This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Victory Wonderful
Victory Wonderful - 1 Item
Dag allemaal, ik ben de laatste tijd een ontzettende hitsige zuigende moeder! Ik zou ook echt niet weten wat voor omschrijving ik anders zou moeten geven, ik plaats tenslotte een oproep om meteen duidelijkheid te scheppen. Ik ben een spontane energieke meid maar niet alles aan mij is echt. 1+1=2 en je kunt wel raden waar ik het over heb? Dat is dan ook alles, behalve dat ik soms wat onzeker ben dáárover. Want het is me al te vaak gebeurd dat een man gewoon op me afknapt om deze reden. Dit is de reden dat ik het zo probeer, en ik hoop dat ik de mannen die hier niet mee kunnen leven direct uitsluit, scheelt me een hoop verdriet. Wil je wel meer van mij weten mail me dan en wie weet gaan we lekker SLIPPERDEPIPPEN!
Victory Wonderful
lekker slipje, doe hem maar uit!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Alenda Mooisterisch
Alenda Mooisterisch - een kleine penis hoeft voor mij niet per definitie een probleem te zijn
Tja, een man met een kleine penis hoeft voor mij niet per definitie een probleem te zijn, zo lang hij hem maar goed weet te gebruiken.. Bij anale sex heb ik trouwens liever een kleine DONG dan een grote!! Als het om mijn FOEFJE gaat dan gebruik ik bij een kleine TAMP gewoon sleeves! deze KOKER schuif ik als een soort condoom over de LUS van een klant heen, waardoor er meer reliëf op komt, dikker wordt en zelfs ook langer.. het is wel iets anders dan normale sex, maar het vult mijn YONI behoorlijk en soms scheurt ie zelfs een beetje uit hoor!
Rob Flesh
Rob Flesh - nu bef ik écht alles
TIP! ik heb laatst van die handzame zwemmersklemmetjes voor op de neus gekocht. nu bef ik écht alles tussen de 23 en de schijndood. Ps. 3 min 40 was mijn scherpste beftijd ever!!!! Wie wil eerst??
Ruby Willemsen
Ruby Willemsen - wijze woorden
Wat jammer dat mensen geen sexuele problemen kunnen ruilen! Iedereen schijnt hier namelijk te weten hoe hij die van een ander moet oplossen!
Arabelle
Arabelle - Opflikkeren met die gasten
Laatst kwam er bij mij iemand een gedragen slipje halen en vroeg of ik hem ook nog even wilde pijpen zonder condoom. Ik zei dat dit goed was maar dan moest hij bij mij ook LIKKIE LIKKIE doen. Hij gaf mij toen direct aan mij niet te zullen beffen. Nu zal ie godverredomme effe lekker wezen zeg...ik moet mijn slipjesklant dus wel pijpen zonder condoom en hij vervolgens mij niet even lekker klaarbeffen??? Ik heb tegen hem gezegd dat hij zich van mij elke avond even lekker zichzelf mag rukken. Oh ja, of mijn reet likken! Opflikkeren met die gasten!
NICO
NICO - een taboe op SLIPPERDEPIPPEN
Tja lieve dames, ik vind het persoonlijk heel jammer, dat er soms zo vervelend en onkundig gereageerd word op kerels, zoals ik, die regelmatig gedragen slipjes bestellen. Er rust dus nog steeds een taboe op SLIPPERDEPIPPEN! Ik vind dat slipsniften nou eenmaal een fantastische ervaring! Zo was ik vorig jaar toevallig in Berlijn en ben spontaan in een professionele Slipjesclub (kashima) geweest, die mijn vriend BOUDESTEIJN had aanbevolen. Ik schrijf: ontspanning puur, echt nog nooit zo lekker klaargekomen, noem het zoals je het wilt, maar SLIPSNIFTEN is een (h)eerlijke manier, je helemaal te laten vallen en te genieten. Gewoon zalig!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook