This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bijoux Blaze
Bijoux Blaze - 1 Item
Hey, uit nieuwsgierigheid heb ik mij hier aangemeld op aanraden van een collega (Annegien Zoutjes) Ik ben secretaresse van beroep en ik neuk graag als hobby. Ik ben altijd beregeil en zit alleen met oude getrouwde mannen op kantoor, natuurlijk zouden zij geen nee tegen mij zeggen. Maar ik neuk liever niet met collega’s om rare blikken en verhalen te voorkomen en mocht het niets worden zit ik weer met een boze vrouw opgescheept. Dat zou overigens niet de eerste keer zijn! Ga jij een lekkere sex-verhouding met mij aan? Neem contact op met de redactie van WWW.USEDSLIPJES.COM
Bijoux Blaze
mijn toy~
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Heidi Advocaat
Heidi Advocaat - vocht tussen mijn schaamlippen
Dag allemaal! Ik zelf kan mij even niet meer vingeren omdat er nu vocht tussen mijn schaamlippen is gaan zitten! (omdat ik dan wegglij met mijn vingers (op mijn clit of zo denk ik) en dat het dus zeer doet). Dus dan moet ik eerst mij PUSSYJUICE afvegen of het even met mijn slipje ertussen doen. Dit is natuurlijk wel heel weird want bij de meeste vrouwen moet je het juist nat maken omdat ze het dan lekkerder vinden!
GAR
GAR - Boeleren is in ontucht leven
Jongens even opletten! Boeleren is in ontucht leven, frotteren is je (mannelijke) geslacht tegen iemand aanwrijven als exhibitionistische uiting. Bekennen is vrijen. En dat is niet heel vies, maar de Bijbel mag het overigens graag als substituut voor b.v. verkrachten gebruiken, en de Chistelijke onder ons kunnen het weten, of niet dan! Kijk voortaan wel uit met het gebruik van dit soort bijbelse uitspraken als je weer eens naar een CHRISTELIJK GLIJHUIS gaat!
Wilhelmina Drees
Wilhelmina Drees - als je het niet slikt
Vraagje aan de jongens hier! Hoe kan je nou het pijpen voor een jongen zo lekker en spannend mogelijk maken ? En als je het niet slikt waar moet je het sperma dan laten ? ( ik wordt er namelijk misselijk van ):s
Jannie Buma
Jannie Buma - de buren denken dat je ligt te neuken
Een zoon komt bij zijn ouders de slaapkamer oplopen en ziet daar zijn moeder boven op zijn vader liggen en zegt: "Mama, wat doe je nou?" Waarop moeder antwoordt: "Je vader denkt dat hij naar de hemel gaat vliegen en daarom blijf ik bovenop hem zitten, zodat hij niet weg kan." Waarop zoonlief zegt: "Nou, dan kan je maar beter de gordijnen dicht doen, want de buren denken dat je ligt te neuken!"
Jan Peter Balkie
Jan Peter Balkie - met een volle zak naar BOUDESTEIJN
Guys! Hier nog even een kort verslag van mijn bezoek aan de parenclub van BOUDESTEIJN: afgelopen weekeinde, 3 dagen dit hoerenkot mogen testen (vrijdag - zaterdag - zondag), al met al voor herhaling vatbaar. als ik het zelf had moeten bekostigen, was ik echter na vrijdag al niet meer terug gegaan. meiden doen absoluut moeite, wel veel südlander (mijn inziens turken, maar ik kan me vergissen) die rondom een bepaalde groep dames hingen (moeten die gasten voor pooiers doorgaan?) bediening in de bar was redelijk afhankelijk van de bardame), muziek was ook al afgestemd op het publiek. eten was goed, echter de drukte van de südlander rondom de bakplaat, was weer ergerlijk. al met al, met een volle zak naar BOUDESTEIJN getogen, en weer met een lege zak naar huis!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook