This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Perpetual  Heeze
Perpetual Heeze - 1 Item
Hallo ik ontvang U discreet in me eigen huisje! Mogenlijkheden. U kan bij me terrecht voor Totale Naakt massage beide zijn we dan naakt met aftrekken = 60 euro voor 30 min. 20 min met pijpen en neuken kost 70,- en beffen .. 30 min Massage en pijpen zonder condoom en daarna neuken we eventueel lik je me kutje 100 euro 1 uur massage met pijpen en neuken en beffen 170 euro ! Maak gewoon een afspraak met me ben van smorgens 8 uur tot savonds 21.00 uur te bespreken. Wil je plas seks ofandere special dingen vraag me of sm slavin sessie is ook mogelijk hoor! Bel je me dan??
Perpetual  Heeze
geil slipje!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Doortje
Doortje - zal ik haar nu dan vertellen dat de oorlog is afgelopen
De priester maakt het luikje open van de biechtstoel, en de man zegt : Vader, tijdens de 2e wereldoorlog klopte er een mooie vrouw op mijn deur en ze vroeg me om haar te verbergen voor de Nazi's. dus ik verstopte haar op mijn zolder. De priester zegt : Dat is fantastisch dat je dat gedaan hebt, mijn zoon, er is absoluut geen reden om dat op te biechten. Maar het is eigenlijk erger Vader. Ze betaalde me terug met seks. Elke dag en twee keer in het weekend. De priester zegt : Door dat te doen liep je beiden natuurlijk groot gevaar, maar wel begrijpelijk dat in die omstandigheden 2 mensen zich zo gaan gedragen. Maar als je er echt spijt van hebt, dan zijn nu je zonden vergeven. Dank u Vader, dat is een pak van mijn hart. Maar ik heb nog een vraagje : zal ik haar nu dan vertellen dat de oorlog is afgelopen???
Gea Gleasons
Gea Gleasons - tijdens mijn werk als PROSTIE
Ook ik heb me, tijdens mijn werk als PROSTIE, maar aangeleerd om mannen knap te vinden. In de zin van: Als ik over straat loop en er loopt aan de overkant een enorm mooie jongen met ontbloot bovenlichaam dan zal ik daar waarschijnlijk in eerste instantie gewoon voorbij lopen zonder echt te kijken. Maar als iemand me erop wijst dat daar een mooie jongen loopt, dan kan ik wel gaan kijken en denken 'Ja ok, snap wel wat je ermee bedoelt' en als ik dan door ga lopen denken kan ik me ook wel indenken hoe het is om er sex mee te hebben: dat ik zijn borst streel (zoals je in de media altijd ziet) en hoe het voelt om op hem te zitten, zijn harde TAMPERT te voelen, zijn poepertje te likken en hem lekker klaar te pijpen en dat soort dingen. Maar 'van nature' ben ik geneigd vooral naar geile meisjes te kijken. Dat gebeurd automatisch. Ze zijn voor mijn ogen interessanter met die lekkere natte gleufjes!
Pluk Prudence
Pluk Prudence - lekker om zonder te lopen
Ik draag zelden een slip of string of hipster, ik vind het gewoon erg lekker om zonder te lopen want dan hoef ik hem ook niet uit te doen als ik een lekker kerel zie die mij mag penetreren! Maar nu is mijn vraag: zijn er nog meer vrouwen of mannen die soms of regelmatig geen ondergoed dragen?
Ed
Ed - potje te schijten
hmm, na ffies de linkjes gelezen te hebben vraag ik me af of daarom ook mannen het heel lekker kunnen vinden om een (serieus!), ik vind dat namelijk nog steeds helemaal niet vervelend voelen! Het blijft ook lekker dat als je klaarkomt je prostaat opzwelt en bikkelhard wordt! tis bij mij vaak al genoeg om er overheen te wrijven ! Jullie weten wel, gewoon met je eigen vinger en als je daarna gewoon je handjes wast is er helemaal niets vies aan en heb je lekker genoten!
Werner Schnitzel
Werner Schnitzel - flauwe blow job
Dag SLIPSNIFTERS! Ik heb het gelukkig nog niet meegemaakt maar omdat ik geen zin heb in een flauwe blow job en omdat ik een oneerlijke dame geen drinkgeld wil geven, zou ik haar gewoon verplichten om DIRECT met mij weer mee naar de kamer te gaan. Gebeurt er niets dan heb ik haar toch geleerd dat je niet iedereen zomaar in het zak zet. Haar stunt is dan ook meteen geflopt. Haar bedoeling is natuurlijk dubbel. Van jou 45 euro te veel ontvangen (in verhouding tot de tijd) en hopen dat ze meteen een volgende klant scoort. Lukt daarbij hetzelfde weer dan verdient ze op het einde van de dag bijna het dubbele van een eerlijke dame met veel minder verrichte arbeid. Ik heb ooit eens een dame geweten die bij mij kwam pronken met het feit dat ze op drukke momenten "een sleutel" in haar tasje hield. Ik ging DUS nooit meer met haar !!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook