This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zazou van Beuningen
Zazou van Beuningen - 1 Item
Hallo leuke Mannen, Ik ontvang bijna elke avond van maandag t/m vrijdag in mijn tuinhuisje! Zo kun je mij lekker in de tuin ontmoeten en eerst even kennismaken en daarbij kijken naar mijn spannende shows en genieten van een smakelijk tussendoortje en een drankje. Natuurlijk kun je daarna of gelijk met me mee in de sauna en het zwemgedeelte of gelijk naar mijn tuinhuisje zodat we samen een heerlijke tijd kunnen hebben. Lijkt het je wat? Ik ben lief en verzorgend maar kan ook lekker ondeugend en speels zijn. Bij mij ben je snel ontspannen en zal je je snel op je gemak voelen. Wil je lekker verwend worden met een tantra massage? Dat kan! Maar ook ben ik in voor sm, lekker intiem en trio’s (ook lesbisch). Dus wil je lekker door mij en een vriendin verwend worden? Ik wil wel! Liefs en een kusje op je DONG!
Zazou van Beuningen
lekker gedragen slipje te koop, € 15,-!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Tara Reijder
Tara Reijder - zij heeft ook liever een kleintje
DE TAMPERT van de buurman is me werkelijk te groot! Hij past dan ook werkelijk nergens in, en mijn buurvrouw klaagt daar ook weleens over, zij heeft ook liever een kleintje. Ze heeft me zelfs weleens gevraagd of ze het kleintje van mijn man eens mocht lenen. Nou, daar beginnen we nog maar niet aan! Zij heeft nu eenmaal een man met een grote, dan moet ze het daarmee maar doen, het kleintje is gewoon van ons. Ze kunnen daar toch wat aan doen? Dan hoef ik toch die van mijn man niet af te staan, om haar een plezier te doen? Ik zei haar dan ook dat ze dit met haar man moest bespreken en dat er dan misschien naar een oplossing gezocht kan worden. Het is uiteindelijk haar probleem en niet de mijne, ik ben tevreden. Het vreemde is dat mijn man er wel voor opens stond!
Manfred
Manfred - zeer hitsig op pissen
“ik ben een slet en zeer hitsig op pissen” zei een amateurprostituee tegen een goede vriendje. “ nou , kom dan maar even met me mee zegt hij en samen lopen ze naar een oude spoorbrug . hier hebben we volmaakt uitzicht en als je nu even uit je vaginaatje gaat plassen ben ik compleet opgetogen” Inmiddels zeer kinky geworden van al het gespetter wipt hij de zeikslet gewoon helemaal af …..
Chiquita
Chiquita - slipjesklant in een GLIJHUIS
Wat een wijf en wat een lijf,zei laatst een slipjesklant tegen me in een GLIJHUIS! heerlijk die harde tepels en hij trok er ruw aan. NU vlogen zijn kleren ook in het rond en hij drukte mij op de ban,één been ging over zijn schouder en daar ramde hij zijn dikke paal er diep in,precies wat ik nodig had en met kracht ging hij door. Ik was zo geil ik dat ik niet lang nodig had om de eerste keer klaar te komen en mijn kutje kreeg niet de gelegenheid om te krimpen want zijn dikke paal ramde flink door,het was gevoelig maar o zo geil. Deze klant spoot zijn eerste lading er diep in en bleef lekker hard en zo werd ik heerlijk door hem verwend. Nadat mijn kutje flink was vol gespoten door hem mocht nog een klant natuurlijk ook zijn dikke zaad er bij spuiten. Nadat wij de afspraak hadden gemaakt dat deze klant maar vaker mee moest komen ging ik naar huis en naar bed. Groetjes van mij, weer!
Droppy Zoon
Droppy Zoon - een slipjesklant
Er ligt soms inderdaad een handdoekje over mijn billen, als een slipjesklant door mijn pooier naar de slaapkamer wordt gebracht. Ik ben nog wat beschermd. Maar wil ik dat wel? Spannend hoor! De massage, nu met lekkere warme olie, begint vanaf mijn voeten. Ik zie dat mijn pooier gefascineerd zit te kijken wat er allemaal gebeurt. Ik vraag me af wat hij voelt, nu een andere man mij masseert en mijn bijna naakte lichaam ziet. Een knipoogje van verstandhouding: het zit wel goed,hoor ! Hij heeft immers € 50,- betaald.
bastiaan
bastiaan - gezondigde vlees’ gereinigd moet worden
Dag allemaal, ook ik zit op korfbal en het komt (vooral bij uitwedstrijden) nog steeds voor dat er bij ons een meisje komt (we douchen normaal apart) die ons dan gewoon even komt aftrekken! Het is dan ook nog eens de normaalste zaak van de wereld dat iedereen gewoon op haar klaarkomt. We zijn altijd met 5 jongens en meestal komen er dan 2 of 3 meiden. Mijn vraag is: Is dit normaal of niet, wetende dat iedereen van ons zwaar Christelijk is? ik vind het overigens wel erg lekker maar weet niet of het normaal is. Een meisje heeft mij tijdens het rukken wel eens gezegd dat het ‘gezondigde vlees’ gereinigd moet worden!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook