This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dribbel van Dijk
Dribbel van Dijk - 1 Item
PSSST, Ik zoek per direct een groot geschapen slanke man tussen 35 en 45 jaar die mij regelmatig wil komen neuken! Het lang vol kunnen houden en vaker dan 1 keer kunnen is een pre! Geen praatjesmakers met van die kleine PIELETJES dus!! Ben zelf getrouwd en altijd bloedgeil. Mijn man kan mij niet meer geven wat ik wil, daarom mag ik dit van hem. Hij wil wel dat ik het dan film zodat hij het naderhand terug kan zien. Het Is alleen voor privégebruik. Als je daar problemen mee hebt dan hoef je niet te reageren!! Je moet wel kunnen ontvangen en uit de buurt komen. Zou graag een foto van je willen van je gezicht en om te zien of je een lekkere grote TOPLUL hebt.Wil regelmatig afspreken als het ons beiden bevalt, ook bij jou overnachtten is mogelijk. serieuze reacties zijn welkom.!!
Dribbel van Dijk
tja.....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - Ik weet niet hoe jij seks hebt
DUS jij stelt, dat als je als man je eigen zaad NIET slikt, je dus een onervaren prutser bent? Hahahahaha!! Dit word echt lachwekkend hoor! Mijn vriendin doet dat dagelijks voor me, met een zeer goed te onderbouwen reden. Ik verwen haar, daarna verwent zij mij.. Zo werkt dat.. Ik weet niet hoe jij seks hebt, maar ik hoop toch niet dat jij tijden de seks in je eigen fluit zit te lepelen…………
Connie Komen
Connie Komen - YONIMASSAGE
Bij een YONIMASSAGE geef ik van tijd tot tijd zelf maar aan welke plekjes lekkerder aanvoelen dan de andere. De onderkant van mijn rug, mijn schouders, mijn nek, mijn knieholten en natuurlijk mij YONI! Dan moet ik mij omdraaien. Even een flits door mij heen, mijn bh is uit.... maar dan ook dat spannende gevoel. Het is ook een beetje moeilijk, want als ik mij omdraai worden de zaken zichtbaar die ik probeer uit het zicht te houden. Een litteken van een operatie, mijn niet zo strakke buik en nog wat van die kleine zaken (mijn enorme schaamlippen) die ik niet zo leuk vind……….De masseur maakt het allemaal niet uit en heeft al een behoorlijke tent in zijn broek!
Annegreet Bilspleet
Annegreet Bilspleet - Hij houdt wel van beffen
Als een slipjesklant zegt dat hij gek is op beffen en het vervolgens bijna nooit bij je doet, kunnen er twee dingen aan de hand zijn. 1. Hij heeft gewoon dom gelogen. 2. Hij houdt wel van beffen, maar niet bij jou! Ik zou hem dan gewoon vragen waarom hij tegen jou zei dat hij van beffen houdt en het daarna opeens vies vindt. In een relatie van betaalde liefde kun je open en eerlijk zijn, toch? Als het aan jou blijkt te liggen kun je er wat aan veranderen(scheren, wassen met ph-neutrale zeep voor de seks), waardoor hij je misschien wel 10 keer op een dag wil beffen! En wat is er nou lekkerder dan gebefd worden terwijl je ook nog eens betaald wordt? :D Echt waar, praat erover met al je klanten en ik weet zeker dat je er wijzer van wordt.
Froukje
Froukje - paalfrotten
Allo Allo! Ik ben, in tegenstelling tot vroeger, nu al snel "emberressed" als het gaat om de naaktheid van andere mannen en vrouwen als daar een sexuele betekenis aan gegeven wordt. Een stijve piemp *of fier zo u wilt* is voor mij sex,, kannie niets aan doen, warmte/ ontspanning enzo...ik geef daar toch een sexuele betekenis aan. So FUCK me. De sauna is ook helemaal niets voor mij, ik zou me de helft van tijd kapot schamen en wat er overblijft flink blozen. Al die tieten en piemels...het is te veel bloot en ik loop zelf de hele tijd met een NATTE FOEF op zoek naar een plaatsje om mezelf lekker te VINGEREN terwijl de kerels aan het paalfrotten zijn………
rio
rio - Soppende milf krijgt een dubbele penetratie
Hey Guys, nog een leuk idee voor een filmpje: Stel je eens voor: een Soppende milf krijgt een dubbele penetratie (DP). Ze is zo nat dat ze met gemak een TOPLUL in haar kutje en in haar kontje kan krijgen. Zodra de eerste TOPLUL haar kontje inglijdt kan ze niet wachten op de dubbele penetratie van de tweede TOPLUL!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook