This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sofieka
Sofieka - 1 Item
Spontaan, geil en altijd zin in sex! Dat zijn dingen die bij mij passen. Ik zoek een leuke man voor een lekkere paydate. Diverse mogelijkheden. Let op een date is altijd safe, doe geen extreme dingen en ontvang in Bussum. Ik zoek een geldslaaf. Maakt niet uit of je man of vrouw bent, ik verneder je toch wel. Je moet een echte loser zijn, een niemand. Een sukkel die z'n geld aan de persoon die hem psychisch kapotmaakt geeft. Ik trap je helemaal de grond in, tot je jankt. En jij geeft me alles wat je kan missen. Dit gaat allemaal via de email of, als ik daar zin in heb via bijvoorbeeld MSN. Jij stuurt me foto's zodat ik om je rotkop kan lachen en misschien gebeurt er dan wel meer. Om fakers uit te sluiten eis ik dat je eerst een klein bedrag op mijn rekening overmaakt, dan bepaal ik of je waardig genoeg bent om mijn geldslaaf te worden. Mail me!
Sofieka
vagina
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - anker
"Ik heb vanmorgen een anker op mijn lul laten tatoeëren" zei een vriend van me.. "Zo zo stoer hoor," zei ik : "ik heb een tractor op mijn lul laten tatoeëren". "ja waarom dan"? vroeg hij vervolgens; "Nou dan kan ik tenminste lekker door de stront heen baggeren."
Veronica Lavury
Veronica Lavury - S.M
Hoi, Wat voor type ben jij nou? S.M. Hard?? d(it is de harde vorm van sm, denk hierbij aan pijn, kaarsvet en vernederen. Dit kan jij toepassen op iemand of ondergaan) of S.M. Soft (dit is een lichte vorm van sm, denk hierbij aan rollenspellen en/of pijnloze behandelingen , dit kan jij toepassen of ondergaan) Verneem het graag van je!
NICO
NICO - waterbed
Jongens even opletten: "Ik heb een waterbed gekocht, met zeewater." "Hopelijk gaat nu de mossel beter open..."
Ron
Ron - paal
Zo is een man met een paal van 30 centimeter. Hij gaat naar een hoer en vraagt of zij met hem een wipje wil maken. Hoer:", Nee, want dan scheur ik echt uit. Maar ik wil je wel pijpen.. " Man:"Nee, bedankt, dat kan ik zelf wel."
Elmer
Elmer - Snorfiets
Hoe noem je een Turkse vrouw op een brommer? Een Snorfiets

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook