This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zico Dom
Zico Dom - 1 Item
Hoi Hoi hoor! Het is misschien nog wat vroeg, maar wie gaat er met mij mee naar het naaktstrand???? Hoi lekker stoute snifterikjes! Ik ga graag naar het naaktstrand. Het liefst een verlaat naaktstrandje waar ik (wij) lekker ons gang kunnen gaan. Het enigste dat ontbreekt is een lekkere dude met een grote BLANKE SABEL, zo eentje die met mij mee wilt naar 't naaktstrand..!? Kan je nagaan hoe ik me nou voel:( Maar misschien later. moeten we nou maar even binnen;-) xxxx jouw strandchickie!!
Zico Dom
mijn gedragen slipje verkoop ik aan jou!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ray
Ray - door haar onderbroekje heen piest
Zo moest een vrouw in het bos zó nodig piesen dat ze gewoon dwars door haar onderbroekje heen piest . Een passant ziet haar onbuigzame piskutje en de hoogblonde hoer vraagt of hij soms ook zijn goudgele stralen over haar buikje wil lozen. Nadat ze haar sneetje heeft laten uithollen piest ze zijn klaargezogen WIPLUL nog nog maar even onder ………
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - een lekkere joekel in mijn zwemslipje
Tja, als ik ga zwemmen in het SPORTFONDSENBAD dan trek ik me altijd maar eerst even wat af ! Zodat ik een daarna nog een lekkere joekel in mijn zwemslipje heb. de meeste mannen schijnen zich ervoor te schamen, maar ik word alleen maar geiler als ik zie dat er mensen naar mijn WIPLUL kijken! Ik kies mijn zwemslipje overigens altijd expres veel te klein zodat iedereen mijn (geschoren) ballen en de zijkant van mijn DONG makkelijk kan zien. en van achter dat weet ik niet, want ik heb geen ogen op mijn rug. Wel jammer dat mijn TAMPERTJE in het water gelijk kleiner wordt, maar er zijn altijd anderen tegen wie je per ongeluk op kunt zwemmen (sorry, ik heb mijn bril niet op!). het gebeurt dan vrij vaak dat ik zelf ook nog even lekker in mijn slipje word gegrepen. Lekker toch?????
Lionne Richie
Lionne Richie - de kleren van je lijf gerukt krijgen is fantastisch
Hoi! Ik heb dus in mijn hele leven nog nooit een panty gedragen, dus ik spreek niet uit ervaring maaaaaaar: heel woest de kleren van je lijf gerukt krijgen is fantastisch, hier is wel eens wat gesneuveld in the heat of the moment. Ik mag hopen dat de desbetreffende man goed genoeg kan inschatten dat ik ons moment waardevoller zou vinden dan die € 3,50!
Gerda Jorissen
Gerda Jorissen - vervelende slipjesklant
Het fijne van het verleden is, dat het voorbij is. Zoals laatst bij die vervelende slipjesklant!
Angelique Maessens
Angelique Maessens - "hij wil niet beffen"
Het is voor zelf ook mij nauwelijks voor te stellen, maar er zijn dus blijkbaar ook vrouwen met klein bedeelde geliefden die dan wel de grote pik missen, maar tegelijkertijd heel blij zijn met een geliefde hebben die heel geoefend is in al het andere. Ook dat is legitiem. Dit forum staat vol met topics als "hij wil niet beffen", "hij wil me niet clitoraal stimuleren tijdens het (anaal)neuken", "ik kan niet klaarkomen tijdens de seks", etc. Ik lees vaak dat vrouwen met klein bedeelde geliefden die problemen minder vaak hebben. Het gaat dus om eerlijkheid over wat je wilt. Wat je niet moet doen is jarenlang verbergen dat een aspect van de seksualiteit van je partner eigenlijk een dealbreaker is. Hoe langer je wacht, hoe pijnlijker het wordt!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook