This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Chantalle
Chantalle - 1 Item
Hey! mijn naam is chantal, ik ben iemand die elke moment van de dag geil is, mijn vriend kan me niet aan en nu zoek ik dus een tweede maatje om mijn lusten op te botvieren, wil jij mijn maatje zijn en meerdere keren per week met mij spelen? Koop dan snel een slipje en dan geef ik mijn telefoonnummer erbij.....
Chantalle
gebruikt onderbroekje..
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - bankbediende
Een bankbediende ligt met zijn vrouw in bed. Hij voelt zijn mannelijkheid bewegen. "Schat," fluistert hij, "de aandelen stijgen, de koers is vast. Stap je erin?" "Nee," zegt zij, "de beurs is vandaag gesloten." Na een tijdje heeft zij toch zin gekregen. "Slaap je al? De beurs is toch nog geopend." "Te laat," luidt het antwoord, "ik heb het hele pakket al onderhands weggedaan."
Ed
Ed - uitslapen
Een goeie manier om je 's ochtends niet te hoeven schamen voor wat je de vorige avond hebt uitgespookt, is tot na twaalven uit te slapen. Dat doe ik dus ook iedere dag......
Ararinda
Ararinda - macht erotiseert!
Zo is het mij de laatste tijd opgevallen dat In de prostitutie wordt vaak meer betaald voor anaal, dus is het aantrekkelijk om te doen, toch? Mannen hebben er gewoon meer voor over. Ze zeggen dat het strakker is, maar ik denk dat er meer aan de hand is. Je bent in de anus altijd voorzichtiger, en er zit dus een stukje dominantie aan vast. Als hoer heb je de touwtjes in handen, en zo heeft de klant ook het gevoel dat hij macht heeft. Het klopt dus toch, macht erotiseert!
AD
AD - lekker buiten vrijen
Vrij niet in het gras, vrij niet in het riet. De liefde is blind, maar je buurman niet.
Elmer
Elmer - Travel Pussy
Hoi, zodra we zijn klaargekomen, keert ze haar rug naar mij toe. Geen knuffel, kus of wat dan ook. Soms vraag ik mij af of ze wel van mij houdt, ook omdat ze nooit behoefte heeft om te knuffelen of wat dan ook (iets wat mijn vorige vriendin NICOLE heerlijk vond). De enige vorm van affectie krijg ik als ik op familiebezoek ga in het buitenland. Dan schrijft ze dat ze mij heel erg mist en blij is mij straks weer te zien…… Ik voel me dan wel schuldig want ik reis n.l. altijd met mijn Travel Pussy. Mijn familiebezoeken worden dan heel bevredigend, want mijn ideale vagina reist altijd met me mee! Klaar voor gebruik waar en wanneer je maar wilt. Penetreren gaat heel gemakkelijk dankzij het meegeleverde glijmiddel. Makkelijk te reinigen en vaker te gebruiken. Ps. De travelpussy wordt altijd geleverd met een handige gebruiksaanwijzing!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook