This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Marjanne Luickx
Marjanne Luickx - 1 Item
Dag lekkere stoute kerels! "Ik heb mijn kantoor in Amsterdam-Zuidoost, maar kan daar logischerwijs niet ontvangen met collega's om mij heen. Mijn zakelijk werkgebied bevindt zich tussen Amsterdam en Alkmaar. Ik zit vanwege verkoop aan retailers veel langs de weg. Mijn bedrijfsmatige MKB-ers bevinden zich tussen Amsterdam en Alkmaar." Ik zoek een schone en goed verzorgd uitziende man, die het ook een kick vindt om tussen de drukke bedrijven door ergens even snel af te spreken in de buurt van de A2/A9/A10. Het kan bij jou thuis zijn of even geil op een parking. Dat laatste - even snel weg van of langs de snelweg - komt me beter uit, omdat ik zelf altijd druk ben. Het is mijn ultieme kick om tussen het drukke (bedrijfs)leven door jouw stijve paal in mijn slanke vingers met gladgelakte nagels te voelen en je een heerlijke softe of hardcore handjob te geven. Ik vind het zo geil om mannen met mijn ene hand af te trekken, de lavastroom te zien 'komen' en met mijn andere hand... Voor alle duidelijkheid: ik ga ook intiem en soms ook blowjob. Ik wil niet alleen maar jou aan je 'trekken' laten komen. Dit is serieus, een kick voor mij en slechts een benzinevergoeding is ok... Please, geen fakers zoals laatst ene AAD! Dat kost me te veel negatieve energie. En daar heb ik het te druk voor. Discretie gevraagd en vanzelfsprekend geboden.
Marjanne Luickx
lekker slippie
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Mies Takagina
Mies Takagina - mijn VAGINA steeds meer begint te ruiken
Ook ik merk dat naarmate ik ouder word mijn VAGINA steeds meer begint te ruiken! maar laatst zei een slipjesklant tegen me: een oude doos zonder geur, is als een roos zonder kleur! Lief he??
Alyssa Caprese
Alyssa Caprese - mijn slipjesklant
Ik ben vandaag helemaal in de stemming en geef het eerste signaal dat mijn slipjesklant dierct verder mag gaan, ik kan niet wachten, zo spannend. Mijn pooier kijkt via een camerasysteem toe en ik merk dat hij duidelijk gefascineerd is door hetgeen er gebeurt en vooral, zo leer ik later, door mijn reacties. Ik mag weer op mijn buik gaan liggen en met mijn toestemming laat hij mijn slipjesklant mijn slipje uitdoen! Weer € 75,- verdient!
Mevrouw Jansen
Mevrouw Jansen - Innige omarmingen en lachende gezichten
Via de berichtgeschiedenis van internet kan ik mijn controleren. Ook zijn alle foto's van het bedrijfsfeest meteen op zijn hyves geplaatst en opgeslagen in zijn afbeeldingen. Innige omarmingen en lachende gezichten. Ik walg. Hij schrijft ook lieve berichtjes naar een medwerkster wanneer ze ziek is en sluit zijn berichtjes af met: liefs en dikke zoenen onder je navel! Ik vind dit geen normale werkrelatie en confronteer hem met zijn mailtjes. Hij schrikt, maar verzekert mij dat er helemaal niets aan de hand is. Vervolgens ontdek ik dat hij in het geniep haar Hyves toch blijft volgen…… .
Ruudt Rugvet
Ruudt Rugvet - haar drijfnatte geschoren YONI
Zo liep ik vorige week met mijn vrouw in het bos. Wat denken jullie wat? Ee stelletje maakt al giechelend ook een boswandeling maar als zij zo nodig moet piesen , wordt hij zó geil dat hij zijn piemel tevoorschijn haalt! Terwijl de pisstralen nog uit haar flamoes kletteren, n#ukt hij haar drijfnatte geschoren YONI!! als ze vervolgens weer moet , pimpelt die smoezelige vent alles ook nog eens tot tot de laatste drup op!
REDACTIE
REDACTIE - forum dus ook voor de lolbroeken
Beste lezers: Het blijft een openbaar forum dus ook voor de lolbroeken. En zo lang de lolbroeken verder geen forumregels overtreden kunnen de mods ze heel moeilijk de toegang tot bepaalde topics ontzeggen. Mijn tip van de dag is dan ook: lees om de lolbroeken heen als hun reacties je niet aanstaan en focus op de informatie die jou in het leven verder helpt!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook