This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Indi-Sun Karamel
Indi-Sun Karamel - 4 Items
Dag mannen! Meer valt er eigenlijk niet te zeggen, ik ben inderdaad gewoon geil en wil met iemand neuken en het kan me niet eens schelen met wie. De hele dag loop ik al rond met een natte FOEF, die vraagt gewoon om een bikkelharde tampert! Als jij mij dus wil n#uken dan ben je van harte welkom. Meld je snel even gratis aan bij www.usedsslipjes.com en stuur dan ook gelijk even een foto van je dong in harde positie! Als de klik er is dan kunnen we snel wat afspreken. Ik hoop dat je me niet te lang laat wachten.
Indi-Sun Karamel
mijn slippie!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Indi-Sun Karamel
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Indi-Sun Karamel
hey!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Indi-Sun Karamel
haha
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Per Pannekoek
Per Pannekoek - FOEF opblazen met een heuse ‘PUSSYPOMP’
Ik zie wel eens meisjes die hun eigen FOEF opblazen met een heuse ‘PUSSYPOMP’. Die van het lucht in de vagina blazen en dat het dan ook naar hun hart zou kunnen gaan kan ik niet helemaal volgen. Om de eventuele luchtbel naar het hart te laten gaan moet die toch in de bloedbaan komen en dat kan toch niet als hij in je YONI blaast? En bij het vrijen wordt er toch ook lucht in de VULVA "gepompt", wat dan ook een flinke kracht heeft, dan zou dat toch net zo gevaarlijk zijn. Zouden jullie mij het eens uit kunnen leggen, hoe dit zit?
Denise De Vasquez
Denise De Vasquez - makkelijker squirt
Hoi allemaal! Ik kan het ook sinds kort! Eerst alleen met handwerk van klant, maar nu ook weleens als als ik wordt gepenetreerd. Ook meerdere keren achter elkaar. Lekker hoor... Het lijkt wel alsof mijn lichaam het trucje nu kent en steeds makkelijker squirt, mmmmmmmmmmmm
Caecilia
Caecilia - vraagje
Vraagje: een nieuwe slipjesklant wilde mij beffen, maar hij wou geen vieze smaak proeven, dus hebben we maar siroop in mijn vagina gesmeerd. Het was allemaal o.k. maar nu komt er al twee weken een bruine smurrie uit mijn YONI. Mijn vraag aan jullie: is dit nou nog die siroop?
Ted Underhill
Ted Underhill - de parenclub van BOUDESTEIJN
Guys! Hier nog even een kort verslag van mijn bezoek aan de parenclub van BOUDESTEIJN: Na het douchen nog even in het stoombad rondgehangen -binnen in bar aan de babbel geraakt met een zeer geile, nogal dikke milf uit Hoermenië! -Een loslopende prooi die verwijderd was uit haar Roemeense kliek. -Zoals een herder achter zijn schapen loopt, zo ging AAD erachter aan, want hij had haar al langer in het vizier. –Daarna heb ik ook nog met haar een stomende GFE-sessie van een uurtje beleefd, die pooier van haar had in ieder geval het nakijken!
Lucky Necrofilia
Lucky Necrofilia - raadsel
Wat is het toppunt van arrogantie? Je eigen naam roepen als je klaar komt!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook