This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zion Netjes
Zion Netjes - 1 Item
Dag lekkere stoute kerels! Ik ben een stevige meid met lekkere borsten. Mijn borsten en ik zoeken een speelmaatje, ben jij dat? Ik heb een relatie en mijn man en ik hebben met elkaar afgesproken dat we beide dates mogen hebben. We spreken dan een weekendje af en iedereen gaat zijn eigen gang. Op zondagavond komen we dan bij elkaar terug en vertellen elkaar onze belevenissen en dat houdt onze relatie spannend. Kun jij hier mee omgaan en zou je weleens met mijn borsten willen spelen. Laat maar wat lekkers van je horen. Ik ben ingeënt tegen hepatitis B en laten me regelmatig bij de GGD testen op SOA's. Ik gebruik geen drugs meer, dus mensen die dat wel willen doen tijdens onze date zie ik niet zitten of liggen. Ik reageer alleen op berichten als ik een foto's van TAMPERTS gezien heb. Dat is waar ik het eerste naar kijk. De rest is niet zo belangrijk. Het gaat bij mij vooral om de uitstraling. Hoop wat van jullie te horen!
Zion Netjes
leren slipje zonder kruis te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Werner Schnitzel
Werner Schnitzel - slanke bruine benen in kittige laarsjes
Ik had dit meisje gister een uurtje tevoren ontmoet toen ze het terras opliep waar ik een biertje voor zich had staan. Kort heuprokje, daaronder slanke bruine benen in kittige laarsjes. Een kort topje liet haar bruine buik bloot, bijna vanaf haar FOEF tot aan haar pronte tietjes. Witte tandjes in een mond om te zoenen, groene ogen en rood haar. Ze keek me aan en vroeg me: “geil of sexy?” Mijn DONG reageerde direkt: Ik kwam ter plekke bijna klaar…………!
Aldi Hein
Aldi Hein - voel dat mijn FOEF kletsnat wordt
Aan de voorzijde begint een slipjeskant meestal eerst de yonimassage met de strelingen aan mijn voeten, dan langzaam omhoog. Als hij de binnenkant van mijn dijen raakt kan ik bijna niet stil blijven liggen. Zachtjes hoger en een zachte, bijna onmerkbare aanraking van mijn, nog verborgen yoni. Mijn buik en mijn borsten.... ik krijg het 'warm' en voel dat mijn FOEF kletsnat wordt…….en hoop dat hij snel mijn slipje uitdoet!
Pormankrofsktrum Stramprosky
Pormankrofsktrum Stramprosky - Het zoemt door mijn hoofd: prostitutie!
Dag allemaal, er is de laatste tijd met mijn man iets gaande, maar ik kan er mijn vinger niet op leggen. Ik probeer puzzelstukjes te leggen, maar kom er niet uit. Ik controleer zijn kostuums, koffer en uitgavenpatroon. Vervolgens komt mijn eerste ontdekking. Zijn afschrijvingen via de creditcardmaatschappij zijn enorm. Soms wel € 750,-- per maand. Dit kan ik zien via internetbankieren. Maar waar zijn de afschriften? Ook neemt hij regelmatig forse bedragen op. Ik voel het; er is iets aan de hand. Op een gegeven moment komt er iets bij mij binnen. Het zoemt door mijn hoofd: prostitutie!
Notermans
Notermans - Het begon met eenSTIJVE TAMPERT
Dag allemaal! ik zit al een tijdje op darten en als we klaar zijn met trainen dan gaan we met zijn allen ook nog even douchen. Niets raars aan toch?? Maar sinds de komst van een nieuwe (Belgische) jongen, Ook toevallig Luc genaamd, is er iets veranderd. Het begon met een (kuch) STIJVE TAMPERT en heeft er inmiddels toe geleid dat wij ons met het hele team tijdens het douchen elkaar ook nog even lekker aftrekken! Wie doet dat vandaag de dag nou nog meer? Is dit wel normaal? Begin we wel een beetje zorgen te maken want Notermans heeft al een keer gezegd dat het in België ook normaal is dat je teamgenoten afzuigt……….
Brigitta Blurp
Brigitta Blurp - CHINESE KLEINE TAMPERTJES
Soms zie je wel eens van die CHINESE KLEINE TAMPERTJES, dan denk je, daar kan ik echt niks mee. Zo eentje, je voor erbij, dat kan dan nog, maar niet voor dagelijks, dat is niks aan. Voor even snel, ja dan is het wel gemakkelijk. De kleur doet er ook weinig toe, zwart of wit, kan voor mij allebei, als hij maar een beetje om aan te zien is, schoon is en bruikbaar, want daar is hij uiteindelijk toch voor? Ik heb niks aan een grote, terwijl hij het niet doet, klein maar fijn, is mijn motto! Wanneer ik die, van mijn CHINESE VRIEND naast die van de buurman zie, dan denk ik steeds weer: mooi is hij toch! Die van mijn man bedoel ik dan he, ja natuurlijk is hij ook een beetje van mij. ik geniet er namelijk ook van, hij heeft me al heel veel anale pret bezorgd!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook