This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Empress Faith-Heavenly
Empress Faith-Heavenly - 1 Item
Nieuw nieuw .....Topless geknipt worden of je hoofd laten scheren met evt HAPPY END!Altijd al de wens gehad topless geknipt worden? .... Grijp nu je kans Heerlijke blonde kapster met volle billen en borsten vind het heerlijk en spannend om jou topless te knippen/ scheren en daarbij mag jij je wensen kenbaar maken of je een heerlijk happy end wil. Dit mag zijn pijpen/ neuken of gewoon heerlijk met het handje. Wel alles veilig en hygienisch en met condoom. (Overigens ben ik al jaren een professionele kapster; dus heren don't worry:-) Alleen op afspraak en overdag soms in de avond. Bel of mail mij. Ik vraag altijd een foto vooraf, voor een spannend avontuur moet immers een soort van erotische klik zijn. Mail of bel en wie weet zit jij vandaag of morgen in mijn salon voor deze heerlijke behandeling... Topless Knippen met handmatig happy end: E. 105,--; Topless Knippen met Oraal happy end: E. 125,-; Topless Knippen met intiem: E. 150,--; ps: ik scheer of knip niet "van onderen" meer. Contact je me????
Empress Faith-Heavenly
mijn FOEFJE!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Estella Warrenstraal
Estella Warrenstraal - raadsels
Welke film duurt bijna 6 uur en gaat over verkoudheid? ..harry snotter Welke film duurt bijna 6 uur en gaat over een afwijking? ...harry stotter
Anja Ringsredder
Anja Ringsredder - met andere swingers
Hey! Heb je ook zin in vakantie, maar niet om alleen te gaan? Wij hebben de ideale reizen naar de mooiste locaties waar je samen met andere swingers de tijd van je leven hebt! De groepen zijn zo samengesteld dat individuele wensen voldoende aan bod komen en jouw persoonlijk karakter alle ruimte krijgt om zich goed te voelen. De sfeer van de door jouw uitgekozen swingersreis is altijd ontspannen, waarbij het regelmatig bruist van de sexuele energie! Maak plezier en voel je vrij, al snel heb je een aantal nieuwe vrienden waarmee je lekker kan trekken!!
Chrissy Tolhuis
Chrissy Tolhuis - te oud om te hurken
Een goed gebouwde man kijkt in de spiegel en vind dat hij overal mooi gebruind is.Alleen het stuk bij het geslacht is een beetje wit. Dus wat doet ie? Hij gaat naar het strand en denkt: Als ik helemaal ga liggen bakken blijft er een verschil.Dus hij graaft volgens Duitse principe een kuil, zodat alleen zijn geslachtsdeel nog boven het zand uit steekt. Nou, hij ligt lekker en een tijdje later komen 2 oudere vrouwen over het strand lopen. 1 van de oudere dames ziet dat ding boven de grond uitsteken, staart er een beetje naar, pakt haar wandelstok en prikt er een beetje in en zegt: Potverdikkie! Er is helemaal geen gerechtigheid op deze aarde!Hoezo, vraagt het andere vrouwtje? Zegt ze: Nou, toen ik 20 was, was ik heel nieuwsgierig hiernaar, toen ik 30 was genoot ik er van, toen ik 40 was vroeg ik er zelfs om, toen ik 50 was betaalde ik ervoor, toen ik 60 was begon ik er voor te bidden, toen ik 70 was wist ik niet helemaal meer wat het was, en nu ben ik verdomme 80 en groeien die dingen uit de grond en ben ik te oud om te hurken!
Boudesteijn
Boudesteijn - maturbeertips van een bestuurder!
Handen sluiten tijdens het worstelen met de eenogige slang! Lekker toch? Sluit je vingers van je handen tegen elkaar. Laat je duimen omhoog steken. Plaats je rechterhand aan de rechterzijde van je DONG, de linkerhandje plaats je links. Je handen maken nu contact met jouw inmiddels BIKKELHARDE TAMPERT. Sluit nu je duimen over elkaar heen en bevredig nu jezelf door de handen naar voor en naar achter te bewegen. Het flossen kan nu gaan beginnen. Veel succes alvast met het masten!
Winfried
Winfried - het vingeren van mijn ANUSJE
Ja hoor, tijdens sex met een PROSTIE kan het vingeren van mijn ANUSJE erg lekker zijn! Ik vind het alleen niet lekker als het te ruw gebeurt, of te diep (zoals laatst bij ene Lonnie JAY!) Behalve een natte vinger, kan een ingevette peen, of kaars ook handig zijn! Trouwens, niet alleen tijdens het vrijen met een PROSTIE maar natuurlijk ook bij masturberen! Ik zorg ook meestal wel dat ik erg netjes ben, met nat WC- papier en zo......zodat vingeren en / of likken niet vervelend is voor mijn partner! Enne lekker gezond toch? achteraf kan die peen zo in de hutspot van mijn vrouw!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook