This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Harmony Heavely
Harmony Heavely - 1 Item
Hoi ik weet niet zo goed hoe ik moet beginnen maar ik woon dus in Amsterdam. Ben eigenlijk niet zo goed in contact leggen met kerels terwijl terwijl ik sex met ze heb maar ze altijd blijven terugkomen! Misschien ben ik wel te verlegen en weet ik vaak niet wat ik dan moet zeggen als ik bruut wordt genomen. Maar omdat ik nu nog geen vaste vriend heb zou ik wel eens lekkere, stoute andere dingen willen doen. Wil jij mij misschien een keer ANAAL nemen?? Bestel dan een gedragen slipje van me en dan zien we wel waar het bekende schip strand!
Harmony Heavely
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

GAR
GAR - JOUW TAMP
Psst, aai nu eens lekker met JOUW TAMP over je linkerbeen heen. Dan pak je weer je DONG vast en ga je nu je rechterbeen in contact brengen met jouw TAMP. Zo ga je gewoon en tijdje door. Je kunt ook je LUS een beetje "stevig" aanduwen op je benen en onder je navel. Net wat jij zelf wilt. Veel plezier met jezelf BEREN alvast toegewenst!
Nicole Roderick
Nicole Roderick - pijngevoelig van beneden
Dag allemaal, ik ben de laatste tijd ineens pijngevoelig van beneden, dus als er iemand nu recht op mijn clit zit of mijn schaamlippen op een bepaalde manier spreidt, doet dat bij mij ineens zeer. Als ik dan naar lesbische porno kijk waar ik dan regelmatig zie dat een vagina wijd opengesperd word en waarbij iemand es flink doorgeragd wordt vol op de clitoris met lange nepnagels -maar ook al zonder lange nepnagels- , dan krijg ik al echt een naar gevoel van binnen! Ik weet n.l. dat die handelingen bij mij (vermoedelijk) zeer doen. En ergens baal ik dan ook dat zoiets bij mij nooit kan op zo'n ruwe manier, dat alles bij mij al snel zeer doet. Een dikke vinger van een bouwvakker doet nu al zeer! (aan de buitenkant dan) terwijl ik mijn benen gespreid heb is dit nu bij mij “not done” :S ps. ik denk wel dat het een tijdelijk probleem is.
Samantha Stosurs
Samantha Stosurs - ladiesnight in een parenclub
Dag hoor! T ja een HEUSE ladiesnight in een parenclub lijkt me dus helemaal niks. Ik val niet zo op de vrouwen die daar op af komen denk ik, ondanks dat velen vast een mooi lichaam hebben. Maar tis me allemaal te glad denk ik en teveel op sex gericht en heb het idee dat het vooral vrouwen zijn die sex met een vrouw fijn vinden op z'n tijd en vrouwen wel mooi vinden, maar verder op mannen vallen. Geef mij dan maar een lekkere bikkelharde TAMPERT!
Geraldine Doeleman
Geraldine Doeleman - vinger in mijn YONI
Hey oesterzuigers! Als ik mijn vinger in mijn YONI stop dan voel ik nog een gaatje, maar dit gaatje is net niet groot genoeg om hele een vinger in te doen, mijn vraag aan jullie: moet dat gaatje nou nog groter worden of zal ik deze maar niet beroeren?? Verneem graag!
Leo
Leo - Sjarrel aan mijn DINGELING
Hey Jongens! als je nou voor een half uur naar de kamer gaat met een dvp, zit de kans er wel heel dik in, dat je net over de tijd gaat en dus na 35 min. €100,-- mag afrekenen. aangezien de dvp's zelfstandigen zijn en er dus geen bemoeienis is van de leiding van dit hoerenkot (dit staat overal vermeld), heb je dan een gigantisch probleem. de leiding van dit hoerenkot zal je namelijk vriendelijk doch dringend verzoeken €100,-- te betalen. Één keer naaien is oké hoor, maar om achteraf nog eens genaaid te worden, gaat me wel effe iets te ver! Beetje flauw toch?? Mij zien jullie hier dus voorlopig niet meer, ik geef dan nog liever zelf een lekkere Sjarrel aan mijn DINGELING!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook