This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Camee van Houten
Camee van Houten - 1 Item
Ook ik zoek voor het weekeinde nog leuk sekscontact met potente mannen! Hey hallo leuk dat je mijn advertentie leest! Spreekt dit je aan, dan hoop ik dat je op mijn oproep reageert. Wat ik zoek is een zeer potente, liefst geschoren man die wel van aanpakken weet en mij eens flink onderhanden neemt. Ik ben dus niet gelijk opzoek naar een vaste relatie, maar gewoon regelmatige geile sex en het liefst ook nog eens bij jou thuis! Ben jij wat ik zoek en heb je zin om met mij in contact te komen, stuur me dan een mailtje voor een lekker gedragen slipje of zo………
Camee van Houten
mijjn gedragen slipje is te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Lonnie Jay
Lonnie Jay - Doe je die panty uit of scheur je hem gewoon kapot
HOIHOI! Ik stelde vorige week een vraagje voor de mannen hier: Als je vriendin, neukertje, onbekende, geliefde, fuckbuddy, anders, een panty aanheeft. En jullie staan op het punt om dadelijk flink van bil te gaan. Wat doe je dan? Doe je die panty uit of scheur je hem gewoon kapot? Laat het me weten! De meeste antwoorden die ik ontving gingen als volgt: Ik heb nooit dat probleem gehad. Vrouwen die panty's dragen zijn hoeren en die hoef ik niet. Bedankt alvast voor deze info in ieder geval! Ps: hoe duur een panty ook is, je hoort mij echt niet schreeuwen dat ik een nieuwe verwacht hoor!
Jannie Buma
Jannie Buma - zeer gemiddelde pik..wel redelijk van lengte en erg dun
Mijn ex man BERT had dus ook een zeer gemiddelde pik..wel redelijk van lengte en erg dun. Ook hij kreeg zo rond zijn 50e hardnekkige, aanhoudende erectieproblemen! Die erectie, daar kon ik nog mee leven...dat werd wel beter, maar die hele dunne pik dus niet. Hij was echt geweldig hoor, maar ik voelde NIKS van de sex...echt niks. We hebben het nog een tijdje met FOSFOR geprobeerd maar tevergeefs. Ik heb hem toen gezegd dat wij uit elkaar gegroeid waren en dat ik het gevoel had dat ik lesbisch aan het worden was. Na de scheiding ontmoette ik mijn vriend FLOYD. Hij heeft een hele grote pik, misschien zelfs wel 4 keer zo groot als die van mijn ex, en hij is veel dikker en staat werkelijk als een huis. Deze blijft echt snoeihard (hoezo erectieproblemen na 50 :P) Daar voel ik dus wel wat van en ik moet zeggen...ik ga opeens erg graag bovenop...heb ik nooit leuk gevonden..tot deze meneer mij eens lekker uitscheurde.....echt heerlijk hoor
Marco
Marco - grote stralen urine
Zo zit een vrouw te plassen in het bos als er ineens een wildvreemde vent met een camera voor haar neus staat! Ze schrikt zich natuurlijk lam , maar ze vindt het toch ook wel een beetje opwindend…. Inmiddels is ze helemaal kinki geworden en laat ze haar grote stralen urine gewoon lekker uit haar vaginaatje vloeien! Vervolgens zegt ze: “ kom haal je grote TAMPERT maar uit je broek en pees m’n waterige flamoesje”.
Octaaf
Octaaf - een enorme TOPLUL
Ook ik heb vorig jaar nog een tijdje met een aantal vaders op voetbal gezeten en na de wedstrijd douchten vaak met het hele team. We keken dan altijd wel naar elkaars half stijve ingezeepte WIPLULLEN maar deden er toen nog niets mee. Soms douchte de trainer ook wel eens met ons mee. Hij had een enorme TOPLUL weet ik nog, maar hij was dan ook veel ouder!
Nellie Zdrok
Nellie Zdrok - Lieve GAR
Lieve GAR! Ik verlang naar jou, Mijn vagina is nat en zacht, Je ziet aan me dat ik van hard hou, Als je in me stoot weet ik dat je hierop hebt gewacht, Je stoot keer op keer, Ik geniet van je handen die dwalen, Inhouden kan ik niet, meer, Dan houdt het op want je vrouw komt je zo halen. Je kijkt me aan met een schuldige blik, Ik zoen je hard en snel, En zeg dat ik opnieuw verlang naar je harde pik, Dan lach je en zeg je `ik bel je wel`.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook