This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sharon
Sharon - 1 Item
Op vrijdag 2 dec (tussen 13:00 en 16:00) hou ik prive een gangbang bij mij thuis. Deze gangbang is geheel gratis. Echter zijn er wel een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen om mee te mogen doen. Op de eerste plaats moet je minimaal 18jaar zijn en maximaal 55jaar. Daarnaast moet je echt minimaal 19cm hebben (echt heren als hij kleiner is ben je echt voor niks gekomen). Neuken is verplicht dus alleen kijken en handwerk is niet genoeg. Je moet wel een beetje Dominant, potent en van harde ruige sex houden. Op vragen zoals bv. hoeveel er komen kan ik geen antwoord geven (ivm fakers). Reageer via mail of per telefoon met nummer herkenning. Ik doe geen anaal en intiem met condoom. Het is dus geheel gratis deze keer! Ik date trouwens niet 1 op 1...
Sharon
string
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Theodorus
Theodorus - sexmaatje
Ik ben een getrouwde man en ben op zoek naar sexmaatje om samen sexclubs te bezoeken en voor regelmaat afspreken...
Rob Flesh
Rob Flesh - lekker
Er ligt een vrouw een man te pijpen, vraagt de vrouw: "Vind je het lekker?" Zegt de man: "ja hallo jij hebt hem toch in je bek!!!"
Irina Voorninna
Irina Voorninna - veel standjes mogelijk
Bij het neuken zijn veel standjes mogelijk:man boven of vrouw boven; op de zij liggend; met de gezichten naar elkaar toe van achteren. Probeer samen een ritme en manier van bewegen te kiezen die voor allebei lekker is.
Peter Reetveter
Peter Reetveter - hijger
Wordt er laatst om 3 uur 's nacht bij ons aangebeld. Mijn vrouw doet open, staat er een hijger op de stoep. "Wat moet dat?" vraagt mijn vrouw. Zegt de man:" Ja sorry, mijn telefoon is kapot."
Elmer
Elmer - zeer vrouwvriendelijke onderdanige hetero
Hallo daar! Deze lekkere, charmante en zeer vrouwvriendelijke onderdanige hetero (Geil, Gehoorzaam & Gewillig voor alle vrouwen !!!) biedt zich VANZELFSPREKEND GEHEEL GRATIS voor een aantal dagdelen per maand aan om heel discreet te fungeren als erotische (1) geld-, (2) werk/huishoud- en/of (3) lustslaaf voor een geinteresseerde dame............ of natuurlijk ook voor meerdere dames in bijvoorbeeld een club, een studentenhuis, een kap- en/of schoonheidssalon of andere geschikte lokatie.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook