This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Evangelie
Evangelie - 4 Items
Dag lieve kerels! Ik ben een zeer spontane vrouw van 31 jaar uit Doetinchem, sta met beide benen op de grond (soms beide benen in de lucht , hihihihi) ,Tja, ik heb al een leuk leventje een leuke baan een leuk huisje leuke vrienden, maar nu mis ik nog iemand om al dat moois mee te delen! Ik ben het seks met manuela nu wel een beetje zat.! Dus ben jij een leuke lieve spontane man met humor en een lekkere dikke BLANKE SABEL en denk je dat je mij aan het schreeuwen kan maken dan hoop ik dat je even reageert en een lekker gedragen, nat slipje van me koopt!! Ik draag ze gemiddeld 24 uur hoor……contact me dus en wie weet gaan wij lekker SLIPPERDEPIPPEN!
Evangelie
mijn gedragen slipje, te koop voor jou!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Evangelie
wijze woorden
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Evangelie
tour de france
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Evangelie
nice
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Johannes
Johannes - losse flodders schieten
HEY! als jij jouw jonge heer de hand gaat schudden, ga je naarmate je opgewonden raakt sneller en of harder trekken. Probeer een om lekker rustig strootje te trekken en hoe jij je ook voelt, hou dat langzame tempo aan. Je zult voelen dat je veel lekkerder klaarkomt als je het rustig aan blijft doen, dan dat je op het laatst wat harder en sneller gaat masturberen!! Alvast veel plezier met jouw losse flodders schieten!
Hannah Heisung
Hannah Heisung - een stijve BOONER
Tja, waar kan je nou iemand zijn DONG beter zien zitten dan in een zwembroek ?? Helemaal als iemand een stijve BOONER heeft. Het valt mij overigens op dat andere kerels vaak ook een stijve TAMPERT krijgen als ze die bij iemand anders zien. Zou het dan toch besmettelijk zijn?? Ik heb bij mijn man ook wel eens een half stijve DONG in zijn zwembroek gezien en dan wordt er door iedereen naar gekeken en grapjes overgemaakt. Onder de douche wordt er dan soms ook nog eens met 1 of 2 gerukt en Ik doe dan heus wel eens mee. Ik heb dit overigens mij man nog nooit verteld!
David
David - wijze woorden
Hey Hoppema! doe gewoon net als ik de dingen waar je van geniet, opdat je geniet om zeer vieze dingen te kunnen doen!
Elsbeth
Elsbeth - kut, snee, pruim, spleet, gleuf, naad, kier
Hoi allen! Wat wij nu thuis hebben is echt ideaal! Jullie weten wel: van die natte doekjes speciaal voor je intieme delen... Gewoon overal te koop en je voelt je meteen frisser. Ik vind zowiezo dat iedereen dat eigenlijk zou moeten hebben. Alleen droog papier is echt vies vind ik. Ik gebruik deze natte doekjes meestal voor mijn: kut, snee, pruim, spleet, gleuf, naad, kier en natuurlijk ook voor mijn reet!
Eva Kabibe
Eva Kabibe - jantje....
Juf: "Waarom noemen ze de taal die je thuis spreekt, je moedertaal?" Jantje: "Logisch, want mijn vader komt nooit aan het woord!"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook