This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Verity Chlamydia
Verity Chlamydia - 4 Items
Dag lekkere sexie TOYBOY! Deze leuke spontane Hollandse, geschoren rijpe vrouw zoekt per direct een stoute man. Gewoon voor af en toe leuke, wisselende sex contactjes; ik zuig je spaanse kraag schoon . Heb jij nu misschien interesse in deze Hollandse meid? Om lekker even helemaal ongeremd los te gaan? Bestel dan maar een lekker gedragen slipje van me Ik vraag hier € 20,- voor maar dan zit ie wel helemaal vol met min aroma…….mmmmm
Verity Chlamydia
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Verity Chlamydia
dag hoor!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Verity Chlamydia
lekker kontje toch?
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Verity Chlamydia
ORAAL
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bennie Dom
Bennie Dom - de parenclub van BOUDESTEIJN
Guys! Hier nog even een kort verslag van mijn bezoek aan de parenclub van BOUDESTEIJN: Met de Roemeense superpijpster Ida een half uur op kamer geweest -Na sessie met Ida nog wat op het terras gezeten -Toen toch weer bij een Marokkaanse dikkerd terecht gekomen en met haar ook een half uur op de kamer GESLIPPERDEPIPPED!
Roy Revet
Roy Revet - mijn vriendin kickt er ook op
Hoi, mijn vriendin kickt er ook op als ik vieze woorden zeg tegen haar tijdens de sex....daarmee bedoel ik dus vieze woorden die te maken hebben met sex (dus GEEN boterham met pindakaas en mosterd!) Tijdens het batsen zeg ik dus altijd: "Say my name, Bitch!!!!" Of “ ik steek mijn TAMP lekker diep in je POEPERT” Wie o wie kickt daar nou ook op en wat wil je dan graag horen??? Bedankt alvast voor de reaties.
Bibi
Bibi - tijdens het batsen
Ook ik vind het bijzonder fijn als klant tijdens het batsen iets vies ofzo tegen mij zegt! Zo van:'Lekker diep..' (hoewel het dan wat beter klinkt dan nu ).. Zelf zeg ik meestal weinig, ik kreun er een beetje op los en mompel veel ('Oh, ga door!' Dieper! etc ) en tja, zo’n klant praat eigenlijk ook alleen op de rustige momenten Verder maakt hij eigenlijk weinig geluid, ze kijken dan wel vaak erg mooi!
Guido en Joske
Guido en Joske - gezellig koppel
Hallo dames en mannen, wij zijn een gezellig koppel op zoek naar mensen die graag in privésfeer met ons willen swingen. Mits goede afspraken kan er voor ons ontzettend veel gebeuren. Wat dachten jij bijvoorbeeld van een lekker triootje, een hete gangbang, sex per twee. Echt alles is bespreekbaar. Heb je interesse? Aarzel dan niet om op ons te reageren. Groetjes en wellicht tot ziens. Ps. de eerste afspraak is altijd in een GLIJHUIS!
Angéla
Angéla - naar een GLIJHUIS
Een vertegenwoordiger is al vier weken onderweg. Hij heeft zin om eens naar een GLIJHUIS te gaan. Binnen gekomen, gooit hij een hand met eurobiljetten op de bar en vraagt daar om het lelijkste wijf dat ze hebben. Het geld wordt geteld en de man wordt verteld dat hij voor dat geld het mooiste en geilste meisje kan krijgen die hij wil. De vertegenwoordiger zegt dat niet te willen. Als hem gevraagd wordt waarom, antwoordt hij: "Omdat ik heimwee naar huis heb..."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook