This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Rehab Digital
Rehab Digital - 1 Item
Hallokes! hier een lekker geil sletje voor jou! ik doe buitensex ik doe dit in het bos omdat ik op een camping woon dus lekker dichtbij ik doe pijpdate klaar komen mond niet slikken 35 euro of of anaal 65 Euro voeg me toe op whatts app om een afspraak met me te maken ( bellen doe ik niet meer) Bitcoins ook welkom en vrachtwagens kunnen bij mij op de camping ook parkeren!
Rehab Digital
geil gedragen slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

GAR
GAR - VINGER IN MIJN KRANS
Hoi allemaal! Ik schrijf: als het niet te ruw en abrupt gebeurd, maar gevoelvol en lekker nat en glad tijdens een stevig potje orale verwennerij dan vind ik het echt niet erg om een VINGER IN MIJN KRANS te krijgen hoor! Als je prostaat goed gestimuleerd wordt tijdens het pijpen, probeer dan maar eens je orgasme tegen te houden. Knappe kerel die dat lukt……..
Per Pannekoek
Per Pannekoek - de parenclub van BOUDESTEIJN
HEY! Ook ik was zondag alweer in de parenclub van BOUDESTEIJN, er liep daar een klein grietje rond in de douche met hele mooie grote borsten, zwart schaamhaar, een lekker gummetje en ze sprak Duits, ze zei dat ze normaal niet professioneel werkte maar ik geloofde haar niet. Ze had een leuke lach en was de hele tijd de mannen aan het opgeilen... Op een gegeven moment had ze (dacht ik) een oranje bikini aan maar die ging al snel weer uit. Vond haar erg lekker maar was haar kwijt op een gegeven moment. Weet iemand hier misschien wie dit geweest kan zijn?
Bibi
Bibi - mijn VINGER tijdens het pijpen in hun KRANS steek
Hallo lekkere snifters! Ik vraag me dit al een tijdje af, Of mannen het lekker vinden om gevingerd te worden tijdens het pijpen??? Graag jullie mening of misschien wel eigen ervaringen Ik vraag dit omdat de meeste mannen die heftig met NEEEE!!! en ieuw!! reageren als ik mijn VINGER tijdens het pijpen in hun KRANS steek, dat volgens doen uit vooroordelen. Waarom zo heftig ertegen verzetten als je niet eens weet hoe het is? En dat terwijl de meeste mannen/jongens het wel leuk vinden/lijken om een meisje anaal te stimuleren, of zelfs anale sex mee te hebben. Maar o wee als je over hun eigen anus begint. ???? Alvast bedankt voor jullie reacties!
Harmony Heavely
Harmony Heavely - Een nymfomane loopt over straat
Een nymfomane loopt over straat en ineens krijgt ze toch zo'n verschrikkelijke zin in sex... Ze ziet niemand op straat, dus ze begint overal aan te bellen maar er doet niemand open. Ze loopt dan maar de kerk binnen . Alleen de priester is daar. 'wat kan ik voor u doen, mijn kind?' 'neem, me, nu, ik houd het niet meer uit!' 'maar ik ben priester' 'doet er nie toe, neem me nu' De priester begint al zwaar te zweten, ze blijft aandringen. Ze kruipt op het altaar, kleedt zich uit en blijft smeken. 'toe, priester, neem me dan' Ze begint zichzelf te strelen. De priester wordt wanhopig. 'ik mag het echt niet, ik ben priester, ik heb de geloften afgelegd.' 'kan me niet schelen, ik ben zo heet, komaan, neem me dan' Hij houdt het bijna niet uit en is radeloos. Hij draait zich naar het kruis en bidt 'Jezus, help me, wat moet ik godverredomme nou toch doen?' Jezus antwoordt: 'Maak me los, idioot!!!!!'
Alida
Alida - hoe hij dat hondje eigenlijk noemde
loop ik in rotterdam mooi te wezen en zie ik daar herman lopen met zijn hond. dus ik begroet herman en zeg wat een leuke hond heb jij zeg. ja bedankt zegt herman en ik vraag waarom herman ze hond vast heeft. en toen zei herman dat dit zo'n hond zonder poten was. en ik zei verrek je hebt gelijk. en ik vroeg meteen hoe hij dat hondje eigenlijk noemde. herman zei toen: hij heeft geen naam, want als ik hem roep komt die toch niet! hahahaha!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook