This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Marja Beivoet
Marja Beivoet - 1 Item
Ik zat vol spanning te wachten dat ik de auto's zou horen waar de mannen mee zouden komen. Bram ,mijn man,had mij opgebeld en gezegd dat hij Gerrit had getroffen bij de film. Hij ging regelmatig pornofilms kijken en was daar die Gerrit tegen gekomen. Bram vertelde mij eerlijk dat ze daar natuurlijk geil werden en dat de broeken dan open gingen en ze met elkaars llullen zaten te spelen. Toen ze elkaar daar een paar keer hadden ontmoet hadden ze elkaar ook lekker bij hun lul gepakt en zo wist Bram mij te vertellen dat Gerrit best een dikke paal had en veel ver kon spuiten. Bram vertelde graag over mij en natuurlijk over mijn kutje die altijd nat is! (en dat is ook zo) Hij had ook tegen Gerrit gezegd dat ik veel en vaak geneukt moest worden………
Marja Beivoet
slip
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Assie van Veen
Assie van Veen - vaak jaloers
Mijn vriend was ook vaak jaloers en we maakten dikwijls ruzie over mijn werk als amateurprostituée. Maar als we gingen winkelen was hij maar al te blij als ik mijn portefeuille bovenhaalde. Toen we gingen samenwonen is hij snel gestopt met werken. Als hij me echt graag zag zou hij gewild hebben dat ik ermee stopte. Met een job als de mijne is het beter dat je single bent. Soms mis ik een vaste relatie, maar vrijgezel zijn heeft voor mij nu nog teveel voordelen. Met het werk op zich heb ik het niet moeilijk. Ik vind het lastiger wanneer ik geen werk heb en dan maar achter het raam moet staan lonken. Vroeger stoorde ik mij daar veel minder aan en stond ik daar zelfs naakt te dansen, nu zou ik dat niet meer durven.
Gomez
Gomez - in haar panty te plassen
Zo is een hele nette mevrouw een eindje aan het wandelen en moet ineens nodig zeiken. Ze besluit om maar gewoon in haar panty te plassen en snel verder naar huis te lopen. De tweede keer wordt ze echter gesnapt door een voorbijganger die haar poesje ook wel even wil onderzeiken. Wat denken jullie wat? Hij piest gewoon op straat haar FOEF onder en steekt gelijk nog even zijn bikkelharde Tamp in haar inmiddels doordrenkte gleufje………….
Carl
Carl - een vinger in iemand haar YONI
HEY SLETJES! Stel dat er tijdens een ontspanningsmassage een vinger in iemand haar YONI wordt gestoken (en dat gebeurt natuurlijk, zoals laatst bij mijn vrouw), dán is er wat mij betreft wel sprake van een seksuele handeling! Maar als iemand een beetje rondom haar YONI masseert (en verder het hele lichaam inclusief BORSTEN) om lekker 'los' te komen of om te ontspannen of om wat voor spirituele reden dan ook: dat is, wat mij betreft, absoluut geen seks. Dat moet je ook helemaal niet eens voor je vrouw willen bepalen!
Nolllie Wolf
Nolllie Wolf - wijze woorden
Door dezelfde zon wordt klei hard en smelt was, net zoals jouw DONG!.
Eadaion den Dulkie
Eadaion den Dulkie - mijn, inmiddels, natte slipje
".....De massageruimte in de garage van Boudesteijn is niet groot, maar wel gezellig en vooral lekker warm. De verlichting is zacht. Na het inleidende gesprek - of door de rustige stem van mijn masseur - voel ik mij al minder zenuwachtig. Enkele minuten later lig ik op de massagetafel met mijn lingerie aan. Ik heb mijn mooiste stelletje meegenomen en hoewel ik mij nog een beetje onwennig voel, is het ook wel bijzonder spannend. Mijn masseur begint zachtjes mijn huid te masseren, bijna te strelen. Zonder olie. Het is eerst een beetje een raar gevoel, zo onbekende handen op mijn lichaam. Het is, zoals hij uitlegde, bedoeld als eerste kennismaking, voor mij om aan de aanraking te wennen, voor hem om mij 'aan te voelen'. Hij begin aan mijn benen en gaat langzaamaan omhoog, mijn rug.... hij maakt de sluiting van mijn bh los en een eerste zindering trekt door mijn lijf. Spannend! Het kriebelt in mijn buik. Hij heeft gelijk, deze eerste aanrakingen stellen mij op mijn gemak en ik voel dat ik veilig ben en in goede handen. Mijn vriend kijkt belangstellend toe hoe hij mij langzaam van mijn, inmiddels, natte slipje ontdoet!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook