This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Princes Coprofagie
Princes Coprofagie - 1 Item
Hallo geilie! Ik ben nu zoek naar een leuke man die goed is in de omgang met mijn kinderen, want voor hen is het altijd eng om een onbekende nieuwe slipjesklant te moeten ontmoeten. Dat bleek laatst maar weer toen ene AAD met een STIJVE TAMPERT aanbelde. Het liefste deze keer een sexueel behoorlijk actieve man, die ook graag leuke uitstapjes maakt en op z’n tijd mij ook romantisch kan BEFFEN. Een beetje gevoel voor humor is ook niet gek, want ik ben zelf zo gek als een deur geworden met 3 kinderen. Verdere interesses hoor ik wel zodra we in BED liggen! Ps. Aziatische mannen hoeven niet meer te reageren. Kernwoorden: Boeleren, Frotteren en Bekennen.
Princes Coprofagie
mijn stickert!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Befanie Badertscher
Befanie Badertscher - Ik pijp hem al 2 keer in de week
Dag allemaal! Ik betrapte mijn man gistermiddag met zijn lul in mijn stofzuiger. Zegt ie doodleuk dat ik hem dan maar vaker moet pijpen! Ik pijp hem al 2 keer in de week!! En meestal slik ik het gewoon door, maar andere keren vind ik het ook wel lekker als ie in mijn gezichtje spuit. Het nadeel van dat laatste is dat het zo gaat plakken, dat is wel vies. Maar het idee erachter is geil, net als bij slikken. Maar die stofzuiger?
Simone Balkema
Simone Balkema - vind je lekker he, hard en diep
Hoi, ik heb dus nu een vaste klant en die zegt weleens tijdens het vingeren "vind je lekker he, hard en diep!!" Of tijdens het batsen: "Ik pis je onder, schijt je in je bek, en smeer de muren in met mijn stront" en daar word ik nou toch echt zo geil van!! Ook noemt hij me gewoon: huppelkut ,of hij zegt “ik lik jouw joekelille” en ik ben van nu af aan enige kringspiermusketier”. Ik heb wel ervaren dat hij het minder leuk vindt als ik hem ‘apenwipper’ of ‘geile bokkelul’ noem.
Kiera ter Beek
Kiera ter Beek - Schat ... mag ik een keertje
Een jong verloofd stelletje wandelde in het veld, tot plots de jongen aan zijn vriendin vroeg: "Schat ... mag ik een keertje?" "Néé jong, je moet nog een paar maandjes geduld hebben tot wij gaan trouwen." "Oh toe nou één keertje maar?", bleef hij telkens zeuren. Om van dat gezeur af te komen zei ze: "Nou goed dan voor deze ene keer, áls je maar op past!" Na een stevige vrijpartij vroeg zei hem: "En lieveling heb je goed opgepast?" "Jazeker", zei hij glunderend "...en ik heb niemand gezien!"
Ries Reetneus
Ries Reetneus - spuitend klaar te laten komen
Het is mij dus nog nooit gelukt om mijn vrouw spuitend klaar te laten komen! Zo hoor ik vaak dat het een zeer intense belevenis moet zijn en lijkt op het 'moeten plassen' gevoel. Het is mij helaas (nog) niet gelukt, maar ik geef nog niet op hoor! Laatst hebben het weer eens speeltje gedaan. Een dildo van 23 centimeter! Ondanks de schaamte van mijn vrouw en het vreemd vinden...is het zo geil! Klaarkomen via haar clitorus is intenser, gevoeliger. Squirten moet er echter nog van komen en dat vind ik pas echt sex hebben hahha... Maar ik ga eens verder "zoeken"... Maar ervaringen meer dan welkom.
Mink Vos
Mink Vos - SLIPPERDEPIPPEN
Guys! Hier nog even een kort verslag van mijn bezoek aan de parenclub van BOUDESTEIJN: -Meteen bij binnenkomst viel de grote kudde Poolse en Duitse wijven me al op! (lekker!) -Deze groep stond rechts van het paaldanspodium -Een stuk of 9 blondines en 1 brunette -Ik werd meteen verwelkomt door helaas een mollige Marokkaanse (Biafra) -Ze herkende me nog van vorige keer en dat vond ik wel fijn -Na wat jacuzzi en sauna toch maar met Biafra naar een kamer meegegaan om lekker te SLIPPERDEPIPPEN!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook