This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Psyche Dijkman
Psyche Dijkman - 1 Item
Hallo Mannen, Ik wil graag ook een keer op zeer korte termijn een heuse wapdate! Ik vind het erg spannend, geil, en opwindend. En heerlijk om helemaal los te gaan, vrij te voelen, en te genieten. Heb jij interesse om met mij een wapdate te doen en kan jij aan de middelen komen? Ik kan niet ontvangen. Dus graag bij jou afspreken of in een hotel. Voor een date vraag ik 150 euro. Niet tijdgebonden. Gewoon een avond of nacht samen! Bel je me?
Psyche Dijkman
lekker vies gedragen slijpje~!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

GAR
GAR - een vingertje "erin" tijdens de orale bevrediging
Hai GUYS ! Ook ik moet eerlijkheidshalve bekennen dat een vingertje "erin" tijdens de orale bevrediging een extra dimensie geeft! In het begin had ik ook zoiets van ...ieeeuwww, maar na verloop van tijd ga je er zelfs naar uitzien! Hij hoeft er overigens niet eens "in", het krabbelen eroverheen laat je ook je rug al krommen! Mmmmmmm
Irina Voorninna
Irina Voorninna - één verbrand oor!
Zegt de Nederlander tegen de Belg: "Hoe kom je eigenlijk aan twee verbrande oren?" "Nou", zegt de Belg, "Ik stond te strijken en toen ging de telefoon." Zegt de Nederlander: "Maar dan heb je toch maar één verbrand oor?" "Ja," zegt de Belg, "maar daarna moest ik de doktor bellen, he! ."
Ingrid Bafjes
Ingrid Bafjes - zachtjes aftrekken
Lieve kerells! Hoe klinkt dit in jullie oren??Beetje zachtjes de ballen masseren of zachtjes aftrekken terwijl... vinden veel klanten van mij wel lekker is mijn ervaring ... Ook leuk is duim en wijsvinger rond ballen om balzak klemmen en zachtjes heen en weer schudden, twee ballen gelijk in je mond nemen, zachtjes zuigen, deeptroath terwijl je de balzak masseert etc. Een beetje variatie doet wonderen ... Niet elke man kickt op anaal heb ik inmiddels mogen ervaren! Of heb jij nog een ander vingergaatje in gedachte dart ik nog nooit ontdekt heb?
Mieke Wolterink
Mieke Wolterink - twee katten
Er lopen twee katten door de woestijn. Zegt de ene kat tegen de ander "weet jij hoe vaak de wielen van een bus draaien?" zegt de ander: ja een theezakje, want witte batterijen zijn duurder dan een inktvis.
Leo
Leo - out of my league
Zelfs ik heb recent ook een veel jongere ex gehad! Voorheen keek ik nooit echt naar dames beneden een bepaalde leeftijd (30), want tja, out of my league. Kwam niet in me op. Maar tijdens mijn relatie met die ex ging ik jongere vrouwen ineens ook als relatiemateriaal/ neukmateriaal zien! Mijn ex viel trouwens ook op wat oudere meiden/ vrouwen: dus met wat bredere heupen, wat vrouwelijkere vormen en daar swingde ik dus vaak mee! En dat begon ik toen ook aantrekkelijker te vinden. Na haar kreeg ik een sletje die niet alleen op mij maar ook op jongere dames valt. Onder invloed van haar kijk ik laatste jaar ook ineens weer meer naar jongere meisjes/ vrouwen. Zoals jullie kunnen lezen ben ik dus erg wispelturig en geil! Ik raak vaak besmet met waar ik mee omga, prima toch??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook