This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hailey
Hailey - 1 Item
He hoi, Ben jij t ook zo zat om alleen te werken?? Ikke wel!! Ik zoek een leuke meid, leeftijd niet belangrijk, om samen met mij te gaan ontvangen. Het liefst op een vaste plek, regio noord midden en oost nederland. Dit kunnen we doen door samen een plekje te huren of we gaan het eerst in hotels proberen. Tenzij jij een plek hebt dan wil ik daar ook wel samen met jou ontvangen. Ik zoek dan ook echt iemand die dit werk serieus neemt, geen eendagsvlieg en die ook graag een vriendschap op wil bouwen. Ik ben in het bezit van een auto dus kan gaan en staan waar ik wil, ook handig voor escort!! Wil het liefst zo snel mogelijk samen met jou starten dus laat wat van je horen!! Mail of sms me dan, Lieve groetjes alvast!
Hailey
lekker slipje
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

Jaap Rukschaap
Jaap Rukschaap - langs de "wortel" van MIJN TAMPERTJE
Hier nog een tip voor alle PROSTIES! Je kan bij mij het beste gewoon een beetje aftasten, je kriebelt lekker mijn ballen, gaat dan langs de "wortel" van MIJN TAMPERTJE (dit vinden bijna alle mannen ook erg lekker! ) en van daar uit streel je lekker mijn anus, dan merk je snel genoeg of die plek toegankelijk is...! Vervolgens kan je heel voorzichtig het topje van je vinger tegen mijn anus zetten, er langzaam wat druk opzetten en dan voorzichtig 1 kootje naar binnen brengen, van daar uit kan je altijd verder gaan hoor! Ik heb persoonlijk een poepfobie voor aan mijn vingers, echt daar word ik helemaal naar van, vind het ook vervelend want tijdens de sex als je dan per ongeluk met je vinger bij je gezicht komt dan ruik ik het( al zit voor een enorm deel tussen mijn oren) en tussendoor stoppen om je handen te schrobben vind ik ook niks....Dus ik gebruik nu altijd latex handschoentjes ervoor, na het vingeren hoppa handschoentje uit en alles is fantastisch schoon en het gaat ook nog eens soepeler door de latex handschoentjes. Handig toch?
Aappiej
Aappiej - HOTEL DE BLANKE SABEL
Ik overweeg om dit jaar weer naar HOTEL DE BLANKE SABEL op vakantie te gaan. Het is een nieuw resort waar paren naar toe kunnen gaan om de dagelijkse sleur te ontvluchten. Alleen stelletjes zijn welkom en kunnen genieten van tantra sessies, massage oliŽn, bodypaint, slagroom in allerlei smaken. De hele nacht lang wordt er gefeest, en er worden ook verkleedpartijen gehouden bij het zwembad en het strand en fantasie thema avonden. Meisjes gaan dan verkleed als sexy danseres en de mannen als stoute piraten! Je kan iedere dag gewoon je vrije gang gaan in de Playboy room waar je op de prachtige bedden, om even van grote spiegels, heerlijk met andere stelletjes kunt batsen!
Django
Django - met zo/n voorbinddildo
Dag mannen! Zo heb heb ik vorige week weer eens overwogen om het met een vrouw te doen met zo/n voorbinddildo. Vroeger had ik dan h et idee dat het vies was (beffen vooral), en dat ik er vast niet goed in zou zijn (vingeren, rimmen en beffen). En ze zeggen altijd dat je als vrouw beter weet wat je moet doen omdat je zelf weet wat bij jezelf lekker is. Maar ik heb dus geen idee. Ik heb nauwelijks befervaring en ook qua vingeren heb ik niet veel ervaring. En als ik het zelf doe let ik er nooit zo op waar ik precies zit (zit er wel vaak met een spiegeltje bij of zo) en doe ik eigenlijk vrijwel altijd hetzelfde. Dus ik zou het niet zomaar bij een ander na kunnen doen, omdat ik er nooit op let wat ik bij mezelf precies doe.
Pippa
Pippa - zwarte hipsters maatje 5
Hallo! sommige hipsters schuren als een gek,en dat is niet leuk als je 14 uur moet werken! Strings heb ik wel eens geprobeerd,maar dan kan mijn 'package' niet uit de weg mocht er een mooi iemand voorbij komen....... Nu eigenlijk alleen maar zwarte hipsters maatje 5,no way worden het witte,schijnt de doodsteek te zijn als je voor het eerst je broek uittrekt of zelfs als je een relatie hebt!
Annebelle Blaas
Annebelle Blaas - vraagje;
hoe brengt een olifant een tampon in? ze gaat gewoon op een schaap zitten!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook