This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dwergje Hoogland
Dwergje Hoogland - 1 Item
hoor! Voor vrouwgerichte bikkelharde straatsex ben ik nu op zoek naar een dik geschapen man,niet jonger dan 25 jr die bij hem THUIS(dus niet in een hotel of parkeerplaats of locaties of wat dan ook en je woont alleen) kan ontvangen om de lekkere rijpe vrouw (in de40) van het stel heerlijk te verwennen.Als er een klik is in combinatie met fijne sex dan is de bedoeling om een langdurige sexrealtie op te bouwen. Het liefste behalve dik ook groot geschapen.(vrouwgericht) Mijn man kijkt toe,maar doet meestal niet me.Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit de regio Utrecht. FINANCIELE BEDOELINGEN ALLEEN IN BITCOINS!
Dwergje Hoogland
mijn onderbroekje
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

Per Pannekoek
Per Pannekoek - mijn eigen sperma
Tja, ook ik vind mijn eigen ontlasting opvreten ťcht wat anders dan mijn eigen sperma binnenkrijgen... Maareh, ook dat verwacht ik niet van mijn DVP , sterker nog, ik zou het niet willen...! Waar het mij om gaat, is dat jij het niet raar vindt als een partner jouw vocht binnen krijgt, maar wel als je je eigen vocht binnen krijgt... Dat vind ik vreemd. Kijk, schijt eten, urine drinken of braaksel eten zijn dingen die je inderdaad niet doet, maar (althans, in mijn beleving) dat doet je partner ook niet. Maar een beetje sperma of pussyjuice, kom op zeg!
Lodie
Lodie - Elke klant heeft wel een specifieke wens
De meeste klanten behandelen me wel met respect. Elke klant heeft wel een specifieke wens. Uiteraard heb ik mijn grenzen. Eťn van de meest bizarre verzoeken vind ik persoonlijk om op iemand te plassen. Dat weiger ik niet, het geld is zo makkelijk verdiend. Per avond heb ik een stuk of dertien klanten. Dan heb ik goed gewerkt. De leeftijden verschillen. Ze mogen wel niet ouder dan 60 zijn! Ik weiger wel klanten die te jong of te oud zijn, dronken zijn, er onverzorgd uitzien of een vieze lijfgeur hebben, zoals darmpatiŽnten. Ik werk nu al vijf jaar in een GLIJHUIS en heb een paar vaste klanten die al van in het begin komen!
Cecania Stiefelsapf
Cecania Stiefelsapf - na de sex een rare stinklucht
Hoi, ik merk ook dat de geur van mijn klanten verschilt. Sommigen darmpatiŽnten blijven gewoon onfris ruiken, pas gewassen of niet. Dat is dan gewoon hun lichaamsgeur. Heel vervelend maar daar doe je niks aan. Ook weleens gehad dat het door een of andere chemische reactie na de sex een rare stinklucht vrijkwam, terwijl je dat met een ander dan weer niet hebt. Ieder zijn of haar lichaam heeft gewoon een andere samenstelling en reageert ook anders op elkaar. Het is aan jou om te kijken of je ermee kunt leven. Het is natuurlijk wel zo dat als het echt een heel zware lucht is, er dan inderdaad sprake kan zijn van een infectie. Op verschillende sites staan typen van sexuele infecties beschreven, waarbij ook de geur er van wordt omschreven.Misschien dat dit herkenning oproept bij sommige van mijn klanten oproept?
Cheska Tomassi
Cheska Tomassi - yonimassage is heerlijk
Een yonimassage is heerlijk, zo zacht, sensueel en dat terwijl ik het anders liever wat steviger heb. Of vind ik dit zachte toch lekkerder? Ik weet het niet meer. Mijn pooier vraagt regelmatig of alles in orde is. Ik wil ga door roepen maar gedraag me netjes en knik. Soms voel ik een licht aanraking, het is alsof ik erop lig te wachten. Ik begin te beseffen wat hij bedoelde met onverdeelde aandacht krijgen, alleen maar ontvangen en even niets hoeven te geven. Het is een heerlijk gevoel. Mijn pooier vraagt of alles ok is. Straks is het zijn beurt om mee te masseren. Soms hoor ik dat mijn slipjesklant hem op bepaalde zaken attent maakt, iets uitlegt. Het klinkt ver weg, ik zak langzaam weg in een andere wereld. Mijn billen, mijn rug, schouders volgen en het gevoel is eindeloos. Eigenlijk wil ik mij omdraaien, ik wil NU krijgen waar ik op lig te wachten!
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - lekker spannend triootje
Ik wil al mijn gaten gevuld, zij mijn vrouw laatst tegen mij en mijn vriend AAD! Ze had al mijn pik in haar kutje, maar ze wilde er nog een van AAD bij in haar kontje. Dit wordt een lekker spannend triootje, voor ieder wat wils. Twee uur na de vrijpartij besloot ze naar het ziekenhuis te gaan toen er maar geen einde kwam aan haar orgasmes. , waar alle blikken meteen op haar gericht waren. De dienstdoende artsen dachten in eerste instantie dat ze moest bevallen vanwege haar gehijg. Uiteindelijk stopte haar orgasme vanzelf. Waarom haar 'genot' zo lang bleef voortduren is voor de artsen een raadsel, maar AAD en ik weten wel beter!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook