This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Droppy Zoon
Droppy Zoon - 1 Item
Hey, Om er zeker van te zijn dat we elkaars tijd niet verdoen, wil ik je vriendelijk verzoeken mijn advertentie goed te lezen, alvorens je reageert. Ik kijk al enige tijd rond op de website, en ondanks het enorme aanbod, ben ik nog niet tegengekomen wat ik zoek, dus probeer ik het zelf maar even. Ik ben een vrouw die thuis al vrij lang veel tekort komt op het gebied van intimiteit en seks. Ik hoop hier een aantrekkelijke man te vinden voor een vlam-in-de-pan ervaring. Zo ééntje die mijn pruimen even lekker op sap zet! Mijn voorkeur gaat uit naar regelmatig contact, mits de klik wederzijds is. Oppervlakkig als het mag klinken, heb ik wel echt een voorkeur voor een brede/dikke TOPLUL. Wat ik zoek;- Niveau - Maximaal 36/37 jaar oud (eerlijk zijn, alsjeblieft, ben ik ook) - Respect - Aantrekkelijk uiterlijk (vind een gezicht belangrijker dan lichaam) - Mogelijkheid tot contact + ontvangen overdag op werkdagen (lukt dit niet, reageer dan niet) - Hygiënisch & safe(!) - Discreet Persoonlijke informatie en voorkeuren staan op mijn profiel. Ik ben -niet- op zoek naar; vulgaire berichtjes, anale seks (tenzij het bij jou is), facials/deepthroat, prostitutie, car en buiten-dates. Ik ben geen sletje, 'onderdanig' of 'gewillig', maar een echte vrouw die graag zo behandeld en aangesproken wilt worden. Als je niet bereid bent in vroeg contact een foto van jezelf te laten zien, laat dan maar zitten. Ik ga NIET meer reageren op berichtjes die uit 1-2 regels bestaan.
Droppy Zoon
mijn toy!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jeanine Slimmers
Jeanine Slimmers - een slipjesklant en mijn pooier
Ik wil vandaag vrij zijn, mooi, door 2 man gepenetreerd worden. Ik word door een slipjesklant en mijn pooier helemaal ingesmeerd met olie, het ruikt nog lekkerder dan mijn eigen pussyjuice! Eindelijk, heel langzaam, plagend bijna, wordt de handdoek weggehaald. Daar lig ik dan, naakt, onbeschermd, met al mijn imperfecties en zaken die ik normaal verborgen weet te houden. Kwetsbaar, toch en beetje nerveus maar ook een beetje trots. Allerlei gevoelens razen door mijn hoofd. De woorden van de slipjesklant klinken vér weg maar ze dringen tot mij door. Ik kom tot rust en begin het gevoel toe te laten dat ik hier, in het bijzijn van twee mannen, naakt lig, vredig bijna en voel mij onwaarschijnlijk prettig, mooi, aantrekkelijk, begeerd. Waar is eigenlijk mijn daarstraks nog aanwezige gevoel van een beetje schaamte, onwennigheid?
Gea Gleasons
Gea Gleasons - mijn GLEUF
Hoi, wie herkent dit? k heb zelf altijd dat als ik paling heb gegeten, ik een paar uur tot een dag erna van onderbij mijn GLEUF en in mijn urine ontzettend naar vis ruik :-/ Nou kun je wel zeggen dat dit grote onzin is, maar toch werkt het bij steevast zo. Mn pooier kan het beamen!! Dus ja, maar geen paling eten als ik nog van plan ben te gaan ne#ken in een GLIJHUIS die dag of de dag erna…………………
Adele Bloemendaal
Adele Bloemendaal - beffen tijdens een date
Ook ik voel me heel erg gewaardeerd tijdens mijn escortwerk. Het is niet zo dat degene die betaalt ook bepaalt. Daar was ik heel erg bang voor, dat mannen me anders zouden behandelen. Maar ze respecteren je en willen vooral genieten van de avond. Dat genieten kan op verschillende manieren. Zo is het wel eens voorgekomen dat een man wilde beffen tijdens een date. Dat vond hij fijn, en ik ook!
Fokko Fokma
Fokko Fokma - Verspuiters
Ben jij soms ook zo iemand die tijdens een fluitsolo behoorlijk ver kan spuiten? Maak er dan eens een spelletje van! Leg een aantal voorwerpen op de grond. (legoblokjes/stiften/schoenen van je vrouw etc.) Pak een meetrol en plaats alle voorwerpen op dezelfde afstand van elkaar. (bijvoorbeeld 2cm) Ga op de grond zitten en snok jezelf. Als je klaarkomt kun je zelf meten hoever en bij welk voorwerp je "gespoten hebt." Hou je persoonlijke record bij! Ik zat laatst op 4meter!
Jeffrey
Jeffrey - regelmatig naar een GLIJHUIS
Oei, ik vind het heerlijk om mijn vriendin te beffen. Zou dit ook serieus elke dag willen doen :D Andersom is het helaas een stuk minder. Sterker nog, ook met de handen komt ze er niet eens aan. Terwijl ik altijd zorg dat ik proper ben daar beneden ( vaak douche ik me eerst grondig voor we seks hebben ). Ze heeft het in het begin ooit wel eens gedaan ( ongeveer 2 keer in totaal, en we hebben gemiddeld zo'n 5 a 6 keer per week seks ). Dat is toch jammer, ik vind het n.l. erg lekker als iemand lekker aan mijn LUL trekt………Vinden jullie het dan raar dat ik regelmatig naar een GLIJHUIS ga?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook