This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Blix Bloesem
Blix Bloesem - 1 Item
Tja, ook Ik ben een getrouwde moeder, de kinderen zijn al een jaartje uit huis. Vanwege ruzie tussen mijn dochter en mijn man, willen mijn man en ik uiteindelijk toch gaan scheiden. Lang verhaal, leg ik nog wel eens uit tijdens een kopje koffie. Zo ben al 5 jaar niet meer uitgeweest met een man. Ik heb af en toe het gevoel dat ik misschien te oud ben, tot ik de vriend van mijn dochter leerde kennen. Een knappe jongen van 29 jaar. Nou, dat heett mijn FOEF wel doen kriebelen!! Misschien moet ik mijn heil vinden in de jongere generatie wat seks betreft?? Over jou: Ik weet geen discretere manier dan via deze site in contact te blijven. Ik heb een man en twee kinderen waarvan ik absoluut niet wil dat zij hier er ooit achterkomen dat ik eigenlijk een GEILE AMATEURPROSTITUEE ben. . In mijn huidige relatie mis ik de intimiteit, romantiek maar vooral de sex. En mijn voorkeur gaat toch wel naar een harde aanpak door jou! Ik val op types die op ROY DONDERS lijken!
Blix Bloesem
gedrgaen slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Anja Ginge Jansen
Anja Ginge Jansen - ze zijn n.l. swingers
Twee marsmannetjes landen op de aarde, een mannetje en vrouwtje. Ze kloppen aan bij een boerderijtje, en zeggen: "Wij komen onderzoeken hoe het is om met een aardling voorteplanten." De boer en de boerin willen daar graag aan meewerken, want ze zijn n.l. swingers! . En die avond ging de boerin met het marsmannetje naar bed. Toen hij zijn broek liet zakken vroeg de boerin: "Heb je niks groters?" Zegt het marsmannetje: "Als je aan mijn rechteroor draait wordt hij langer en als je aan mijn mijn linkeroor draait wordt hij dikker." De volgende morgen vertelt de boerin aan de boer dat ze een fantastische nacht heeft gehad en vroeg hoe het bij hem was gegaan. "Nou", zegt de boer, "het was eigenlijk niet zo fijn, dat marsvrouwtje zat de hele tijd aan mijn oren te draaien."
Werner Schnitzel
Werner Schnitzel - zaadophoping
Guys! Hier nog even een kort verslag van mijn bezoek aan de parenclub van BOUDESTEIJN: Eerst in de bar nog een koffie gedronken en direct drongen enkele dikke mokkels zich op! -Ik vond het wijselijk op hem dan maar gelijk te smeren, langer blijven zou alleen maar tot geneuk leiden! – Mijn vriend AAD was ook al zo geil, met 4 DVP’S heeft hij die dag toch maar even mooi de roet uit zijn dieselmotor geblazen! -Van die zaadophoping was ik dus weer mooi gratis af!
Henk Krols
Henk Krols - Frotteren dus!
Ook ik was zo’n man die de vieze woorden opzoekt in het woordenboek – en er dan vervolgens over gaat klagen. De afgelopen weken doorzocht ik boeken en zetbestanden van boeken op ‘neuken’, ‘lul’, ‘kut’, ‘seks’, tot ik iets herkende n.l. “Frotteren” ; het wrijven van je geslachtsdeel tegen iemand die daar niet direct om heeft gevraagd! Laat ik dat nou al jaren zelf doen………Frotteren wordt het dus weer!
Priscella Peurno
Priscella Peurno - girl-to-girl scenes
Ik heb wel eens girl-to-girl scenes voorbij zien komen, maar als ik dat zie zap ik altijd verder. Ik vind er niks aan. Tis saai, tis soft, en het bevat vaak dingen die ik niet geil vind in porno: vleselijkheid (opengesperde vagina's), lichaamssappen (elkaar ff lekker in de kut tuffen), veel gehijg en gekreun en ik krijg er plaatsvervangende pijn van. Ps. Weet iemand hier hoe laat het Nederlands Elftal speelt??
Erica Rochelle Tjerpstra
Erica Rochelle Tjerpstra - Eerst stribbelde ik nog tegen
Hoi, mij is iets overkomen en ik weet me er geen raad meer mee! ik ben n.l. een keer in een bushalte verkracht. Eerst stribbelde ik nog tegen maar het werd steeds lekkerder en ik begon te kreunen en ik ben zelfs klaargekomen. Komt dit vaker voor? Ik vond het zo lekker en ik masturbeer er nu zelfs vaak over. Ik durf het alleen tegen niemand te zeggen want ik schaam me wel een beetje. Is dat erg?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook