This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zeno B
Zeno B - 1 Item
Hallo sexliefhebbers! Ik hoop tenminste dat jullie dat ook zijn want dan ben ik zeker op zoek naar jullie! Ik ben een gehuwde vrouw ( 47 jaar) en heb thuis al jaren waardeloze sex met mijn man! Het klinkt hard maar ik ga het niet meer mooier brengen dan het is. In al die jaren ben ik bijvoorbeeld nog nooit lekker op mijn sterretje gelikt terwijl het me zo heerlijk lijkt om eens likkend klaargemaakt te worden. Of om eens wat andere standjes te proberen. Wat ik thuis ook probeer het heeft geen enkel effect, mijn man wil het niet eens proberen. Onder het mom van…ik vind het gewoon niet lekker wordt het dan maar weer van tafel geveegd. Menig ruzie hebben we er al om gehad maar nu vind ik het eens tijd worden dat ik het voor mijzelf opneem. Ben jij dus die heerlijke actieve levenslustige, zeer potente, geschoren man (leeftijd zegt me niet zoveel) die zijn fantasie wel graag laat gaan tijdens de sex dan ben ik op zoek naar jou! Stuur me snel een reactie want ik sta met mijn inmiddels NATTE FOEF al te popelen! ;)
Zeno B
mijn gedragen slipje, te koop voor jou!!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Theodorus
Theodorus - Ze blijkt alleen maar perverser
Zo ziet een goede vriend van mij na lange tijd zijn ex weer , waarmee hij een turbulente seksrelatie had! Samen met een vriend gaan ze wandelen in het bos om even lekker bij te praten. Wat blijkt? Ze blijkt alleen maar perverser geworden en zeikt haar goudgele goedje zo door haar onderbroekje heen!!! Tja, de heren blijven echt niet achter en pissen haar volslagen onder……….. .
Kees Trekface
Kees Trekface - strak zittende zwemslips
Mijn vrouw zit dus nu op een zwemclub en daar dragen de kerels nogal strak zittende zwemslips. Als er één stijve heeft dan is dat dus zeer goed te zien. Ze vertelt me dan ook dat onder de douche iedereen naakt is. Nog niets aan de hand zou je zeggen maar er zijn blijkbaar ook gasten bij met een stijve TAMP en die worden onderling dan ook gewoon klaargemaakt! Mijn vrouw vindt dit maar niets maar stiekem lijkt mij dat juist supergeil!
Baldhartje
Baldhartje - Chinese vriend heeft echt een hele kleine penis
Tja, mijn Chinese vriend heeft echt een hele kleine penis, ik kan hem helemaal in mijn handpalm houden, en ook qua dikte is het ook maar een diameter van een cm of 2. Ik schrok er eerst best van, is niet iets wat je elke dag tegenkomt, maar goed, je vind iemand leuk en dan ga je ervoor. Maar hij had er ook nog eens moeite mee met overeind komen. Normaal gesproken hoef je na elkaar 2 uur opvrijen toch niet zo heel veel meer te doen om zijn mister in de mood te krijgen, maar ik heb echt mijn best gedaan, en dan nog bleef hij niet overeind. Ook heeft hij nog subtiel aangegeven wat hij lekker vond (lees: hard zijn ballen kneden! ) maar ook toen bleef hij hooguit een minuut of 2 staan. Een uitgebreide sexpartij is er dan ook nog nooit van gekomen, en die 2 minuten die het maximaal duurt, heb ik er meestal niet eens iets van gevoeld terwijl hij blijft volhouden dat ie er al tot de wortel in zat……..Ik voelde me dan ook vaak knap lullig, alsof ik een prutser ben zeg maar. Maar zijn er meer mensen die dit wel eens gehad hebben?? Je wilt toch iemand die je echt leuk vind natuurlijk niet hierop afrekenen, en hij kan er ook niks aan doen. Ik kom zo niet aan mijn GERIEF! Maar ik weet niet zo goed hoe ik hier mee om moet gaan. Ik hoop dat er iemand is die tips heeft, of in ieder geval hoop ik op serieuze reacties!
Caitlin van Achteren
Caitlin van Achteren - hij bezoekt ook al 10 jaar amateurprostituees
Dag allemaal! Ik opende laatst een bankafschrift van mijn man en zie iets staan van SEX! Dus ik bel mijn man op zijn werk. Ik confronteer hem direct met mijn ontdekking. Hij geeft het gewoon toe, maar zegt dat het hier slechts éénmalig was. Ik laat mij niet verder meer manipuleren en vraag door. Mijn intuïtie zegt dat dit slechts het topje van de ijsberg is. Stukje bij beetje komt het verhaal eruit: hij bezoekt ook al 10 jaar amateurprostituees!
Dilara Stinanski
Dilara Stinanski - zou een dildo bij jou uitkomst bieden.nl
Hallo, Vraagje: zou een dildo bij jou uitkomst bieden of andere seksspeeltjes? Er is genoeg op de markt. Ik zou dat eens gaan onderzoeken en je partner polsen of hij daarvoor open staat. Is hij wat terughoudend dan mag je best aangeven dat jij daaraan, net zoals ik, behoefte hebt, cijfer jezelf niet weg. Het is misschien even pijnlijk voor hem, maar als hij ziet hoeveel fijner seks dan voor jou wordt, waarbij hij zelf uiteraard ook een rol heeft, kan jullie seksleven er alleen maar beter van worden! Ik gebruik hem inmiddels standaard hoor!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook