This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kyra-Jinx
Kyra-Jinx - 1 Item
Dag kereltjes! Ik zit dus op dit moment ook in een soort half gebakken relatie. Ik ben n.l. al 4 jaar bij dezelfde man, maar we zien elkaar niet zo vaak. ik woon hier in Nederland, hij in Iran. Ik denk dat ons relatie meer is dan ik op dit moment voel. En ik wil inmiddels niet altijd op het droge liggen als hij in Italië is. Ik hoop dat jullie dat ook kunnen begrijpen! Zonde van zo'n goddelijk lichaam zegt mijn oude buurman altijd maar die zou ik voor geen goud eens flink afzuigen. Wat mijn oudere buurman zegt is desondanks wel waar, helemaal als het gaat om mijn goddelijke lichaam. Hahaha , lieve oude man, maar dat is er wel zo eentje die nog wel wat langer omkijkt als hij mij schaars gekleed voorbij ziet lopen. Dat soort aandacht kan ik inmiddels wel waarderen, het doet me goed en soms word ik er ook behoorlijk geil van. Als jij nou iets jonger bent, kom dan eens langs om mijn gedragen slipje uit te doen zodat het langdurige BEFFEN direct kan beginnen…..mmmmmmmmm
Kyra-Jinx
geil standje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - wijze woorden
Een sexuele ervaring is dus wat je krijgt als je niet krijgt waar je om hebt gevraagd, zoals ik laatst bij een travestiet!
Janneke Schuttevaer
Janneke Schuttevaer - Ik prefereer gewoon een lekkere HARDE TAMPERT!
Dag lieve mannen! Tijdens mijn werk als amateurprostituée ben ik natuurlijk heel veel relaties met mannen aangegaan. En daardoor ben ik nog meer 'hetero' geworden dan ik was: ik weet nu hoe het voelt met een man en kan dat dan ook vaker willen. Doordat ik weet hoe iets voelt kijk ik ook anders naar mannen: kan ik me indenken hoe het voelt als ik op zijn DONG klim en ermee neuk of zo. En ik ben nooit uit de kast gekomen en heb dus nooit deelgenomen/ mezelf gevormd binnen een lesboscene.(en misschien valt er ook wel helemaal niet uit de kast te komen want misschien ben ik wel gewoon hetero maar ff ter voorbeeld). Ik prefereer gewoon een lekkere HARDE TAMPERT!
Abe Fielding
Abe Fielding - de parenclub van BOUDESTEIJN
Hoi! Gisteren avond nog samen met een medebeer opgereden naar de parenclub van BOUDESTEIJN: De goesting was zoals altijd zeer groot. Gezien het latere uur van aankomst vreesden we dat het niet veel zou worden. Na onze intrede in de bar, eerst een rondje gelopen langs het saunagedeelte. Daarna maar terug naar de bar. Voor mij leek het bedroevend. Mijn maat werd opeens ontvoerd door een slanke, blonde Roemeense, maar na ontvangst van het nodige 'losgeld' werd hij anderhalf uur later weer vrijgelaten met een ‘lege balzak’! Ikzelf zat toen nog steeds aan de toog een beetje te 'niksen'... Geen van de aanwezige dames heeft mij nog benaderd! Ben dus maar onverrichter zake terug naar huis gegaan om er dan maar even lekker aan te snokken. Snik….
Wilma Mansfield
Wilma Mansfield - Yeah you like that, don't you, bitch
Hmmmm, Vieze' woorden tijdens de sexx zoals: ? "Yeah you like that, don't you, bitch?" zoals klanten vaak tegen mij zeggen kunnen op een gegeven moment wel een moeilijk af te leren gewoonte worden, het woord wordt dan tijdens de sex een 'stopwoordje'. In dat geval kan het vaak helpen om zo/n een klant een 'netter' alternatief te bieden, zoals het overbekende 'eat my chips' in plaats van 'eat my shit'. Klanten kunnen hier heel creatief in zijn en zelf dan ook met leuke alternatieve komen, Ook kunnen amateurprostituee’s met hun klant eerst praten over andere manieren om boosheid over het afgesproken bedrag te uiten. Net zoals je een slipjesklant alternatieven leert voor slaan uit boosheid, kun je slipjesklanten ook alternatieven leren voor schelden en vloeken uit boosheid! Zo voorkom je ook dat ze deze taal niet tegen hun vrouw bezigen!
Dame Poborski
Dame Poborski - nooit met vrouwen heb geëxperimenteerd
Ergens is het jammer dat ik toen ik jong was nooit met vrouwen heb geëxperimenteerd etc. en nooit me heb begeven in de lesbo/ bi scene. Misschien weet ik wel niet wat ik mis! Ik heb teveel ervaring opgedaan met mannen, waardoor in mijn hersenen helemaal zit ingeprent hoe het met mannen voelt (alhoewel ik me daarbij nog steeds een buitenstaander voel). Over vrouwen weet ik niks: hoe het voelt, hoe ze vingert, hoe ze beft, hoe je met ze flirt, hoe die wereld in elkaar zit, welke humor en alles daarbij hoort en welke sociale codes. Op latere leeftijd is dat moeilijk om dat nog in je systeem te zetten. Dan ben je al een eigen identiteit. Idee dat ik nu geen aansluiting meer vind……

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook