This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dummy La Force
Dummy La Force - 1 Item
HEY TOPLUL! Ook zin om vrijdagavond een lekkere spannende afspraak te maken? Eerst samen gezellig iets drinken met ons en een beetje kletsen en ‘ontdek je plekje spelen’. .En daarna lekker intens genieten van hete straatsex. Lekker op het gemak, alle tijd nemen. Ontvangen en verplaatsen is mogelijk. Ben je geil, en wil je lekker neuken, laat dan een berichtje achter. Doei! TESEKKÜRLER GAZIANTEP ÜNIVERSITESI,TESEKKÜRLER ÇIZGI ÖTESI TOPLUL !
Dummy La Force
lekkere vieze slipjes!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Kees Trekface
Kees Trekface - professioneel SLIPJESHUIS
Tja lieve dames, ik vind het persoonlijk zeer jammer, dat er soms zo vervelend en onkundig gereageerd word op mijn nachtelijke escapades! Ik vind aan een gedragen slipje ruiken fantastische ervaring. ik was vorig jaar toevallig in Berlijn en ben spontaan in een professioneel SLIPJESHUIS geweest, die een vriend van mij aanbevolen had. ontspanning puur, echt nog nooit zo beleefd. noem het zoals je het wilt, aan gedragen slipjes ruiken is gewoon een (h)eerlijke manier, je helemaal te laten vallen en te genieten. Zalig gewoon!
Cleo Cohen
Cleo Cohen - haar clitoris.nl
HEY! Niets houdt je tegen en laat jouw DVP harder komen dan om tijdens het neuken opeens weer even lekker haar YONI te gaan likken. Er gewoon middenin de race even tussenuit gaan zorgt ervoor dat ze misschien ook een beetje in de war raakt. Maar het herinnert haar clitoris er nog wel even aan dat hij er ook toe doet!! Als ze het na een paar minuten nog niet echt begrijpt, kun je altijd nog zeggen dat je haar clitje niet meer kon weerstaan! Slim toch????
Christin Krapjes
Christin Krapjes - verkramping rondom seksualiteit
Hoi, bijna iedere HOER op deze site kent verkramping rondom seksualiteit. Sommigen van ons hebben vroeger geleerd dat seks niet hoorde, en dat het stiekem moest gebeuren, of we hebben op jongere of latere leeftijd een nare seksuele ervaring met een slipjesklant gehad die we ergens diep in onze cellen hebben opgeslagen. Het kan zijn dat je door een moeizame bevalling of een operatie in het bekkengebied vervreemd bent geraakt van het meest intieme deel van je. Dat het er pijnlijk is, of juist minder gevoelig. Waardoor intimiteit met jezelf en met je KLANT minder vrij en sensueel voelt dan eigenlijk zou kunnen. Bedenk dan altijd: Life is not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain!
Erik
Erik - een stijve TAMPERT
Hoi, door verschillende oorzaken kan ik vrij snel al een stijve TAMPERT krijgen! Zoals bijvoorbeeld: -Te lang wachten met plassen. (best irri vaak moet je hem eerst naar beneden zien te krijgen voordat je uberhoubt kan plassen) -Warmte. (bijv als ik in bad stap heb ik er ook vaak last van) -Door bepaalde aanrakingen. -Gedachte aan sexuele handelingen. -Vrouwelijke vormen. Dus probeer ik vaak het maar te verbergen (eigenlijk amper mogelijk) of mijn gedachte/blik ergens anders op te leggen. Als ik in de sauna zou zitten en er komen plots 2 aantrekkelijke dames binnen die zichzelf stiekem aan het VINGEREN gaan, dan zou ik hem ook niet makkelijk naar beneden kunnen houden! Ik overweeg dan om op mijn buik te gaan liggen maar dat knelt nog al af en kan pijnlijk voor mijn DONG zijn op die harde bankjes. Daarom kom ik niet meer zo vaak in de SAUNA, want ik wil niet langer als viespeuk worden uitgemaakt en/of worden weggestuurd. -Dat stijf worden is overigens geen bewuste keuze. -Dat staren naar mijn DONG wel. Dus wie is er nou eigenlijk verkeerd bezig?
Gerwalta Postma
Gerwalta Postma - powerpissen
Zet nu direct jouw eikel maar lekker open om te powerpissen! Hier nog iets om eens te proberen: je masturbeert jezelf gewoon op de normale manier af maar als jij voelt dat je gaat klaarkomen, open je met je vingers je pisgaatje. Jouw sperma heeft de vrije loop en het spuit eruit. Kijk wel uit dat je jezelf geen pijn doet! Veel succes met mayonaise bijbestellen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook