This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Verity Braafhart
Verity Braafhart - 1 Item
Hey lekker schatje! ,Kom jij me verwennen of wordt je graag verwend? Mijn prettig gezelschap, mijn mooie ogen en mijn strakke lichaam maken van onze date een geweldige en onvergetelijk avontuur. Puur genieten zonder fake gedoe.Ben zelf zr ruimdenkend. Liefhebbers komen bij mij zker aan hun trekken! Nette heren zijn altijd zeer welkom. Bij mij kan je terecht voor een heerlijke escort, maar je kunt ook regelmatig zeer discreet bij mij langskomen in Leeuwarden. Ook een sensuele massage is bij mij mogelijk. De foto die je ziet is mijn echte foto. Voor een uurtje relaxen vraag ik 110 euro en een half uurtje kost slechts 65 euro.Bel je me???
Verity Braafhart
lekker gedragen leren slijpje zonder kruis!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Kitty van Bentum
Kitty van Bentum - 'Strakke pijpen?
Een Turk komt een kledingwinkel binnen en zegt tegen de winkeljuffrouw:'Ikke broeke wille kope.' Winkeljuffrouw: 'Strakke pijpen?' Turk: 'Ja maarre, eerste broeke kope.'
Erik
Erik - dat een vrouw geen slipje draagt
Volgens mijn vrouw is het heel normaal tegenwoordig dat een vrouw geen slipje draagt. Zij draagt er zelf ook geen omdat je dat zit bij de strakke kleding die ze draagt en dat vind ze niet mooi. Maar mensen schijnen het niet raar te vinden als je overdag of bij uitgaan geen slipje draagt onder je broek of rokje. Voor dames (mannen mogen het invullen voor hun vrouw of vriendin): Dragen jullie een slipje of niks? Als je een slipje draagt, wat voor model dan en mag ik er een keer aan ruiken alsjeblieft???
Alma
Alma - De leesmapbezorger
De leesmapbezorger belde gistermorgen aan toen ik net uit de douche kwam. Dus gewoon trok ik mijn spijkerbroek over mijn blote bips aangetrokken en in zo mijn schoenen gestapt zonder sokken. Het voelde niet prettig, dus het is zeker niet voor herhaling vatbaar. Het avontuur met de mappenbezorger is overigens wel voor herhaling vatbaar! \\\
Ted Underhill
Ted Underhill - de parenclub van BOUDESTEIJN
Guys! Hier nog even een kort verslag van mijn bezoek aan de parenclub van BOUDESTEIJN: Toen ik binnenkwam was er direct een dame die mijn speciale aandacht trok, ze ene Ida! Zij stond dus in een groepje van vier waarvan twee met van die hele dikke siliconen tieten. En van die 2 had op afstand ook iets weg van een stevige kerel maar van dichtbij was er toch een aangenaam gezichtje. Mijn vriend AAD heeft zich al eens aan deze vrouw vergrepen en was redelijk tevreden maar zijn DONG lag naar afloop wel open . Ik ben met de ander op de kamer beland en dat was helaas drie keer niks. Terwijl ik haar dus "Doggy" neukte zat haar vriendin werkeloos toe te kijken. Deze summiere observaties en ervaringen zijn dus niet om over naar huis te schrijven. Allen spraken ook nog eens gebrekkig Nederlands!
Lizette de Korff
Lizette de Korff - een vinger in zijn krans
Mijn man vindt het ook bijzonder lekker als ik tijdens het pijpen een vinger in zijn krans steek! Het is gewoon een kwestie van ervaring. Dat gedeelte is heel erg gevoelig en je kunt er erg opgewonden van worden, zowel mannen als vrouwen. Alleen de mannen/jongetjes hier die keihard nee roepen, associren het te veel met homoseksualiteit, terwijl ze het toch echt eens moeten proberen, of niet dan?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook