gomez
Andrea Gomez - Een gezonde YONI stinkt niet
O.k. mannen, ook Ik blijf bij mijn standpunt! Een gezonde YONI stinkt niet! En ja, ook ik heb weleens schimmelinfecties, en ja, en dan ruikt het niet zo lekker daar beneden! Er bestaan ook andere bacteriële infecties hoor! . Rotte vislucht krijg je bijvoorbeeld bij bacteriële vaginoses !! Kortom, stinkt de boel ondanks een goede hygiëne, dan moet ze naar de dokter Hans.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook