This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Cara Cum
Cara Cum - 1 Item
Hai allemaal!! ik ben de laatste tijd een supergeile Bi - meid met een gulzig pijpmondje en een heerlijke , strakke , natte kaalgeschoren FOEF met een lekker GUMMETJE! Ik blijf maar onverzadigbaar en wil de hele dag lekker verwend worden door een keiharde POEZENNEUKER! Lijkt het je OOK ZO geil om je hete zaad diep in mijn keeltje te spuiten en op mijn geile tieten!?! Hmmm dan zie ik je zo op zeker! Kusjes op je DONG alvast van deze geile zaadslet!
Cara Cum
MIJN GEDGRAGEN SLIPJE IS TE KOOP!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Hildireth
Hildireth - zijn DONG had hem nooit in de steek gelaten
Tja, mijn huidige vriend was een behoorlijke casanova geweest voordat ik hem leerde kennen, vaak had hij ruige straatsex met verschillende meisjes en zijn DONG had hem nooit in de steek gelaten, totdat hij in mijn bed lag....! Doordat hij mij écht heel erg leuk vond (zei hij) werd hij opeens bang om het fout te doen, en toen kwam hij niet meer omhoog! en als hij dan BIKKELHARD was en ik raakte hem aan was het direct weer gedaan, erg frustrerend en ik ging ook erg aan mijzelf twijfelen. Maar nu, een paar maandjes later bleek dat nergens voor nodig te zijn en functioneert ZIJNE TAMPERT weer helemaal perfect hoor!
Paul Glasses
Paul Glasses - wijze woorden
The mind and your VAGINA are like a parachute, they only function when its open!
Graig Bull
Graig Bull - altijd gezamenlijk gedoucht
Bij ons wordt er dus na de computertraining iedere week in ons bedrijf altijd gezamenlijk gedoucht ! Er wordt dan heus wel eens naar elkaars TAMPERT gekeken maar verder niets hoor. Maar een week geleden ontstond er een soort weddenschap dat een collega de andere collega zou pijpen! We hebben er toen ook nog met ze allen om heen gestaan en de twee goed aangemoedigd. Vervolgens heeft iedereen kunnen zien hoe de ene collega in de mond van de andere collega klaar kwam! Na dit voorval zijn er na elke computertraining wel een paar collega’s die met hun TOPLUL lopen te zwaaien en zich zelf daarbij ook nog eens schaamteloos afrukken. Omdat iedereen dit wel eens deed heb ik laatst me zelf ook maar een keer afgerukt toen iedereen keek. Ik had de indruk dat andere collega’s daar blijkbaar op zaten te wachten! Misschien dat ik het een volgende keer nog een keer zal doen. ik lees namelijk vaak op dit forum dat dit wel vaker gebeurd bij collega’s!
Klitty Sanders
Klitty Sanders - twee slipjesklanten
Dag allemaal! Ik had gisteravond van twee slipjesklanten de opdracht gekregen dat ik mijn korte nachtponnetje aan moest doen en ik mocht geen stringetje of slipje dragen en ik wist dat de iedereen dan zo tegen mijn kutje aan konden kijken ! En zo wachtte ik ze op. Daar hoorde ik de auto's en even later ging de deur open en daar stonden ze. Ik stond op begroeten de klanten met een warme kus en gelijk voelde ik de handen van de eerste op mijn lekkere kontje en hij trok mij stevig tegen zich aan. Natuurlijk voelde ik zijn harde paal drukken!
Lonneke Sloetjens
Lonneke Sloetjens - een panty
Beste slipjesklanten, mocht ik dan toch een panty aan hebben; met tergend langzaam uittrekken is er best een kans dat het me te lang duurt en ik er zelf wel voor zorg dat ie uit gaat.. Kapot scheuren is me nog nooit gebeurd maar ik zou er geen probleem mee hebben. Dit ter info!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook