This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Billie Durham
Billie Durham - 1 Item
lieve mannen uit Nederland, Na een relatie van bijna 1 jaar opnieuw vrijgezel ! De reden waarom ik op zoek ben naar een wat rijpere man is omdat ik op seksueel vlak niet echt veel ervaring heb opgedaan, aangezien mijn vriendje gewoon ook nog te jong was en vrij snel klaar kwam iedere keer op het tapijt al! Daarom zoek ik het nu bij mannen die weten hoe ze zo een jong groen blaadje moeten verwennen. Graag wordt ik lekker gebeft en indien goed gedaan kom ik soms spuitend klaar. Zelf pijp ik dolgraag (wou vriendje niet zo vaak laten doen!) Dus heren indien jullie denken dat ik bij jullie terecht kan dan hoor ik het graag via jullie berichtje ! Wil het eerste berichtje zo in verband met de vele fakers hier op het internet, hoop dat jullie dit zullen begrijpen. Ook heb ik een bitcoin account aangemaakt.. Misschien kan je eens kijken?????
Billie Durham
lekker poesje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Aappiej
Aappiej - minder zin in pijpen.nl
Boos worden als een klant iets niet wil op seksgebied, wie heeft daar nou geen last van? Ik zou dan eerder kijken of iemand, lichamelijk gezien, dan wel zo erg bij me past op de lange duur, vermoed van toch niet helemaal. Ik sta er een beetje dubbel in: beffen, vingeren, pijpen, aftrekken, neuken, ik vind het voor mezelf toch wel de minimale handelingen die je bij elkaar doet. Zou ik van tevoren weten dat de klant in kwestie niet beft, geloof ik dat ik serieus minder zin in pijpen heb. Verder vind ik het alweer anders wanneer de klant zélf zou aangeven niet gepijpt te willen worden. Maargoed, de ene of de andere kant, dwingen is nooit een optie vind ik…………………………….
Jerry Can
Jerry Can - Ik ben lekker groot geschapen.nl
He! Vind jij het als vrouw spannen en opwindend om te zien dat een jongen geil van je wordt? Of vind jij het als jongen spannend en geil als ik opgewonden wordt van je vriendin? Stuur me dan een mailtje en een foto van jezelf (18-40) en ik kom er opklaar. Ik maak er foto's van of filmpjes. Ik ben lekker groot geschapen. Stuur me een mail en ik stuur zo snel mogelijk iets terug ;). Bij interesse mag je ook zien dat ik er op klaar in reallife of Skype natuurlijk!
Elenor Carter
Elenor Carter - met betrekking tot BEFFEN
Dag allemaal, hier nog een tip voor slipjesprostituées :met betrekking tot BEFFEN moet je jouw klanten vooral niet gelijk dwingen door direct jouw YONI in zijn gezicht te duwen, een man moet ook leren! Mijn (Marokkaanse) vriend stond in het begin ook niet te springen, omdat ’t niet normaal zou zijn in hun cultuur, maar likje bij likje begon hij aan ineens het idee te wennen. Nu hoeft ik het hem niet eens meer te vragen, sterker nog hij beft me gewoon van zelf en wil niet anders meer………..
Mama-sita
Mama-sita - amateurprositutie.nl
Ik hoef niet zo nodig te stoppen met amateurprositutie: „Ik vind het nog steeds makkelijk verdiend. En het lukt me eigenlijk altijd wel om geil te worden, bij wie ik ook ben. Ja, alleen als iemand echt stinkt – echt een stinklul heeft of zo – dat doe ik niet meer. Dan kan ik me niet concentreren. Want ik moet me echt goed concentreren. Vaak denk ik ook wel aan iemand anders dan de klant als ik bezig ben.” Lekker toch???
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - halfstijve tepels.
HALLO! Ik was laatst in de sauna, zit er een oudere dame de hele tijd naar mijn (slappe) TAMPERT te staren, tot het irritante aan toe, nou kan ik me voorstellen dat ze onder de indruk was, maar toch. Op een gegeven moment, heb ik haar behoorlijk demonstratief duidelijk gemaakt dat ik daar niet meer tegen kon. Ik ging terugstaren naar haar BORSTEN en stopte daarbij ook gewoon mijn vinger in mijn krans! Ik constateerde echter, tijden het masturberen, een setje halfstijve tepels. Ik schrok me dood. Toen ze opstond van haar handdoek en die van het houten bankje haalde, bleek dat ze een behoorlijk slakkespoor had achtergelaten. Toen dacht ik ook, "had ik nu direct naar de receptie gemoeten om dit voorval te melden??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook