This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Goodness Kreuzfeld
Goodness Kreuzfeld - 4 Items
Hallo Mosselzuigerts! Nu ik al weer wat ouder aan het worden ben wil dat nog niet zeggen dat ik mij daar ook naar ga gedragen, hoor! Ik zie mijzelf echt niet achter de geraniums zitten , en zeg nu zelf leeftijd is toch maar een getal? Ik ben gelukkig getrouwd en wil dat zo houden, alleen mis ik lekkere seks. Ik wil zo graag eens wat anders dan altijd hetzelfde standje. Ben jij een lekkere stoute man met een lekkere vleesboom die niet alleen maar op zoek is naar een relatie maar wel wilt genieten. Je moet wel een beetje van experimenteren met SEXSPEELTJES houden ;( maar niet te extreem. Kun en wil je net als mij ook discreet genieten , zoek dan niet verder en bestel gelijk een gedragen slipje van me en wie weet gaan wij lekker met zn tween SLIPPERDEPIPPEN! (liefst bij jou thuis overigens) fallectomie toch?
Goodness Kreuzfeld
mijn gedragen slipje..
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Goodness Kreuzfeld
pic
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Goodness Kreuzfeld
pic
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Goodness Kreuzfeld
pic
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Lonnie Jay
Lonnie Jay - zwoel gaat fluisteren
Ik vind het dus ook extreem geil als een klant dicht bij mijn oor heel zwoel gaat fluisteren! Het doorgaans niet zoveel uit wat hij zegt (naja, het moet wel seksueel zijn, zegmaar..) maar het gevoel dat erbij hoort. Het kietelt, het voelt lekker.. Met zo'n hele 'zware', lieve stem. Woorden waarvan ik absoluut niet meer geil van wordt zijn onder andere: kakhoofd, driedrol, huppelkutje, groot anusgat, varkensbuik, wiebelteen, baardenhoofd, doos of autoritaire kip!
Deveny Kooistra
Deveny Kooistra - rode striemen tussen haar benen
Komt er een vrouw bij de dokter met de klacht dat ze allemaal rode striemen tussen haar benen heeft zitten. De dokter kijkt erna en zegt vervolgens: "Ik kan de oorzaak niet ontdekken!" "Nou weet u dokter, mijn man is brildragend en iedere keer wanneer hij me beft, dan schuurt zijn brilletje langs mijn benen!" "Oh", zegt de dokter, "simpel, dan zet u toch gewoon zijn bril af." "Ja", zegt de vrouw, "dat heb ik ook al geprobeerd, maar toen vrat ie me een stuk uit het bankstel!"
Guy
Guy - Poolse chicks
Hey GUYS! ik ga straks uit met wat homies en 1 van m'n homies brengt altijd ook wat Poolse chicks mee.Nu wil ik ze graag impressen door wat Poolse vieze woorden te kunnen zeggen. Kunnen de Pools sprekenden me hier even helpen met wat leuke dingen? Zo zou ik graag willen weten hoe ik zeg: 'Pijp me zonder condoom' Wil je eerst voetbal kijken of gelijk neuken?' Maar als jullie nog wat dingen weten die leuk zijn om te dan lees ik het ook graag! AUB liefst Poolse woorden/zinnen FONETISCH opschrijven, anders weet ik niet hoe ik ze moet uitspreken.Alvast bed nkt! Ps. de laatste keer zei zon chick steeds tegen mij: Zdychaj, pierdolony psie! Mam kosmetyczke o Tylko jedno male oszustwo, Nie mozesz nosic krzyzyka, kiedy masz tluste wlosy; weet iemand wat zij hier mee bedoelde??
Evelien
Evelien - drooggeneukt met een nieuwe slipjesklant
Hoi Hoi! Zon 2/3 weken geleden heb ik drooggeneukt met een nieuwe slipjesklant! Ik was dus heel nat, ken ik nu zwanger zijn want ik ben zon 2 dagen over tijd. Ps. k had zeg maar een korte broek aan, zo kleintje en hij had ook een korte broek aan. Alvast bedankt voor de tips!
Jacob
Jacob - de parenclub van BOUDESTEIJN
Guys! Hier nog even een kort verslag van mijn bezoek aan de parenclub van BOUDESTEIJN: Het was erg rustig, nog rustiger dan in het GLIJHUIS de dag ervoor. Eerst omkleden bij de Lockers, ik stond naast een geil Pools sletje en er was meteen een gezellig praatje. Leuke en vooral lekkere meid. Eerst maar wat eten. Eieren met spek en kaas gebakken op de bakplaat. Erg smakelijk. Ondanks dat er weinig dames waren vond ik de meeste stukken leuker dan in het GLIJHUIS bij mij in de buurt. Na 2 uurtjes in het buitenzwembad en binnenwellness te hebben vertoeft maar eens op zoek gegaan naar wat leuke dames. En ja hoor, daar liep ze weer. Ze begon me meteen te verleiden en al snel zochten we een kamer op. Na de goede sex nog lekker gekletst (ze ging zelfs een drankje voor me halen) over welke TAMPERTS ze wel en niet lekker vond, haar voorliefde voor Hollandse en Belgische beren en haar antipathie tegen veel Turkse mannen. Hierna wat hamburgers en kip gebakken op de grill, samen met wat salade een prima maaltijd. Op het terras kwam ik in gesprek met SPIRMA, erg lekker Pools ding, wat voller met lekkere grote tieten, precies mijn type. Had helaas geen fut meer... (was ik nog maar 18).. Ook moet ik nog 2.5 uur rijden om thuis te komen, dus ben helaas maar weggegaan

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook